miercuri, 1 februarie 2023

Confirmarea existenței voastre

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Ce bucurie este să fiu în prezența voastră în timp ce faceți pașii voștri pe calea puterii. În fiecare moment al realității voastre sunteți invitați să vă înțelegeți și să vă asumați puterea, să vă descoperiți puterea și să vă întrupați puterea. Acest lucru poate fi provocator pentru mulți, deoarece sunt multe temeri și dureri legate de putere. Cu toate acestea, schimbările Ascensiunii și transmisiile de lumină care vin de la Creator, toate promovează și vă încurajează să vă descoperiți puterea. 

Energia care vine este extrem de împământătoare. Vă invită să vă împământați cu adevărat în miezul vostru central, în esența și adevărul vostru, dar și să vă împământați în vibrațiile voastre pure ale puterii. Împământarea este ca și cum ați planta o sămânță care va deschide puterii voastre ușa să intre, ceea ce înseamnă că veți da drumul limitărilor și granițelor pe care le-ați pus în jurul vostru și în jurul puterii voastre. Această energie a împământării vă dă voie să intrați în spațiul puterii voastre. Acest lucru va influența nu numai sistemele voastre energetice, ci și realitatea din jurul vostru și alegerile și deciziile pe care le luați. S-ar putea să vă treziți făcând alegeri și luând decizii care sunt înfricoșătoare sau provocatoare și, totuși, în acel moment să vă simțiți incredibil de împuterniciți. Aceste momente în care vă simțiți împuterniciți sunt cele care vă dau voie să vă creșteți vibrația, să vă accelerați vibrația și să avansați de-a lungul călătoriei voastre spirituale, în special în inițierile puterii. Dacă ceva vă face să vă simțiți împuterniciți, știți că servește ascensiunii voastre în acest moment. Puteți folosi orice formă de tehnică sau proces de împământare, iar acest lucru vă va susține în împământarea în adevărata voastră putere influențată în mod special de energiile care vin. Puteți crea o solicitare în timp ce vă împământați, astfel încât să vă împământați în adevărata voastră putere. Apoi vă puteți da voie să experimentați asta. 

Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vă aduc o tehnică pe care o puteți folosi în acest moment al Ascensiunii, care vă va da voie să vă împământați în vibrațiile pure ale puterii voastre. Ce înțelegem prin vibrațiile pure ale puterii voastre? Puterea care este smerită, care este născută din iubire, se naște din adevărata esență a ființei voastre și curge de la Creator. Când sunteți în puterea voastră, sunteți în serviciul vostru înșivă și, în același timp, în serviciul altora. Acesta este un mod minunat să recunoașteți când sunteți în adevărata voastră putere, pentru că veți fi în măsură să recunoașteți că vă împuterniciți și sunteți în serviciul vostru înșivă, precum și al celor din jurul vostru. Dacă vă simțiți împuterniciți și, totuși, cei din jurul vostru se simt dez-împuterniciți, atunci veți fi conștienți de faptul că s-ar putea ca puterea voastră să nu vină din cea mai pură sursă din ființa voastră. Deși spunând asta, este nevoie, totuși, să fim conștienți de faptul că nu voi sunteți responsabili de reacțiile altora. Dacă este o oportunitate pentru alții să crească și să fie în puterea lor, dar, totuși, ei aleg să o respingă, atunci putem recunoaște că puterea voastră vine din adevărul vostru. Puterea este un serviciu în folosul vostru înșivă și un serviciu în folosul altora. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă imaginați că stați într-o floare care este mare și expansivă, petalele ei se ridică și se ating deasupra capului vostru. Poate fi orice floare doriți. Conștientizați că tija florii se extinde în Mama Pământ, este ca o linie a vieții care trimite energie în Mama Pământ, dar v-o aduce și vouă. 

Vă invit acum să solicitați transmiterea luminii etapei actuale a ascensiunii, concentrată pe și întrupând adevărata putere. În timp ce primiți energiile și lăsați energiile să umple spațiul florii în care vă aflați, puteți inspira lumina și absorbi acea energie a puterii care susține împământarea puterii. 

Pe măsură ce întreaga voastră ființă se umple cu acea energie, eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să percepeți, să simțiți și să vă recunoașteți legătura cu Mama Pământ. Puteți face acest lucru conștientizând Pământul, solul, pe Mama Pământ sub voi. În timp ce respirați profund, vă invit să vă imaginați că vă scufundați în Mama Pământ în floarea voastră, în care stați ca într-o păstaie, și că luați cu voi toate acele energii care împuternicesc și împământează puterea. Dați-vă voie să vă scufundați, să vă prelingeți și să vă topiți cât mai adânc posibil în Mama Pământ. Simțiți că Mama Pământ vă iubește, vă hrănește, vă susține și sunteți înconjurați de energie hrănitoare. Dacă doriți, puteți deschide petalele florii și să o invitați pe Mama Pământ înăuntru sau să le lăsați așa cum sunt și să o invitați pur și simplu înăuntru. 

Îi cerem Mamei Pământ să vă direcționeze înspre cea mai pură vibrație a puterii voastre în ființa voastră acum. Dați-vă voie să simțiți sau să conștientizați acest spațiu, lăsați-l să umple spațiul din jurul vostru, păstaia și coconul pe care l-ați creat și prezența Mamei Pământ. 

Vă împământați în puterea voastră. Fiind susținuți de Universul Creatorului și de Mama Pământ vă confirmați existența pe Pământ și în planurile interioare în procesul vostru de ascensiune. Acesta este un spațiu, este un moment în care stați în puterea voastră, pentru că confirmați, acceptați și afirmați că este dreptul vostru divin să fiți prezenți pe acest Pământ în acest proces de ascensiune întrupându-vă puterea pură. 

Este sigur pentru voi să revendicați asta acum, pentru că meritați și pentru că este dreptul vostru divin. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă încurajez să revendicați cu adevărat asta pentru voi înșivă. Vă confirmați și revendicați existența la toate nivelele ființei voastre pe Pământ și în planurile interioare și că aveți dreptul divin să existați în puterea voastră. Acest lucru s-ar putea să vă ia ceva timp să vă obișnuiți, s-ar putea să fie nevoie să stați cu el sau s-ar putea să-l simțiți ca pe o schimbare instantanee. În timp ce confirmați că este dreptul vostru divin să existați și să existați într-un mod puternic, s-ar putea să percepeți, simțiți sau conștientizați apărând din ființa voastră energii puternice suplimentare, aptitudini și abilități sau înțelepciune. S-ar putea să simțiți energiile din Universul Creatorului curgând în ființa voastră. Este momentul să revendicați că puteți exista pe acest Pământ, în această realitate, în Universul Creatorului, în adevărata voastră putere, creând din adevărata voastră putere tot ceea ce sufletul vostru dorește să experimenteze. 

Este acea existență pe care eu, Arhanghelul Metatron, vă încurajez să o contemplați și să o întrupați pentru că, pe măsură ce acele energii de împământare ale puterii își fac apariția, vă împământează în adevărata voastră putere și vă invită să vă revendicați existența. Să vă revendicați viața ca fiind a voastră înșivă, că puteți trăi din puterea voastră, din adevărul și iubirea voastră într-un mod pașnic care radiază lumină. Toate acestea se nasc din puterea voastră. 

Când doriți să vă întoarceți la realitatea voastră, deveniți pur și simplu conștienți de corpul vostru și de ceea ce vă înconjoară. 

Acordați-vă timp să contemplați schimbarea foarte puternică care are loc în voi. Vă va susține în realitatea voastră, vă veți percepe, simți și recunoaște că vă schimbați în direcții noi, cu acțiuni noi și creații noi. 

Vă mulțumesc. 


Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.