sâmbătă, 8 august 2020

Mâna ascunsă



Mesaj de la Unul prin Sophia Love

7 August 2020, ora 4:30 AM

Sunt Eu. Sunt Unul.

Bună. Îți mulțumesc că ai venit.

Este un moment în care istoria voastră va semăna cu o oglindă. Acea istorie o trăiți acum. Ceea de ce majoritatea dintre voi nu vă dați seama este că nivelul de manipulare este complet. Aproape nimic din ceea ce vedeți nu este informație pură, nemanipulată pentru discernământul și cunoașterea voastră. O mână mai mare cu o acoperire mai largă controlează toate părțile.

În aceste vremuri explozive și schimbări rapide și povești noi, devine un fel de vestă de salvare – acesta este adevărul la care mă refer aici.

Toate acestea dețin o oarecare manipulare. Este menită să vă facă să oscilați dintr-o parte în alta. Este menită să vă manipuleze emoțional. Este menită să vă ancoreze profund într-un teren extrem de dezbinător.

Ca să rămâneți constanți și pașnici, țineți-vă cât mai departe posibil de acestea. Cu excepția a ceea ce vă este necesar ca să rămâneți informați, adică.

Ceea ce se întâmplă acum, chiar și în cele mai bine intenționate ”rapoarte” și filmări video, este influențare emoțională și divizare intenționată.

Singurul care controlează un joc ca acesta este cel care controlează toate mâinile tuturor jucătorilor. Este un joc aranjat. Dacă ceea ce faceți vine din intenția voastră de-a ajuta, atunci nu uitați să vă aromatizați toate ofertele cu voi. Asta înseamnă iubirea voastră, faptele voastre, cercetarea voastră înșivă pentru propria voastră satisfacție. Chiar și atunci, poate cel mai folositor sfat pentru aceste vremuri, este să așteptați până vă sunt cerute. Media socială nu. Media socială nu este știri. Sursa divizării acum în multe țări ”libere” este media socială. Se bazează pe energia emoțională. Este instrumentul actual și principal al celor investiți în control.

Este, totodată, o cameră de rezonanță, ecou cu tehnologia și algoritmii inteligenți ai ”inteligenței artificiale”, absolut strălucitori în manipularea lumii pe care o vedeți, în așa fel încât opinia voastră nu este doar consolidată, ci încurajată. Imită atât de bine interacțiunea umană încât cea mai mare parte din ceea ce vă place și distribuiți, nu vine de la o persoană, ci de la un (ro)bot.

Acest (ro)bot știe ce vedeți, unde mergeți, ce spuneți când ajungeți acolo și cât timp stați acolo. Cu alte cuvinte, v-a ”citit” și apoi vă va arăta un conținut care este menit să vă întărâte și să vă țină în continuare în transă și vrăjiți de o parte.* Nu contează deloc care parte. Atâta timp cât există divizare, scopul său este îndeplinit.

Atâta timp cât fluxurile voastre de știri curg din giganții tehnologici, acest lucru este adevărat. Nu puteți avea încredere în ceea ce vă este automat arătat în orice ”feed”. (Un feed este un flux de conținut pe care îl puteți derula. Conținutul apare în blocuri cu aspect similar, care se succed repetitiv. Un feed poate fi un editorial (de exemplu, o listă de articole sau știri) sau liste (de exemplu, o listă de produse, servicii etc). n.t.)

Inteligența artificială deține deja o pondere mult prea mare în ceea ce privește aportul vostru de știri zilnice decât vă dați seama. Este instrumentul principal al controlorilor. Indiferent de jucătorii voștri favoriți la nivel mondial, ceea ce ingerați cu privire la ei și, prin urmare, vă influențează opinia, este propagandă intenționată.

Ambele ”părți” fac asta și ambele ”părți” servesc unui singur scop – dominarea și controlul. Asta le servește celor ce vor continua, apoi, să manipuleze, ”însușească” și să țină ascunsă o agendă care să aducă beneficii celor puțini, nu întregului.

Acesta este un război energetic – o bătălie de frecvență – o luptă până la linia de sosire pentru ”regele dealului”. (cea mai puternică, plină de succes sau autoritară persoană într-un grup sau organizație. n.t.)

Vă vor divizați deoarece este singura modalitate să vă țină sub control.

Se mișcă doar ca să vă mențină așa. Fac lucruri doar ca să mențină divizarea. Acesta este ultimul câmp al conflictului. Aici se află ultima redută și ambele ”părți” sunt adânc cufundate în propria lor divizare personală.

Ceea ce s-a făcut aici, om drag, și într-un mod atât de expert, este că cei aflați la putere au mutat ”dușmanul” de la ”unul” din afară la ”părinții voștri”, ”acei liberali violenți”, ”acei conservatori devotați”, ”Mileniali”, ”Boomerși”, ”Negru”, ”Alb”. Cu alte cuvinte, la întreaga omenire.

Vedeți?

Nu puteți să fiți de o parte și să ”luptați” să fiți ”drepți” fără să serviți agenda unei mâini ascunse. Totul servește separării voastre. Totul servește divizării voastre. Toate și totul servește la menținerea voastră așa și, prin urmare, concentrați pe a vă urî unul pe celălalt și ”partea” opusă, în loc să vedeți adevărul manipulării.

Așadar, în această etapă a evoluției voastre devine vital să mențineți o focalizare bazată pe inimă asupra unității, clarității, unimii și expansiunii. Ceea ce servește acestui scop este să nu vă mai faceți griji și să ignorați tot ceea ce duce la divizare.

Cel mai bine este ca în această etapă să vă retrageți din media socială. Este ca o casă a oglinzilor, este o cameră de rezonanță, de ecou, menită să vă provoace, să vă inflameze și să vă divizeze. Nu-i pasă de care parte vă situați atâta timp cât vă ”opuneți” cuiva aflat de partea cealaltă.

Totul este menit să vă controleze cel mai puternic instrument de creație al vostru – emoțiile voastre.

Dacă ar fi să vă cufundați profund în cealaltă ”parte”, ați vedea adevărul crud al acestor cuvinte. Schimbați câteva cuvinte și este identic în intențiile și efectul pe care-l obțineți (indiferent de ”partea” în care vă situați de obicei).

Singura cale care vă duce la Unime este împreună. Singura informație care alimentează Unimea este adevărul. Aici este sugerat să vă reduceți consumul de mass-media și să vă alimentați în schimb cu ghidarea interioară, practicile pașnice, abordările calme a unei vieți pline de lucruri care vă susțin – mâncare,  natură, relații pozitive, iubire, umor, frumusețe, pasiune, scopuri în viață, rezistență fizică și flexibilitate emoțională.

Trăiți într-o frecvență care vă susține creșterea în toate lucrurile pozitive pentru viața și organismul vostru (adică corpul vostru).

Sursele de știri provenite din mecanismele care conduc media socială oferă, în schimb, o scurgere a vieții (o secare de viață și energie n.t.) și mai rău. Ele susțin distrugerea colaborării sociale și exprimarea naturală a unității.

În loc (să promoveze n.t.) alăturarea, unirea oamenilor ca să se bucure de eforturile comune în muzică, artă și talent, ei au inventat cauze cu motive provocatoare, scopuri inflamatorii și false. Acestea sunt orice numai organic inspirate, nu.

Ceea ce rezultă din ele este o stare de confuzie și slăbiciune a ideilor și firii. Rasa (umană n.t.) află ce înseamnă să gândească despre și pe ce să-și concentreze puternica sa energie dintr-o sursă deconectată de ea însăși.

Modul de a proceda în această situație este cu tărie interioară, un scop profund și o inimă statornică. Cu un curs stabilit pe unitate, calea voastră va fi clară. Cu un scop de colaborare pentru omenire, nu veți căuta să distrugeți părerea fratelui vostru cu gândurile voastre strălucitoare.

Ceea ce contează acum este întregul. Modul în care să ajungeți acolo este prin focalizarea individuală alimentată de forța emoțională. Înțelegeți că vocea ego-ului vostru este vocea emoțiilor voastre. Faceți tot ce puteți să-l mențineți echilibrat și susținut cu iubire.

Lumina voastră este necesară. Iubirea voastră este necesară. Capacitatea voastră de a vedea cu claritate este absolut necesară acum. Lucrați pentru pacea interioară și decideți.

Scopul este libertatea și veți ajunge acolo ca Unul. Ceea ce este posibil, ca Unul, te va ului om drag.

Asta este tot.

Mulțumesc.

La revedere, Sophia, aleasa mea.


*Aici am văzut atât de multe imagini, și după reflectări și discuții cu partenerul meu, am înțeles atât de multe. Ceea ce am văzut a fost o mare de pălării MAGA sau logo-uri BLM, etc. embleme, semne, bannere, grupuri, … Ceea ce s-a înțeles aici a fost motivul pentru care deținătorii acestor platforme media sociale (Face Book, Twitter, Google, You Tube) pot sta în fața unei audieri și să spună în mod cinstit că nu fac asta. Pentru că nu ei o fac. AI (Inteligența Artificială n.t.) este cea care conduce, nu ei. Nu ei controlează și nici măcar nu bănuiesc care este adevărul: că controlul a fost luat din mâinile lor.



Traducere Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.