duminică, 9 august 2020

Puterea Iubirii Voastre



Ființele de pe Venus prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, noi suntem energia colectivă și conștiința colectivă a Ființelor de pe Venus. Vă aducem prin ființele noastre puterea iubirii Creatorului. Facem acest lucru ca să vă reamintim puterea iubirii Creatorului din ființa voastră. Noi suntem simple reprezentante ale energiei Creatorului; scopul și focalizarea noastră este să vă aducem și să trezim prezența iubirii. Noi studiem, creăm și descoperim atât de multe în legătură cu iubirea Creatorului, este atât de complexă, detaliată și, totuși, atât de simplă și de puternică. Venim la voi astăzi cu un mesaj cu privire la propria voastră iubire și încurajarea ei.

Fiecare dintre voi este conștient de prezența Creatorului în ființa voastră. Poate sunteți conștienți și de faptul că această prezență a Creatorului emană iubire necondiționată, o iubire care este eternă, liberă de limitări, granițe și judecăți. O iubire care este pur și simplu iubire, nimic altceva. Această iubire eternă și nelimitată există în ființa voastră.
Noi, Ființele de pe Venus, vă invităm să contemplați de câte ori pe zi sunteți conștienți de iubirea eternă, nelimitată, necondiționată a Creatorului care există în ființa voastră?

Este atât de important să vă conectați cu această energie de câteva ori pe zi ca să vă aduceți conștientizarea, focalizarea și mintea spre iubirea necondiționată, eternă și nelimitată din voi. Iubirea din voi este născută din Creator, este o exprimare a Creatorului care curge prin voi. Puteți emana, direcționa și crea cu iubirea precum și să împământați iubirea în Pământ, în propria ființă și în alți oameni și ființe. Prin urmare, voi aveți un rol cheie în exprimarea, întruparea și împământarea iubirii Creatorului. Este important să vă aduceți aminte acest lucru de mai multe ori pe parcursul zilei.

Ancorarea Puterii Iubirii în Realitatea Voastră

Noi, Ființele venusiene, vă invităm să vă gândiți la o situație din realitatea voastră care vă provoacă dificultăți, revoltă, durere sau stres. Imaginați-vă cum ar fi să abordați situația cu conștientizarea că iubirea nelimitată, eternă, necondiționată există în ființa voastră și rolul vostru este să exprimați, întrupați și împământați această iubire. Asta înseamnă că iubirea se va manifesta prin acțiunile, reacțiunile, exprimările, creațiile și gândurile voastre. Modul în care comunicați atât cu voi înșivă cât și cu ceilalți s-ar schimba și transforma dramatic.

Încercați să vă imaginați în acest moment iubirea necondiționată, eternă, nelimitată în ființa voastră.

Imaginați-vă, simțiți sau știți că aceasta radiază spre exterior.

Apoi gândiți-vă la situația dificilă și radiați această iubire către situația dificilă. În timp ce faceți acest lucru observați-vă perspectiva, modul în care vă percepeți pe voi înșivă și situația. Observați dacă se schimbă în vreun fel.

Cu cât mai multă iubire trimiteți situației, cu atât mai mult ea se va transforma în ființa voastră. Situația dificilă se va transforma în ființa voastră pentru că ea a fost creată dintr-o energie din ființa voastră. Prin urmare, acest lucru va fi în mod firesc proiectat în realitatea voastră și experimentat de voi în următoarele ore, zile, săptămâni sau luni.

Imaginați-vă că dacă abordați fiecare situație și experiență din acest spațiu, veți începe să creați un impuls. Voi sunteți catalizatorul schimbării și creării iubirii. Printr-o concentrare asupra puterii iubirii voastre, creați o realitate iubitoare și un sentiment iubitor de a fi pe care să-l experimentați zilnic.

Încrederea Voastră

Noi, Ființele de pe Venus, vă invităm să conștientizați și să vă întrebați ce v-ar împiedica să experimentați iubirea Creatorului fie în ființa voastră, fie în realitatea voastră?

S-ar putea să aveți multe idei, perspective și ghidări interioare, iar noi, Ființele de pe Venus vă invităm să vă urmați ghidarea interioară și perspectivele pe care le primiți. Dorim, totodată, să vă oferim perspectivele noastre. Credem că unul dintre cele mai puternice lucruri care v-ar putea împiedica experimentarea iubirii Creatorului în realitatea voastră, este încrederea voastră în puterea iubirii voastre. Ați putea spune, pe o scală de la 1 la 10, unu fiind cea mai puțin puternică, 10 fiind cea mai puternică, cât de puternică este iubirea voastră și cât de multă încredere aveți, din toată inima, în puterea iubirii voastre?

Răspunsul vostru este de contemplat și de evaluat de voi înșivă în timpul propriu.

Înțelegerea noastră este că este nevoie să creșteți în ființa voastră, în încrederea în puterea iubirii voastre și făcând acest lucru veți fi în măsură să vă experimentați iubirea mai deplin, veți fi în măsură să recunoașteți și cât de puternică este iubirea voastră. Un exemplu ar putea fi, și acesta este un exemplu destul de simplu, să vă imaginați o încăpere plină de oameni. Credeți că dacă emanați iubire, ar avea vreun impact asupra acestor oameni, fără ca măcar să le vorbiți sau să creați vreo formă de acțiune? Credeți că iubirea emanată din ființa voastră i-ar influența pe acești oameni într-un anumit fel?

Din nou, asta este ceva ce să contemplați și să evaluați.

De ce credeți că este capabilă iubirea în realitatea voastră?

Noi, Ființele de pe Venus, vă invităm să scrieți o listă cu toate lucrurile de care iubirea Creatorului care emană din ființa voastră este capabilă. Vă invităm să păstrați această listă deschisă, continuând să adăugați în ea. În curând veți începe să conștientizați puterea care într-adevăr se află în ființa voastră, puterea iubirii voastre.

Atunci când recunoașteți puterea iubirii voastre, o folosiți și vă urmați ghidarea interioară, realitatea voastră se va transforma. Realitățile celor din jurul vostru se vor transforma, până și realitatea celor din lume și conștiința colectivă a Omenirii se vor transforma.

Vă invităm ca în meditație să stați liniștiți și să vă focalizați asupra iubirii voastre necondiționate, eterne, nelimitate. Poate doriți să afirmați ”Eu sunt iubirea Creatorului care este necondiționată, eternă și nelimitată.”

În timp ce repetați această afirmație, focalizați-vă pe prezența iubirii în ființa voastră. Lăsați-o să radieze și chemați-ne pe noi, Ființele de pe Venus, să vă înconjurăm. Dați-ne voie să ne trimitem iubirea noastră eternă, necondiționată și nelimitată în ființa voastră, simțiți ca și cum ați deveni o baterie de iubire, atât de energizați cu iubire. Trimiteți această iubire tuturor oamenilor pe care-i iubiți, Mamei Pământ și întregii lumi. Trimiteți iubirea să meargă oriunde este nevoie de ea, situațiilor din lume și din propria realitate. Trimiteți iubirea oriunde este nevoie de vindecare și unde este nevoie de iluminare. Lăsați-vă iubirea și pe voi înșivă ca o baterie de iubire să vă poarte puterea. Sunteți imens de puternici. Nu mai puteți ascunde puterea iubirii voastre. Este momentul ca voi să vă stăpâniți complet energia și puterea iubirii, trimițând-o mai departe.

Noi, Ființele de pe Venus, suntem prezente să vă asistăm și să vă ghidăm.

Vă mulțumim și vă iubim întotdeauna,

Ființele de pe Venus


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.