duminică, 16 august 2020

Eliberarea Dimensiunii Depresiei



Tărâmul Elemental prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Noi, Tărâmul Elemental, suntem compus din numeroase tipuri de ființe cu diverse roluri, împreună, scopul nostru este să protejăm și să ocrotim Tărâmul Naturii și pe Mama Pământ. Noi suntem co-creatori împreună cu Creatorul Pământului, cu Tărâmul Naturii, Tărâmul Animal, Tărâmul Mineral și, de fapt, cu toate aspectele Pământului. Noi transmitem vibrații și frecvențe de lumină specifice de la Creator Pământului ca să creăm frumusețea, creșterea, vigoarea, viața și ciclul continuu al Pământului. Noi oferim vindecare, înțelepciune, iubirea și inspirația noastră, precum și reactivări ale modului de a manifesta și crea cu energiile sămânță ale Creatorului.

Noi, Tărâmul Elemental, dorim să o susținem pe Mama Pământ și omenirea în Schimbarea Ascensiunii lor multidimensionale care are loc acum pe Pământ. Recunoaștem un mare val de energie care a fost eliberat și o scaldă pe Mama Pământ în acest moment; noi asistăm acest puternic proces de curățare a energiei stagnante care a fost multă vreme implantată în Pământ. Frica, anxietatea, controlul, iluzia, neîncrederea și puterea greșit folosită sunt eliberate din Pământ pe măsură ce oamenii recunosc aceste energii în interiorul lor. Omenirea este cheia în actuala schimbare ascensională; voi sunteți cheia creării transformării pe care cu toții doriți să o experimentați. Adeseori, fără să-și dea seama, omenirea întrupează energiile care este nevoie să fie eliberate, recunoscând conștient, vindecând și eliberând energiile stagnante ca să creeze transformare pentru toate. Noi, Elementalii, susținem și supraveghem acest proces.

Pe măsură ce energiile stagnante se schimbă și se transformă, este descoperit un strat de depresie. Acesta a acționat ca o fundație pentru energiile stagnante deținute în Mama Pământ. Stratul de depresie din Mama Pământ a fost creat de omenire de-a lungul numeroaselor generații și civilizații. A fost început de cei care au călcat la începuturi pe Pământ și au experimentat durerea separării de Creator. De fiecare dată când cineva de pe Pământ experimentează sau își reactivează rănile separării de Creator, împuternicește și întărește fundația depresiei. Asta înseamnă că există o dimensiune în câmpul energetic al Pământului cu care puteți ajunge să fiți conectați și chiar să vă pierdeți în el, experimentând astfel o depresie atotconsumatoare.

Orice ființă care a experimentat vreodată separarea de Creator, de sine sau de un altul, nefericirea, tristețea, singurătatea, disperarea, lipsa de speranță, mâhnirea, dezolarea și suferința a adăugat aceste sentimente la și a susținut manifestarea stratului sau dimensiunii depresiei în Mama Pământ. Mama Pământ a ocrotit oarecum omenirea de această dimensiune, deși fiecare persoană este conștientă de prezența ei în ființa sa. Energiile nu pot exista pe Pământ dacă ele nu există mai întâi în omenire. Energiile din fiecare persoană de pe Pământ sunt proiectate în afară creând realitatea pe care o percep toți.

În timp ce noi, Tărâmul Elementalilor, vă îndreptăm atenția către următoarea fază și schimbarea de vindecare și eliberare care este necesară, vă invităm să accesați acel spațiu din interiorul vostru care este liber de judecată, vină sau învinuire. Tot ceea ce noi, Tărâmul Elementalilor, vă descriem, a trebuit să se manifeste, este rezultatul lipsei unei  legături conștiente cu Creatorul. Este ca și cum aceste energii au fost stocate în câmpul energetic al Mamei Pământ astfel încât ele să poată fi accesate de omenire și să poată fi, totuși, conținute ca să nu provoace prea multe daune. Omenirea este pregătită acum să recunoască și să elibereze Dimensiunea Depresiei deținută în Mama Pământ, eliberând astfel vibrațiile Mamei Pământ și creând o foarte puternică eliberare a ascensiunii pentru omenire.

Cum va servi eliberarea Dimensiunii Depresiei Pământul?

Chiar și dacă un volum mic din Dimensiunea Depresiei este eliberat, acest lucru va elibera omenirea de energii, gânduri, sentimente negative și chiar de boală și alte afecțiuni. Omenirea își va experimenta corpul iubirii cu o mai mare putere, se va simți împuternicită și entuziasmată să creeze și să exprime prezența Creatorului prin ființa lor și va susține un mai profund sentiment de unitate cu toate. O schimbare puternică va fi aceea că omenirea va elibera sentimentele și realitatea de a fi limitată, constrânsă și restricționată, prin urmare, împlinirea va fi în mod liber accesată și întrupată. Pacea în și pe Pământ se va manifesta pe măsură ce fiecare persoană își curăță gândurile și corpul mental, conectându-se cu gânduri pozitive iubitoare fără efort sau chiar străduință. Cu rănile separării vindecate și eliberate astfel încât fiecare persoană ar fi capabilă să se conecteze cu scopul său, tiparul său și planul divin, câștigând claritate și simplitate în ceea ce privește existența sa și ascensiunea Pământului, armonia și bucuria ar deveni frecvența Pământului și a omenirii. Cel mai important dintre toate este că prejudicierea sau rănirea de sine sau a altuia ar fi eliberată, creând Pământul ca pe o rețea de susținere și iubire. Acesta este răsăritul Realității Ascensiunii Noului Pământ.

Eliberarea și Vindecarea Dimensiunii Depresiei

Noi, Tărâmul Elemental, dorim să vă susținem în întruparea unui rol puternic și specific în eliberarea și transformarea Dimensiunii Depresiei din câmpul energetic al Mamei Pământ. Cu acceptarea și acordul vostru, dorim ca voi să intrați în ființa voastră în chakra inimii într-o stare meditativă.

Vă rugăm să afirmați:

”Invit Tărâmul Elemental să mă înconjoare și să mă susțină în vindecarea și transformarea depresiei stagnante în Pământ și în propria-mi ființă.

Îl invit pe Arhanghelul Rafael și pe Îngerii Vindecării să mă înconjoare și să mă susțină în vindecarea și transformarea depresiei stagnante în Mama Pământ și în propria-mi ființă.

O invit pe Mama Pământ să mă asiste și susțină în vindecarea și transformarea depresiei stagnante în Pământ și în propria-mi ființă.

În mod colectiv creăm o sursă și vibrația de cea mai înaltă frecvență a iubirii care să înceapă să penetreze Dimensiunea Depresiei din câmpul energetic al Mamei Pământ. În mod colectiv omenirea își asumă răspunderea pentru crearea acestui strat de energie și împreună, la unison cu ființele de lumină din planurile interioare și cu elementalii, începem să eliberăm în mod armonios Dimensiunea Depresiei.”

Imaginați-vă cea mai puternică iubire din ființa voastră și toți cei prezenți, incluzând întreaga omenire, curgând în Mama Pământ și în câmpul ei energetic. Iubirea absoarbe toate aspectele Dimensiunii Depresiei ca și cum ar îndepărta fumul ca să facă loc, să creeze un spațiu în care iubirea să poată sălășlui și în care să se ancoreze. Focalizați-vă asupra acestui lucru atâta timp cât vi se pare potrivit sau până când observați o schimbare în Dimensiunea Depresiei.

Acum întoarceți-vă din nou atenția în ființa voastră.

”Pe măsură ce îmi umplu întreaga ființă cu iubire, invit Tărâmul Elementalilor, pe Arhanghelul Rafael, Îngerii Vindecării și pe Mama Pământ să împuternicească iubirea pe care o trag adânc în ființa mea, în toate zonele în care orice formă de depresie ar putea exista, activă sau stagnantă, în ființa mea. Pe măsură ce iubirea pătrunde în toate aspectele ființei mele, toate formele de depresie sunt eliberate, transformate și vindecate.

Fie ca Mama Pământ și omenirea să vibreze în armonie cu iubirea, eliberând depresia de toate formele cu o viteză potrivită care să servească tuturor. Mulțumesc și așa este.”

Vă rugăm să repetați acest proces de mai multe ori până când observați o mai mare prezență și vibrație a iubirii în ființa voastră și recunoașteți absența oricăror forme de energie a depresiei în ființa voastră. Acesta este un serviciu adus lumii și care susține actuala schimbare în ascensiunea multidimensională care are loc acum pe Pământ.

Cu iubire, susținere și încurajare,

Tărâmul Elemental



Traducere Monica Poka

link care articolul original 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.