vineri, 21 august 2020

Sămânța Întrupării



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și iubire, eu sunt Lord Melchizedek, o conștiință colectivă și supraveghetor al Nivelului Universal al Universului Creatorului. Vin expansionându-mi și radiindu-mi energia ca să mă conectez cu toate aspectele Creatorului. Îmi expansionez energia astfel încât să devin întrupat în tot, fuzionat, sintetizat și întrupat în tot ceea ce Creatorul este. Eu sunt o exprimare a tot ceea ce Creatorul este și scopul meu este să mă conectez cu tot ceea ce Creatorul este. Și pentru voi este același lucru.

Astăzi am venit să vă avertizez în legătură cu un val de energie care se ancorează prin Universul Creatorului în ființa voastră, în toate ființele de pe Pământ și în Mama Pământ însăși. Acest val de energie este cunoscut ca Sămânța Întrupării. El susține întruparea și împământarea, dându-vă voie să-l aduceți pe Creator în întrupare pe Pământ. Vă dă voie să aduceți tot ceea ce Creatorul este în orice doriți să creați, precum și în propria voastră întrupare. Aceasta este o energie frumoasă și este foarte necesară acum pe Pământ. Ea susține și activează tot ceea ce gândiți și pe ce vă focalizați în devenirea pe deplin manifestat pe Pământ. Asta înseamnă și că este nevoie să vă aduceți atenția asupra a ceea ce vă servește. Să gândiți gânduri care vă aduc împlinire, sănătate, bucurie, iubire și ascensiune, să vă focalizați pe crearea experimentărilor și manifestărilor care generează succes și tot ceea ce doriți să experimentați pe Pământ. Vă aflați în mod constant într-un ciclu de primire a energiei Creatorului, focalizarea, intențiile și atenția voastră susțin și activează energia Creatorului în devenirea ei întrupată și manifestată pe Pământ, fie în ființa voastră, prin exprimarea voastră, fie în obiecte fizice sau situații pe Pământ. Voi sunteți în mod constant  în acest ciclu de primire a energiei Creatorului și de exprimare a energiei Creatorului.

De ce aveți nevoie de Sămânța Întrupării?

Valul de energie și sămânța reprezintă o energie foarte pură și inocentă din miezul a tot ceea ce Creatorul este. Este cea mai pură vibrație a manifestării și a întrupării pe Pământ, această energie pură nu numai că vă susține în aducerea energiei Creatorului în întrupare, dar și tot ceea pe ce vă focalizați avansează în procesul de întrupare și manifestare. Deveniți mai senzitivi, mai conștienți și alerți în ceea ce privește procesul de întrupare și manifestare prin care treceți. Face ca manifestarea să vă fie mai ușoară și vă permite să aduceți vibrații mai înalte, pure ale energiei în manifestare pe Pământ la nivel fizic.

Este important ca eu, Lord Melchizedek să împărtășesc asta cu voi. Prin sămânța întrupării apare oportunitatea să vă manifestați pe deplin în corpul fizic sinele mai înalt și sinele vostru Maestru Ascensionat, pentru că sămânța întrupării face mai ușoară manifestarea și vă permite să manifestați vibrații pure. Asta înseamnă că datorită faptului că lucrați cu sămânța întrupării vă dați voie să vă întrupați sinele mai înalt și sinele Maestru Ascensionat prin focalizare, intenție și prin primirea acestui nou val de energie. Dați-vă voie să contemplați acest lucru pentru câteva momente. Este ca o fereastră în timp care vă dă voie să vă accelerați ascensiunea atât de puternic, dându-i voie sinelui vostru Maestru Ascensionat să se întrupeze în ființa voastră fizică. Sămânța întrupării vă pregătește corpul fizic și corpurile energetice pentru această manifestare, de fapt, pentru orice manifestare la o vibrație mai înaltă pură.

Ca să realizați acest proces, este pur și simplu nevoie să invitați sămânța întrupării să se descarce și să curgă peste și prin întreaga voastră ființă.

Apoi, este potrivit să afirmați ”Scopul meu acum cu Sămânța Întrupării este să-mi întrupez sinele mai înalt, sinele meu Maestru Ascensionat și pe Creator în ființa mea fizică, așa cum este potrivit și ghidat de sufletul meu.”

Apoi, dați-vă voie să vă imaginați curgerea Seminței Întrupării, energia ei curgând peste și prin ființa voastră. Ea vă crește și vă accelerează vibrația energetică, astfel încât să puteți simți, percepe sau conștientiza mai multă lumină inundându-vă întreaga ființă. Focalizați-vă pe sau imaginați-vă sinele mai înalt, sinele vostru Maestru Ascensionat și energia Creatoare curgând în ființa voastră, poate vă veți conecta cu un stâlp de lumină, un corp de lumină care fuzionează cu al vostru sau o sămânță care se trezește din interiorul ființei voastre. Dați-vă voie să fiți deschiși la minte în ceea ce privește modul în care această activare are loc în ființa voastră.

Continuați să vă focalizați pe experimentarea fuziunii cu Sămânța Întrupării și a energiilor mai înalte în ființa voastră.

Va fi nevoie să vă focalizați asupra acestui lucru mai multe zile până când veți simți că integrarea este completă.

Dacă doriți să manifestați ceva în realitatea voastră, puteți folosi același proces folosind următoarea afirmație ”Scopul meu cu Sămânța Întrupării este manifestarea ....... (precizați apoi ce doriți să manifestați sau să aduceți în întrupare în ființa sau realitatea voastră.)”

Sufletul vostru va observa totul, schimbările, transformările și întruparea care are loc, totul va fi ghidat de sufletul vostru. Uneori vi se poate părea că întruparea și integrarea pe care ați dorit-o nu a avut loc, în timp ce alte ori poate fi simțită cu mult mai mare decât v-ați fi putut imagina. Totul depinde de disponibilitatea și deschiderea voastră, precum și de nivelul vostru de ascensiune. Este o fereastră de oportunitate atât de fabuloasă, este important să vă folosiți de acest val de energie cunoscut ca Sămânța Întrupării fie că o faceți pentru avansarea ascensiunii voastre spirituale sau să manifestați ceva ce vă va servi în realitatea voastră. Poate ați putea face această activare din ambele motive.

Scopul Întrupării este să aduceți lumina în manifestare și întrupare, lumina Creatorului. Cu cât își crește fiecare persoană vibrația energetică, cu atât mai ușor este pentru omenire, Mama Pământ și Pământ ca corp fizic să facă tranzițiile, transformările și procesul de ascensiune care sunt atât de necesare și de importante în acest moment.

Eu, Lord Melchizedek, vă încurajez să lucrați cu Sămânța Întrupării. Este o energie imens de puternică și măreață. Rețineți că ea aduce lumina în manifestare. Vă rog să vă asigurați că intențiile voastre sunt adevărate, pure și că vă vor servi în realitatea voastră.

Vă mulțumesc,

Eu sunt Lord Melchizedek



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.