duminică, 23 august 2020

Schimbări ale Trezirii



Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, magnifice faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe, noi ne extindem din vibrațiile celeste și cosmice ale Creatorului. Noi oferim energia pură a beatitudinii. Scopul nostru este să promovăm aducerea aminte și trezirea beatitudinii în ființa voastră. Recunoaștem această energie a beatitudinii ca pe o exprimare a Creatorului mai pură decât iubirea, odată ce întrupați iubirea intrați într-o stare de beatitudine care este, de fapt, uniunea completă cu Creatorul. Tot ceea ce noi facem ca să susținem ascensiunea este să promovăm întruparea și experimentarea beatitudinii.

Noi, Ființele Celeste Albe, am venit astăzi deoarece dorim să împărtășim cu voi o perspectivă. Energiile voastre se schimbă dramatic în acest moment. De ceva timp deja, în special de-a lungul acestui an 2020, energia este efectiv turnată în Pământ și omenire. Am experimentat Explozia Luminii și descărcarea Tiparului Ascensiunii Noului Pământ; aceste energii continuă să se ancoreze în Pământ și în Omenire. Acesta este un moment de mare deschidere în ființa voastră, trezind aducerea aminte, oportunități și urmarea prezenței divine din ființa voastră. Cu toate energiile și Stâlpii de Lumină care se ancorează în Pământ peste tot în lume, primiți o abundență de lumină, înțelepciune, conștiință și energie. Este o abundență de ghidare și activări pe care să le experimentați și întrupați. După cum am spus, este important să rămâneți deschiși, asta înseamnă să aveți o minte deschisă, dizolvând judecățile și gândurile negative, focalizându-vă mintea și atenția asupra intuiției și ghidării voastre interioare.

Cereți-i sufletului vostru să-și demonstreze Curgerea Divină ajutându-vă să vedeți, simțiți și conștientizați adevărul Creatorului în propria voastră ființă, realitate și lumea din jurul vostru. Este important să vă deschideți corpul energetic ca blocajele din câmpul vostru energetic să poată fi eliberate și vindecate. Ne puteți invita pe noi, Ființele Celeste Albe, să eliberăm și să vindecăm blocajele din câmpul și din corpurile voastre energetice. Vă vom ajuta cu plăcere dacă ne cereți acest lucru. De asemenea, este important să lăsați energia Creatorului să curgă prin ființa voastră ca să ofere Mamei Pământ, lumii și celor din jurul vostru energie prin chakra inimii voastre, cel de-al treilea ochi, palmele și tălpile voastre. Prin urmare, să vă dați voie să fiți în curgerea divină a Creatorului atingându-vă astfel scopul. Dându-vă voie să fiți o exprimare a Creatorului, vă susțineți să fiți deschiși. Datorită tuturor energiilor care se ancorează și stării voastre de a fi deschiși, veți experimenta schimbări puternice având loc în ființa voastră și în realitatea din jurul vostru.

Este important să vă recunoașteți dincolo de starea voastră fizică. Adeseori când recunoaștem fizicul simțim, percepem sau conștientizăm că lucrurile sunt neschimbate la viteza lentă cu care schimbarea are loc. Dacă vă recunoașteți ca fiind ca o hologramă sau o energie, vă dați seama că ființa voastră se poate schimba într-o clipă. Atât de repede pe cât de repede un gând poate intra în mintea voastră, schimbări dramatice, intense și puternice pot avea loc în ființa și în realitatea voastră. Când noi, Ființele Celeste Albe, vorbim de schimbări, vă îndrumăm să recunoașteți schimbări, modificări și transformări în ființa voastră și în jurul vostru. O schimbare a circumstanțelor, o schimbare în perspectivă, o schimbare în ființa voastră, sunt atât de multe schimbări diferite și diverse care au loc în acest moment. Acest lucru poate însemna că sunteți într-o stare constantă de schimbare. Înțelegem că schimbarea nu este întotdeauna confortabilă. Este ceva cu care corpul, ființa, mintea și emoțiile voastre se obișnuiesc pentru că voi vă schimbați acum cu viteza gândului. Datorită tuturor energiilor care sunt ancorate și faptului că sufletul vostru se angajează cu ființa voastră, sunteți pregătiți să faceți aceste schimbări transformatoare în ființa și realitatea voastră. Schimbările transformatoare vor avea loc în procesul vostru de ascensiune și vor susține manifestarea viselor și dorințelor voastre, apărând în mod diferit și divers pentru fiecare persoană.

Noi, Ființele Celeste Albe, vă încurajăm să recunoașteți că în ființa voastră au loc numeroase schimbări sau am putea spune că numeroase transformări sau treziri au loc în mod constant în ființa voastră. Prin urmare, este nevoie ca voi să recunoașteți acest lucru pe deplin în mintea și conștientizarea voastră ca să puteți înțelege procesul de ascensiune prin care treceți. S-ar putea să fiți avertizați de stresul și încordarea corpului și ființei voastre și de susținerea pe care o aveți din partea sufletului, ghizilor voștri și planurilor interioare. Este important să înțelegeți că lucrurile se vor schimba, aspecte ale corpului vostru, emoțiile, mintea, perspective, realitatea, circumstanțe, situațiile, oamenii din jurul vostru și modul în care comunicați cu alții se vor schimba. Dacă vă aflați într-o stare în care sunteți pregătiți să acceptați, și poate chiar căutați să vedeți care sunt schimbările, transformările și modificările care se produc în mod natural, veți începe să vă aliniați cu aspectele transformatoare ale ființei voastre. Prin urmare, se va crea o amplificare a curgerii care va face ca schimbările din ființa și din jurul vostru să aibă loc cu o mai mare ușurință.

Unul dintre obiceiurile minții este să se țină de realitatea care-i este cunoscută. În această etapă a procesului de ascensiune în care în fiecare clipă au loc schimbări ale trezirii, este momentul să recunoașteți schimbarea ca pe o transformare naturală. Cu cât mai mult vă puteți focaliza pe deschiderea către această conștientizare și înțelegerea ei, cu atât mai ușor veți găsi că este să faceți aceste tranziții și să înaintați în procesul vostru de Ascensiune.

Stâlpul de Lumină Maestru al Ființelor Celeste Albe

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să vă invităm să cereți să vă conectați cu stâlpul nostru de lumină, Stâlpul de Lumină Maestru al Ființelor Celeste Albe, care a fost ancorat în Pământ. Scopul Stâlpului nostru de Lumină Maestru este să manifeste în Pământ energiile noastre și să ofere susținerea noastră omenirii și tuturor ființelor.

Vă invităm, ca în timpul meditației, să afirmați pur și simplu:

”Vă rog să-mi aliniați întreaga ființă cu Stâlpul de Lumină Maestru al Ființelor Celeste Albe ancorat în Pământ. În timp ce primesc energia și lumina Ființelor Celeste Albe, susțineți-mă să fiu deschisă, susțineți-mă să recunosc schimbările care au loc în ființa mea și să primesc impulsul acestor schimbări cu ușurință și perfecțiune. Mulțumesc.”

Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați Stâlpul de Lumină Maestru al Ființelor Celeste Albe de o culoare albă cu tente de lumină curcubeu curgând peste și prin ființa voastră. Vom începe să facem tranziții, alinieri, vindecări și eliberări astfel încât să puteți recunoaște schimbările care au loc și acțiunile cerute de voi ca să manifestați pe deplin aceste schimbări care intră în manifestare. Aceste schimbări sunt transformări sau activări în ființa, corpul, perspectivele, emoțiile, realitatea voastră, în circumstanțele, situațiile precum și în comunicarea și conectarea voastră cu alții. Prin urmare, schimbările au loc în toate aspectele ființei voastre și toate aspectele realității voastre.

Vă invităm ca în timpul meditației să vă focalizați mai degrabă pe câmpul vostru energetic decât pe corpul fizic și pe o respirație profundă. Focalizați-vă conștientizarea asupra câmpului vostru auric în jurul vostru, cu energia și lumina existând în corpul vostru fizic. Atunci când vă focalizați asupra câmpului energetic și a corpurilor voastre energetice, veți deveni mai conștienți de cât de dramatic, puternic, constant și intens au loc aceste schimbări. S-ar putea să începeți să recunoașteți cum vă influențează ele ființa. Impulsul și manifestarea pe care schimbările le crează sunt ghidate de către sufletul vostru, întotdeauna puteți să vă adăugați intențiile precum și să-i cereți sufletului vostru schimbările în trezire pe care doriți cu adevărat să le manifestați în realitatea voastră. În timp ce vă focalizați pe corpurile energetice și câmpul vostru energetic, ați putea vedea diferite și diverse vibrații ale luminii. Ați putea câștiga perspective, intuiție, o cunoaștere și să fiți inspirați să acționați sau v-ați putea da seama de ce anumite situații se manifestă în realitatea voastră.

Este momentul să vă dați voie să fiți într-o stare de pace și să dobândiți această pace concentrându-vă în interiorul vostru ca să observați schimbările puternice care au loc și impactul lor asupra întregii voastre ființe.

Este atât iluminator, cât și captivant. Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să vă implicați în acest proces și în această călătorie care se desfășoară acum în ființa voastră. Recunoscând schimbările trezirii sau chiar și numai având intenția să recunoașteți schimbările trezirii care au loc în ființa voastră, veți descoperi că sunteți mai împământați, echilibrați și în pace, ceea ce vă va servi foarte mult în aceste momente de schimbare și transformare.

Vă rugăm să știți că noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente alături de voi. Vă iubim necondiționat și suntem întotdeauna disponibile. Vă rugăm să ne solicitați energia, ghidarea și asistența.

Vă mulțumim,

Noi suntem Ființele Celeste Albe



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.