luni, 3 august 2020

Elementul de legătură



Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua, prietenul vostru. Vă salut din inimă pe toți. Mă conectez cu fiecare dintre voi, simțiți această legătură dintre noi. Deși fiecare merge pe o cale individuală, este o rezonanță, o dorință și o căutare comună, o umanitate împărtășită între noi. Simțiți inima vie care bate în fiecare dintre voi și aveți compasiune unul pentru celălalt. V-ați adunat aici într-un grup, așa că, respectați celelalte persoane, deși nu le cunoașteți încă foarte bine.

În spatele fiecăruia stă o poveste, o profunzime, o istorie care explică de ce cineva este așa cum este, așadar, ascultați povestea celeilalte persoane. Cu cât mai mult ascultați povestea unei alte persoane, cu atât mai profund veți înțelege și recunoaște în cele din urmă un miez comun: aceleași rădăcini în altă persoană ca în voi înșivă. Apoi, apare un sentiment de unitate, iar diferențele se dizolvă și-i întindeți mâna celeilalte persoane. Atunci când mulți oameni întind mâna unul altuia, se crează un teren fertil și iubirea curge pe Pământ. Asta se întâmplă acum și toți cei de aici doriți să luați parte la această curgere, motiv pentru care vă respect profund. Cu toții suntem pe această cale împreună.

În creșterea către Unul, către o înțelegere unificată, către compasiunea unul pentru celălalt, energia feminină joacă un rol important. Este elementul de legătură dintre oameni, precum și dintre tot ceea ce este viu. Haideți să simțim acum energia feminină în mijlocul nostru. Este inima voastră care bate, o inimă care iartă, o inimă care înțelege, o inimă care construiește punți. Lăsați blândețea acestei energii de conectare să curgă prin voi și prin noi toți. Simțiți-i blândețea și, în același timp, puterea indestructibilă. Inima care înțelege și iartă, care întinde o mână altuia, este cea mai puternică energie care există în Univers, făcând ca noi creații să se nască și răni vechi să fie vindecate. Acum este momentul pentru vindecare, pentru că răni profunde au fost provocate oamenilor și vieții de pe Pământ.

Vă rog să vă conectați acum cu Pământul de sub tălpile voastre, aici și acum, în locul în care stați. Lăsați-vă conștiința să coboare prin voi, prin picioarele și tălpile voastre ca și cum ar avea rădăcini în Pământ. Simțiți Pământul și natura din jurul vostru, vântul care bate, puterea sa, sunetul său. Sunteți o parte a acestei realități, iar Pământul este conștient de prezența voastră și vă experimentează. Când vă acordați cu Pământul, acesta crează o legătură și voi simțiți și experimentați că Pământul ar dori să intre într-o relație cu voi. Dați-i voie Pământului să vă vorbească acum, iar asta nu trebuie să fie în cuvinte. Pur și simplu experimentați un val de energie care dorește să vină acum spre voi din natură, din mediul natural. Ceea ce Pământul are să vă spună poate fi diferit pentru fiecare persoană. Lăsați-l să curgă de jos în sus – și relaxați-vă. Tot ceea ce simțiți este bine; doar respirați în pântece.

Vă aflați aici cu un motiv. Ați ales acest loc pe Pământ, parțial conștient și parțial inconștient, din straturile intuitive din voi. Accesați acum aceste straturi intuitive intrând în ele, în sentimentul, în partea voastră care vă conectează. De ce aveți nevoie de la Pământ aici? Pământul dorește să vă dea ceva, așa că, lăsați-l să vină la voi. Simțiți-vă susținuți de natură aici, de Pământ.

Unul dintre modurile de-a vă conecta cu energia feminină este să vă ”pierdeți” mintea predându-vă unei curgeri a vieții care nu poate fi înțeleasă de minte. Acest lucru îl faceți fiind în mod conștient în corpul vostru și nu numai în capul vostru, ci în brațele și picioarele voastre, în partea de mijloc a corpului, în pelvis și simțiți ce vrea să curgă acolo.

La început am spus că energia feminină vă conduce la ceea ce vă conectează cu alți oameni, la unitate. Dar, acea conectare nu o puteți face cu adevărat cu un altul fără să fiți mai întâi conectați cu voi înșivă și să fiți acasă în voi înșivă; când puteți coborî în corpul și emoțiile voastre și puteți fi cu adevărat cine sunteți fără nici o judecată și încercări să suprimați cu mintea.

Apoi, primul pas către unitate și conectare, și către o inimă deschisă, este să îndrăzniți să coborâți foarte adânc în voi înșivă. Conectarea cu Pământul vă poate servi foarte mult aici, așa că, simțiți-i prezența. Pământul este natural prin și prin ea, așa că nu are nici o problemă cu ritmurile, schimbările de dispoziție și emoțiile pe care voi le aveți ca ființă umană: o ființă a naturii. Pentru ea totul este acceptabil – lumină și întuneric – așa că, simțiți naturalețea prezenței ei.

Vă întreb din nou: ce vă oferă Pământul aici, în acest loc? Și dacă vi se pare dificil să descoperiți despre ce este vorba, atunci conectați-vă cu copilul interior din pântecele vostru. Este partea din voi care este cea mai liberă de cap, de judecată, de mintea reglatoare. Acesta trăiește, se mișcă și este spontan. Dorește să vorbească în mod continuu cu voi și să rămână conectat, dar uneori îl țineți la distanță de teama a ceea ce vrea să vă spună – dați-i voie să vorbească acum.

Ce experimentează copilul vostru interior aici? Conectați-vă cu el, luați-l în brațe și uitați-vă din nou la el. Simțiți întregul entuziasm al acestui copil, pasiunea, sclipirea din ochii acestuia. Luați copilul de mână. Stați cu ambele picioare pe Pământ, conectați cu natura din jurul vostru și din voi, conectați cu un copil al naturii plin de viață și jucăuș, pentru că asta este cine sunteți – ați venit aici să vă jucați. În contrast cu orice altceva vi s-a spus de către societate, la școală sau acolo unde lucrați, copilul jucăuș din voi este cea mai naturală și, prin urmare, cea mai spirituală parte a voastră. Aveți încredere în el, aveți încredere în ea și dați-i drumul minții.

Am făcut acum pasul în interior ca să vă conectați cu copilul vostru interior și cu Pământul, cu natura din voi. Dacă vă simțiți acasă cu acest mod de a fi, conectați cu voi înșivă, atunci conectarea cu alți oameni devine ceva special, ceva mai relaxat și jucăuș, explorator și liber. Să faceți acest lucru este ceva imens de iluminator; vă face povara mai ușoară. Pentru că, pe de o parte, căutați o conectare profundă unul cu celălalt, iar pe de altă parte, atât de multe lucruri vă împiedică să intrați într-o conectare cu adevărat deschisă și dezinhibată cu un altul și cu voi înșivă.

Sunteți plini de judecăți, admonestări, interdicții, tabu-uri, împletite toate într-o tradiție culturală în care energia mentală, o energie masculină a deținut puterea și controlul. Acum este momentul să-i dați drumul acestei energii – acestui obicei – chiar dacă mai are putere în viața voastră. Ați fost păcăliți să credeți că pentru a fi o persoană bună trebuie să fiți serioși, să vă controlați, să fiți responsabili, dar drumul către conectare, către o lume armonioasă, se poate manifesta doar prin jucăușul copil interior. Vechea energie masculină trebuie să-i facă loc copilului din voi. Dar să faceți acest lucru, poate duce la o luptă interioară în voi deoarece, în parte, sunteți încă înlănțuiți de vechile judecăți obsesive.

Cum vă descurcați cu această tranziție de la vechi la nou? Vă puteți lupta împotriva vechiului sau puteți merge împreună cu noul, iar voi știți că acea luptă întotdeauna duce la pierdere de energie, la epuizare. Nu puteți convinge vechiul de bunătatea și de importanța noului, motiv pentru care vă cer să vă uitați la voi. Nu este mai bine să mergeți pe o cale a ușurinței și bucuriei și să aveți încredere în mesajele pe care le primiți atunci când sunteți într-un contact profund cu Pământul și cu copilul vostru interior?

Energia voastră feminină vă poate ajuta să faceți acest lucru. De fiecare dată când intrați în interiorul vostru, lăsați lucrurile să fie așa cum sunt ele în mod natural cu o inimă deschisă care înțelege și iartă – dar mai ales, vă înțelege și vă iartă pe voi înșivă. Astfel se crează o bază, o fundație, o putere interioară din care conectarea cu lumea, și cu alții, devine destul de diferită – mai bogată și mai profundă. Este nevoie ca mai întâi să vă acceptați pe voi înșivă cu inima deschisă și apoi devine natural să-l acceptați pe un altul cu inima deschisă. Lăsați energia inimii deschise să ne învăluie pe toți. Nu trebuie să faceți nimic, ea este deja aici. Imaginați-vă că vă predați ei ca să o puteți primi și primind-o, o dați și altora.

Vă mulțumesc tuturor pentru prezența voastră aici astăzi.

©Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.