marți, 11 august 2020

Culmile Iluminării


Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări tuturor, noi suntem Arcturienii, vă aducem iubirea, bucuria și adevărul nostru. Suntem cunoscuți ca ființe stelare renumite pentru tehnologia noastră înalt vibrațională, care susține și exprimă adevărul Creatorului. Ați putea spune că noi creăm o tehnologie pură care susține și crează lumină. Tot ceea ce noi facem este să promovăm vibrația și adevărul Creatorului. În prezent ne filtrăm ideile și perspectivele în Pământ ca să susținem mișcarea tehnologiei într-o direcție care sporește prezența Creatorului în toate ființele. Atunci când tehnologia este aliniată cu Creatorul, aceasta nu face decât să împuternicească și să susțină prezența Creatorului în ființa voastră. Vă împuternicește toate abilitățile, toate legăturile voastre sacre și adevărul vostru interior.

Simplitatea

Nu suntem aici să vă vorbim despre tehnologie, suntem aici să vă vorbim despre iluminare, adică de cea mai înaltă vibrație a iluminării pe care cineva o poate accesa pe Pământ. Una dintre cheile accesării iluminării este simplitatea. Puteți crea simplitatea în ființa voastră și, prin urmare, să o integrați în realitatea voastră. Este important să înțelegeți adevăratul înțeles al simplității. Asta nu înseamnă, de exemplu, că vă limitați la o singură acțiune pe zi ca să păstrați totul simplu. Puteți face multe lucruri. Puteți fi destul de ocupați, puteți crea multe și să vă conectați cu mulți, exprimând creativitatea pe deplin. Când folosiți energia simplității este ca și cum ați dezactiva distragerile. Sunteți centrați în ființa voastră, de deplin prezenți și deplin angajați în ceea ce se întâmplă în lumea voastră în fiecare moment. Când alegeți să creați, creați dintr-un spațiu al simplității care face ca totul să se desfășoare cu ușurință și perfecțiune. Prin simplitate aveți încredere în voi înșivă, aveți încredere în abilitățile voastre, așadar, judecata și îndoiala se dizolvă. Acest lucru face să vă fie mult mai ușor să creați ceea ce este ghidat prin voi. Simplitatea este arta curgerii Creatorului. Adeseori când le spunem oamenilor că este important să fie în curgerea Creatorului și să urmeze curgerea în realitatea voastră, mulți simt că pot sta relaxați și să aștepte să vadă ce apare în realitatea lor și apoi să decidă dacă doresc sau nu să se angajeze cu și în ceea ce apare. Cu toate acestea, să fii în curgerea Creatorului și să mergi cu curgerea înseamnă acțiune. Este nevoie să vă susțineți și să vă dați voie să vă urmați intuiția, să vă angajați cu viața, să luați decizii știind că sunteți susținuți, iubiți și încurajați de Creator, de curgerea Divină. Când în realitatea voastră vă angajați cu simplitatea, îndepărtați ceea ce nu mai este necesar și vă focalizați pe ceea ce vă susține ascensiunea, dându-i voie adevărului ființei voastre să apară, oferind spațiu ca adevărul Creatorului să evolueze și să fie exprimat prin ființa voastră. Pentru noi, Arcturienii, asta este iluminarea, și sunt culmile iluminării, angajându-se cu întruparea și exprimarea simplității Creatorului. Acesta este modul în care noi ne dezvoltăm tehnologia și ne aliniem cu Creatorul; aceste reguli ale simplității ne servesc bine.

Respirați-vă Călătoria Spirituală

Când sunteți pe culmile iluminării, vă respirați drumul prin călătoria voastră spirituală și chiar Călătoria voastră fizică pe Pământ, respirația voastră devine atât de magnifică, atât de hrănitoare, de antrenantă și de iluminatoare. Când vă focalizați pe respirația voastră și vă dați voie să expirați profund, în măsura în care corpul și ființa voastră este capabilă, voi expirați, de fapt, tot ceea ce nu vă mai servește și apoi inspirați sau acceptați și primiți tot ceea ce vă servește. Primiți adevărul Creatorului, înțelepciune, cunoaștere, inspirație, creând transformare și acțiune în realitatea voastră. Respirația voastră este unul dintre cele mai puternice instrumente care v-au fost dăruite. Are rolul de a susține supraviețuirea corpului vostru fizic, cu toate acestea, este capabilă de mult mai mult. Prin respirația și intenția voastră, puteți călători prin întregul Univers al Creatorului, vă ajută să vă reconectați, să comunicați cu și să întrupați tot ceea ce sinele vostru iluminat este. Noi, Arcturienii, vă încurajăm să adoptați această practică simplă ori de câte ori aveți câteva momente, expirați tot ceea ce vă distrage, tot ceea ce vă crează complicații și tot ceea ce crează o vibrație mai joasă a energiei. Folosim cuvintele tot ceea ce crează pentru că totul este deja în voi. Chiar dacă sunt situații care sunt foarte complexe, derutante și care crează o vibrație joasă în realitatea voastră, amintiți-vă că expirați acea situație, expirați ceea ce a creat în voi acea situație care ar fi putut fi ceva complet diferit. Expirați energiile pe care le-ați creat din interiorul vostru. Aceasta este o tehnică extrem de puternică pentru că vă readuce la adevărul vostru. Cu fiecare inspirație pe care o faceți, vă dați voie să primiți tot ceea ce vă servește și care este deja în interiorul ființei voastre. În timp ce inspirați, vă activați ființa. Imaginați-vă acum că practicând respirația sub această formă mai mult timp, luni sau chiar ani, ați putea recunoaște puterea respirației voastre. Ați primi și activa în mod natural energii, accesând iluminarea și existând într-un spațiu al iluminării.

Îndrăgostiți-vă de Intuiția Voastră

În culmea Iluminării pe Pământ vă îmbrățișați și intuiția. Este ca și cum v-ați îndrăgosti de intuiția voastră. Cunoaștem multe suflete pe Pământ și mulți oameni conectați cu și care-și urmează intuiția, cu toate acestea, asta poate fi o relație iubire-ură, uneori vă urmați intuiția, în timp ce alteori vă îndoiți de ea. Este important să vă îmbrățișați intuiția total și absolut și când faceți acest lucru, aveți încredere în voi înșivă. Pot fi momente în care simțiți că nu vă dați voie să vă îmbrățișați și să vă iubiți în mod necondiționat intuiția. Acestea sunt momentele în care chiar este nevoie să aveți încredere în intuiția voastră, să aveți încredere în voi înșivă și în ghidarea voastră interioară.

Adevărul vostru interior întotdeauna apare din ființa voastră, este momentul să vă îndrăgostiți de intuiția voastră. Imaginați-vă inima umplându-se cu iubire în același fel în care ați putea iubi un membru al familiei, un partener, un copil sau animal, dați-i voie inimii voastre să se umple cu iubire. Pe măsură ce inima voastră se expansionează și se umple cu iubire, dedicați această iubire intuiției voastre, dăruiți-o intuiției voastre, capacității voastre de-a înțelege, conecta cu și de-a vă primi intuiția. Aceasta este o practică simplă, odată ce ați făcut-o de câteva ori, ea va duce la o imensă schimbare în ființa voastră, care vă încurajează să accesați culmile iluminării.

Credințele Voastre Nu Sunt Întotdeauna Adevărate

Este important și să recunoașteți că credințele voastre nu sunt întotdeauna adevărate, iar acest lucru poate fi incredibil de provocator. Credințele voastre sunt puternice pentru că voi v-ați împuternicit și alimentat toată viața credințele. Unele credințe voi le-ați creat, în timp ce altele v-au fost inoculate prin membrii familiei, prieteni, experiențe trecute și chiar prin experiențele din viețile trecute. Este important să vă dați seama că nu toate credințele voastre emană adevărul Creatorului și nu toate credințele voastre emană adevărul ființei voastre. Când o credință iese la suprafață aveți dreptul divin să puneți sub semnul întrebării acea credință. Poate fi ceva în care credeți cu putere și pasiune sau o aveți de mulți ani. Luați în considerare de unde vine acea credință, cum a venit în manifestare acea credință și întrebați-vă: este această credință aliniată cu adevărul ființei voastre? Apoi puteți alege să renunțați la acea credință, poate expirând-o departe sau să v-o imaginați învăluită în lumină ca să fie dizolvată. Puteți continua să interacționați și să aveți o relație cu acea  credință, orice simțiți că este potrivit pentru voi.

Rămânerea în Puterea Voastră

Când vă aflați pe culmile iluminării sunteți într-un spațiu al iubirii, aveți o minte deschisă, dizolvând judecățile, îndoielile și neîncrederea. Vă exprimați în mod deschis adevărul în prezența altora, acceptându-i pe ceilalți și pe voi înșivă așa cum sunteți și făcând acest lucru rămâneți în puterea voastră. În prezent, mai ales în procesul de ascensiune care are loc pe Pământ, să rămâneți în puterea voastră este extrem de important. Este aproape cheia iluminării. Când stați în puterea voastră, stați în și ca lumina voastră, stați în și ca înțelepciunea, iubirea, cunoașterea, pacea, adevărul, mulțumirea și exprimarea voastră creatoare. Stați și rămâneți într-un spațiu în care transformarea, schimbarea și schimbări au loc în ființa voastră și în jurul vostru. Când sunteți în culmea iluminării stând în puterea voastră, se simte uimitor. Stați ca Creatorul. Tot ceea ce noi, Arcturienii, am împărtășit cu voi până în acest moment, vă conduce în punctul de-a sta în puterea voastră și ca puterea iluminării voastre.

”Stau în puterea iluminării mele.
Stau în puterea iluminării mele.
Stau în puterea iluminării mele.”

Noi, Arcturienii, vă invităm să adoptați această afirmație și să luați în considerare vorbele noastre. Dați-vă voie să faceți această călătorie de a sta în puterea voastră, este foarte mare nevoie de ea pe Pământ. Omenirea are nevoie de suflete ca voi, care să stea în puterea lor, adică să stea în lumina, iubirea, adevărul și exprimarea lor creatoare. Acest lucru va genera pe Pământ multe transformări și schimbări care vor permite Creatorului să fie prezent și manifestat pe deplin.

Noi, Arcturienii, vrem ca voi să știți că suntem prezenți să vă susținem și să vă iubim la fiecare pas pe care-l faceți. Vă mulțumim.


Arcturienii


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.