sâmbătă, 15 august 2020

”Voi nu spuneți niciodată nimic” – Consiliul


Prin Ronald Head

Ca să punem mesajul de astăzi în perspectiva corectă, trebuie să ne referim la un comentariu care a fost postat despre noi sau pentru noi la ultimul nostru mesaj. Comentariul spunea ”Ne trimiteți aceste mesaje de ani de zile și nu spuneți niciodată nimic.”

Sunt multe răspunsuri pe care le putem da în legătură cu această afirmație. Vom da câteva dintre ele.

Noi suntem ghizi și învățători. Printre noi includem, și putem spune asta chiar fiecărui cititor, Sinele vostru Cel Mai Înalt. Rolul nostru este să vă îndrumăm întotdeauna pe calea creșterii și evoluției conștiinței voastre. Vă spunem ceea ce cu adevărat trebuie să știți și aceste lucruri le găsiți, în toate mesajele din mediul vostru, atunci când aveți nevoie de ele.

Scopul nostru nu este să vă menținem informați despre lucruri care vă sunt ușor disponibile din surse din lumea voastră. Toate acestea vă sunt disponibile rapid și cu ușurință pe dispozitivele care stau în poala voastră sau călătoresc în buzunarele voastre.

Există problema a ceea ce alegeți să credeți și ce nu. Asta este libertatea cu care sunteți înzestrați și cu care noi nu vom interfera niciodată.

Cu toate acestea, noi alegem, în măsura în care ne este permis, să încercăm să vă menținem spiritul sus, curajul puternic și privirea ațintită pe premiu. Și cu siguranță nu vă vom spune niciodată nimic care ar putea să vă prelungească călătoria. Ați venit să duceți la bun sfârșit o sarcină monumentală împotriva unor sorți de izbândă aproape  imposibili. Aveți nevoie de ajutor, nu de interferență.

Acum, că toate astea au fost spuse, haideți să trecem, dacă se poate, la prezentul și viitorul imediat.

V-am avertizat că lucrurile vor deveni foarte pline de hopuri. Talmeș-balmeșul de care am vorbit intră acum în prezentul vostru cu mare rapiditate. Lucrurile care vor fi foarte greu de crezut pentru unii se află la orizontul vostru apropiat. Lucruri care vor fi chiar mai greu de înghițit, pentru stomac, pentru aproape toată lumea, vor fi expuse. Mulți au aflat deja despre aceste lucruri, dar le-au suprimat sau le-au tăgăduit.

Un val de trezire, dacă îl putem numi așa, a atins un nivel care va provoca acum o schimbare în conștiința societăților voastre. În noua lumină, noul mediu energetic despre care am vorbit de ani de zile, lucrurile nu pot rămâne ascunse. Adevărul trebuie cunoscut … și tratat.

Vă rugăm să înțelegeți că asta nu înseamnă că trebuie să vedeți tot ce poate fi văzut. Dar înseamnă că trebuie să aflați și să știți ce a fost permis să existe. Pentru că i s-a permis. Nu mai trebuie permis niciodată. Responsabilitatea trebuie asumată.

Acesta va fi cel mai greu lucru pe care omenirea l-a luat vreodată asupra sa, DAR … vrem să vă amintiți acest lucru. El se va încheia relativ repede. Și va fi temperat de experiența trecerii într-o nouă lume care va fi greu de recunoscut pentru voi.  

De-a lungul ultimelor decenii au fost făcute uriașe descoperiri și progrese în multe domenii, dar care au fost ținute ascunse. Vă vor fi date. Lucrurile care v-au fost luate împotriva legii naturale, vă vor fi returnate. Veți descoperi ce înseamnă cu adevărat cuvântul libertate.

Ați știut toate aceste lucruri atunci când ați semnat. Da, v-ați săturat să auziți asta. Dar trebuie să vă întăriți inima știind că în cele din urmă ați făcut asta.

Acestea sunt lucrurile despre care noi vă vorbim. Noi nu discutăm despre conturile voastre bancare, despre iubirile voastre, etc. Știm că ele sunt importante pentru voi. Dar ele implică alegeri pe care voi trebuie să le faceți. Și acelea sunt oportunități. Viața este ca voi să o experimentați și să vă bucurați de ea.

Binecuvântările sunt pe drum.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.