joi, 13 august 2020

Schimbări fizice



Mesaj de la Unul prin Sophia Love

3 August 2020, ora 3:00 AM

Sunt Eu Sophia. Sunt Unul.

Bună. Îți mulțumesc că ai venit.

Ați atins acum punctul din care nu mai există întoarcere. Asta în ceea ce privește Ascensiunea. Asta în ceea ce privește transformarea, atât personală cât și globală. Acest lucru nu este spus cu ușurință sau fără să se bazeze pe niște indicatori semnificativi ai acestui adevăr. Dacă inventariați diferitele și numeroasele schimbări fizice, veți vedea că ele au loc non-stop. Nici nu cedează vreunei definiții anterioare sau indispoziții fizice sau schimbări.

Este așa din cauza faptului că corpul vostru nu este același corp cu cel pe care l-ați deținut înaintea zilei de astăzi și acest lucru va deveni în continuare din ce în ce mai evident. Este adevărat și pentru animalele voastre de companie domestice.* Corpurile lor se schimbă.

Acest lucru este adevărat și pentru plante și pentru fiecare animal. Structura vieții este într-o permanentă schimbare. Și Pământul se schimbă. Furtunile frecvente și violente sunt reacții atmosferice.

În Gaia are loc o transformare și acest lucru va continua să fie evident și să apară sub forma cutremurelor și a erupțiilor vulcanice. Totul este într-o stare de transformare.

Ai menționat acest lucru și înainte. Este astăzi ceva diferit de care să fim conștienți? Acum, ceva de care să fim conștienți?

Sunt buzunare. Este ca și cum Gaia se eliberează de locuitorii săi de-acolo. Asta este o funcție a energiei, schimbarea, și ceea ce Gaia este capabilă și dispusă să păstreze.

 În acele locuri va trebui să aibă loc o îndepărtare a părților, fie din cauza scopului inadecvat, fie din cauza energiei incompatibile. Este ca amenajarea unei camere pentru petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a unui copil de 8 ani față de ziua de naștere a unuia de 18 ani. Unele lucruri sunt lăsate în urmă, jocul ”Baba Oarba”, în timp ce altele sunt adăugate – jocuri pentru adulți. Amândouă sunt potrivite pentru vârsta luată în considerare. Niciunul nu este ”greșit”.

Veți evalua unele dintre părțile înlăturate și rupte ale planetei cu întrebări; ”de ce acolo?”. În unele cazuri, dacă nu în multe, nu vor exista definiri geografice clare.

În fiecare caz există o fisură. Fisura este posibil să nu fie cunoscută încă, dar ea afectează acum rezultatul. Unele schimbări ale pământului sunt provocate, de fapt, de efectul suferinței pe termen lung și efecte negative. Gaia trebuie să răspundă și să elimine astfel de efecte de pe suprafața ei. Ele nu vor fi susținute cu succes pe noul Pământ, deoarece acel experiment s-a încheiat. Timpul în care s-a ”permis” oroarea sau distrugerea a ajuns la încheierea sa.

Noul Pământ începe acum. Acesta este construit pe o fundație de iubire. Numai iubire.
Deteriorările clădirilor și statuilor din anumite părți ale pământului nu sunt considerate ca dăunătoare. Sunt lucruri care trebuie să dispară.

Gaia și oamenii ei pregătesc acum calea pentru Noul Pământ. Pe măsură ce unele lucruri dispar, altele se vor ivi și fie vor susținute prin iubire și lumină, fie vor cădea.

În cele din urmă va exista un sentiment de ordine. În cele din urmă va exista o viziune a unor comunități și structuri noi supra-încărcate energetic și cu lumină, făcute atât de om cât și în mod natural fizic care să le susțină.

Toate acestea se întâmplă într-o clipire de ochi și cu o viteză care vă va lăsa fără respirație. Cu toate acestea, omului i se va părea agonizant de încet. Se simte a fi șocant, iar în unele cazuri sfâșietor și înfricoșător.

Gândiți-vă la asta ca la o pregătire. Toate lucrurile sunt alese. Toate ajustările sunt planificate și necesare. Ciclul se încheie cu abundență și viață. Nu se încheie în distrugere și haos. Gândiți-vă la asta ca la o ”incendiere controlată”.

Noul Pământ devine ea însăși, pe o fundație de sol liber și fertil. Atât Pământul cât și oamenii au fost purificați și definitiv transformați. Totul trebuie înnoit.

Acesta nu este un proces simplu. Să trăiești prin el, și în el, în timp ce-l și dirijezi, este o procedură afirmatoare și de construire a vieții.

Sunteți reînnoiți. Voi vă faceți noi. Voi vă faceți lumea nouă. Lumea voastră se înnoiește pe sine, acomodând energiile, precum și propria ei transformare. Toate aceste sunt făcute în armonie și succesiv.

Nimic neprogramat sau nenecesar.

Ce se întâmplă în continuare pentru voi, și relativ repede, sunt schimbările succesive ale lui Gaia. Gaia este pregătită să se mute.

Acestea vă vor schimba lumea datorită locației lor. Părțile pământului care sunt distruse, provoacă perturbări în altă parte – în comerț, în aprovizionare, în comunicații. Cu toții simțiți asta, deși nu în mod specific. Voi sunteți sincronizați cu Gaia. Se asigură de asta astfel încât, pe cât posibil, să experimentați o tranziție oarecum blândă.

Viața voastră nu se încheie prin schimbare. Se vor întâmpla lucruri care nu au nimic de-a face cu virusul.

Deoarece forțele pentru libertate și cele pentru control se luptă între ele la suprafață și în aer – un efect rezidual al acelei bătălii reverberează adânc în Gaia. Acesta călătorește și apoi reacționează, întorcând înapoi energia conflictului de la un capăt la celălalt și la suprafață.

Ea se adaptează. Ea se rupe în bucăți. Pământuri vor răsări. Vremea se schimbă încontinuu. Toate reacțiile fizice chiar la o vibrație perpetuu mai rapidă și la o frecvență compatibilă. Așa că, jeliți orice pierderi percepute care urmează. Totuși, nu jeliți mult. Menținerea unei energii a pierderii, durerii și vinovăției pentru ceea ce a fost sau nu s-a făcut, doar o perpetuează.

Dacă sunteți capabili, atât de des cât are sens, să adoptați o nerăbdare și pregătire ca ”noul” să apară – o va face cu viteză. Atitudinea și răspunsul vostru energetic la aceste schimbări ale pământului au efect. Devine important pentru voi acum să rămâneți conștienți de puterea voastră. Este puterea de-a muta munții și în curând veți fi martori la efectul ei.

Toate în echilibru. Toate cu un motiv întemeiat. Chiar și distrugerea luată din mâna controlorilor este cooptată în beneficiul lui Gaia și a oamenilor ei.

Totul susține Ascensiunea și schimbarea frecvenței – totul. Succesul vostru final și puterea crescândă de a accelera lucrurile strălucește în eforturile voastre globale, mai ales în meditațiile voastre. Aceste eforturi împing și modifică energia și forma evoluției voastre, a Noului vostru Pământ.

Gaia devine, omenirea devine o exprimare fizică a acestei frecvențe mai rapide.

Va fi nevoie de ceva ”timp” ca voi să deveniți confortabili cu aceste schimbări necesare. Fiți siguri că veți deveni mai mult decât confortabili. Veți descoperi, peste tot, că bucuria apare ca o forță constantă și o energie familiară.

Amintiți-vă aceste lucruri în zilele care urmează.

Asta este tot.

Mulțumesc.


*Tocmai atunci pisica mea de 5 ani a sărit în sus pentru o scărpinare matinală.


Traducere Monica Poka 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.