luni, 10 august 2020

Revelarea Adevărului


                                                                                      ©Jean Luc-Bozzoli

Arhanghelul Gabriel prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Întregul Tărâm Angelic se apropie astăzi ca să vă salute și să vă îmbrățișeze prin exprimarea mea a iubirii și a adevărului. Eu sunt Arhanghelul Gabriel. Vă îmbrățișez în cea mai pură vibrație a iubirii din Tărâmul Angelic ca să aduc vindecare și, cel mai important, să vă dezvălui adevărul vostru. Pe măsură ce o Schimbare Multi – Dimensională a Ascensiunii are loc pe Pământ ca frica să fie curățată, adevărul ființei voastre, al Mamei Pământ, al omenirii și al tuturor creațiilor să fie dezvăluit. Acesta este un timp de imensă schimbare și transformare. Energiile, gândurile și acțiunile pe care erați obișnuiți să le experimentați, cad sau sunt date la o parte chiar de voi. Pe măsură ce oamenii întrupează frica ca să o transforme în iubire, s-ar putea simți că lumea este un loc nesigur, plin de confuzie și manifestări neașteptate. Unii oameni pot simți chiar un gol în viața lor pe măsură ce vechile energii și obiceiuri, cu care sunt atât de obișnuiți, sunt eliberate. Cu toate că schimbarea are loc pentru toți la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual, ea are loc și la un nivel multi – dimensional. Asta înseamnă că fiecare aspect al vostru din toate cele 352 de nivele ale Universului Creatorului experimentează o formă de schimbare și transformare. În timp ce fiecare schimbare crează și promovează apariția Creatorului, pentru cei de pe Pământ s-ar putea să fie simțită ca o bulversare și o perioadă de ezitare. În ființa și în câmpul vostru de energie au loc schimbări care sunt declanșate de alte aspecte dimensionale ale voastre. Sinele vostru întrupat pe Pământ ar putea experimenta schimbările fără o atitudine îngăduitoare și înțelegerea a ceea ce se întâmplă, creând confuzie și neliniște. În tot acest timp este important să rămâneți împământați, conectați cu lumina voastră interioară și deschiși ghidării adevărului vostru interior. Toate acestea vă vor asigura că sunteți în măsură să călăriți acest val magnific al ascensiunii cu o mai mare ușurință, conștientizare și perspective.

Este esențială acum o focalizare pe revelarea adevărului vostru, precum și o înțelegere a modului în care să faceți acest lucru. Eu, Arhanghelul Gabriel, doresc să împărtășesc cu voi unele practici și instrumente care să vă susțină explorarea adevărului Creatorului care apare din ființa voastră. Făcând acest lucru sper să vă împuternicesc ascensiunea și să trezesc în voi un sentiment mai profund de fericire, bucurie și mulțumire.

Camerele Iubirii

În întregul Univers al Creatorului există camere dedicate experimentării și întrupării iubirii Creatorului. Fiecare cameră poate ancora o frecvență și vibrație diferită a iubirii, precum și un scop diferit în întruparea iubirii. Aceste camere sunt extrem de pure deoarece ele dețin și întrupează esența și adevărul Creatorului, create de diverse ființe ca să susțină ascensiunea Universului Creatorului.

Ca să numesc câteva Camere ale Iubirii: Camera Iubirii Echilibrului a lui Quan Yin, Camera Iubirii Sintezei a lui Djwhal Khul, Camera Iubirii Transformatoare Pleiadeană, Camera Iubirii Pure Venusiană, Camera Iubirii Credinței a Arhanghelului Mihail, Camera Iubirii Evolutive a Zeiței, Camera Iubirii Păcii a lui Lord Buddha, Camera Trezirii Iubirii Arcturiană, Camera Iubirii Îmbrățișării Adevărului a lui Saint Germain, Camera Apariției Iubirii Creatorului a Arhanghelului Metatron, Camera Radianței Iubirii de la Nivelul Solar și Camera Iubirii Vindecării Medicale Universale.  

Puteți cere să vizitați oricare dintre aceste Camere ale Iubirii sau orice altă Cameră a Iubirii care apare în conștientizarea voastră. Spuneți pur și simplu cu voce tare sau doar în mintea voastră:

”Este dorința mea să mă conectez și să experimentez pe deplin Camera Iubirii ……………….. Îmi invit ghizii să mă transporte acum în această Cameră a Iubirii în timpul meditației. Prin experimentarea Camerei Iubirii doresc să descarc, întrupez și activez o mai mare iubire în ființa și în realitatea mea, precum și să susțin apariția adevărului Creatorului pentru acceptarea și înțelegerea mea. Aleg să fiu scăldată în iubire ca să accesez o cunoaștere mai profundă a adevărului meu. Fie ca acesta să-mi împământeze, echilibreze și vindece ființa promovând pace și perspective noi. Mulțumesc.”

Experimentarea unei Camere a Iubirii va susține apariția adevărului în ființa voastră făcându-vă să vă simțiți mult mai centrați, cu claritate și mulțumire. Cea mai mare și mai puternică Cameră a Iubirii pentru voi se află în chakra inimii voastre.

Sistemul de Curățare Profundă

În Universul Creatorului există numeroase ființe și ashramuri care își oferă Sistemul de Curățare Profundă propriu ca să-i susțină pe cei dornici să elibereze iluzia, frica, obiceiurile și energiile stagnante și limitările din ființa lor. Scopul oferirii acestui proces este să susțină apariția și revelarea adevărului sacru al Creatorului în ființa voastră. Eu, Arhanghelul Gabriel, doresc să vă fac conștienți de acest proces deoarece eu cred că acesta este extrem de valoros în aceste vremuri nesigure de ascensiune pe Pământ și va crea un spațiu de claritate și simplitate care vă va servi.

Am să numesc câteva Sisteme de Curățare Profundă: Sistemul Universal Medical de Vindecare și Curățare Profundă, Sistemul de Curățare Profundă al Fortificării Mahatma, Sistemul de Curățare Profundă  Magică al lui Lord Merlin, Sistemul de Curățare Profundă și Purificare al Ființelor Celeste Albe, Sistemul de Curățare Profundă a Trezirii al Arhanghelului Mihail, Sistemul de Curățare Profundă a Transformării al lui Lady Portia, Sistemul de Curățare Profundă a Împuternicirii Sufletului Andromedan, Sistemul de Curățare Profundă a Fericirii al lui Lady Nada, Sistemul de Curățare Profundă a Împuternicirii Iubirii al Maestrului Kuthumi și Sistemul de Curățare Profundă Sacru al Arhanghelilor.

Fiecare Sistem de Curățare Profundă are rezultate diferite și vor fi experimentate în mod diferit. Este un proces de curățare și vindecare unic pentru fiecare individ care primește procesul, așa că, vă rog să experimentați câteva deoarece vă vor influența ființa în moduri diferite. Unele pot avea un impact mai mare decât altele. Pentru fiecare ființă care-și oferă curățarea, aceasta va lucra asupra unor aspecte diferite ale întregii voastre ființe în moduri unice.

Ați putea cere să vizitați ca să experimentați oricare dintre aceste Sisteme de Curățare Profundă sau oricare altele care vin în conștientizarea voastră. Pur și simplu spuneți cu voce tare sau doar în minte:

”Este dorința mea să mă conectez și să experimentez pe deplin Sistemul de Curățare Profund ……………. Le cer ghizilor mei să mă înconjoare și să supravegheze întregul proces. Vă rog să lucrați cu ființa mea ca să creați curățarea potrivită pentru ascensiunea mea spirituală și existența mea pe Pământ. Sunt în mod special interesată de curățarea, vindecarea și eliberarea ………….… Îmi dau voie să fiu deschisă și receptivă la primirea vibrațiilor sacre ale curățării în scopul revelării adevărului meu interior în conștientizarea și întruparea mea. Mulțumesc.”

Camerele Păcii Angelice

Eu, Arhanghelul Gabriel, doresc să împărtășesc cu voi Camerele Păcii Angelice care vă sunt disponibile să le folosiți din Tărâmul Angelic. Aceste Camere sunt create de către Arhangheli și sunt imprimate cu vibrațiile angelice ale păcii, liniștii și seninătății. Când intrați într-o Cameră Angelică a Păcii puteți absorbi vibrațiile sacre ca să accesați un sentiment mai profund de armonie cu voi înșivă și cu Creatorul. Toate iluziile și distragerile se dizolvă dându-vă voie să fiți pur și simplu prezenți cu adevărul vostru interior și cu adevărul Creatorului. Vă puteți cufunda în adevărul vostru interior, să-i explorați și întrupați înțelepciunea și energia. Astfel veți ieși din cameră cu un mai mare sentiment de sine și o conectare mai clară cu Creatorul.

Pur și simplu alegeți un Arhanghel cu care vă simțiți ghidați să vă conectați și cereți să-i vizitați Camera Angelică a Păcii în timpul meditației. Apoi, dați-vă voie să primiți tot ceea ce este împărtășit cu voi și trezit din interiorul vostru. Exemple de Arhangheli care au o Cameră Angelică a Păcii sunt Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Zadkiel, Arhanghelul Metatron, Arhanghelul Uriel și Arhanghelul Ariel. Și omoloagelor lor feminine le puteți cere să le vizitați Camera.

Cu aceste trei practici doresc să vă susțin în ajutarea și încurajarea revelării adevărului vostru interior care să vă susțină trezirea interioară și ascensiunea.

Vă rog să-mi acceptați susținerea și iubirea,

Arhanghelul Gabriel



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.