luni, 3 octombrie 2022

Darul vostru pentru Universuri

Brenda Hoffman
 

Dragilor, 

În loc să credeți că trebuie să faceți sau să fiți ceva, dați-vă voie să curgeți în voi înșivă. Desigur, să curgeți în voi înșivă a făcut de multă vreme parte din tema noului vostru eu. 

Diferența este că nu vă mai luptați cu valurile. Nu mai este nevoie să vă forțați să fiți. Curgerea voastră actuală este mut mai ușoară decât a fost adevărat în trecut. Ca și cum ați fi depășit punctul în care diferențele dintre ceea ce ar putea fi și ceea ce este nu mai sunt deconectate. 

Sunteți în curgere. O curgere care insistă să fiți voi – indiferent dacă asta înseamnă să fiți triști, mândri, furioși, veseli sau pașnici. Nu contează. Tot ceea ce contează este să vă dați voie să curgeți cu curenții voștri interiori, inclusiv acele părți în care trebuie să abordați pe cineva sau ceva, sau aparent ”veți lua foc” – doar ca să reveniți în starea de stază (echilibru) după furtună. 

Mulți dintre voi credeți că noul vostru eu nu poate fi arătat decât în iubire și bucurie și că emoțiile voastre mai neplăcute ar trebui eliminate. Nu ați eliminat nici o emoție. Doar că iubirea și bucuria sunt dominante acum. 

Ați ales Pământul ca planetă natală ca să experimentați emoțiile. Să lăsați frumusețea Pământului să vă calmeze ființa. Și să lăsați emoțiile Universale arar experimentate ale furiei și fricii să devină parte din voi. Iubirea și bucuria sunt temele Universale dominante. Teme la care vă întoarceți acum când vă simțiți confortabil cu frica și furia. 

Dându-vă voie să integrați frica și furia în ființa voastră de-a lungul eonilor de experimentări pământești, le-ați adăugat capacităților Universale. Nu pentru că ar trebui să simțiți frică și furie în timp ce trăiți pe Pământ sau în orice alt mediu Universal, dar fiind ai Pământului, ați extins cunoașterea și culorile Universurilor. 

Probabil credeți că Universurile ar fi mai bune fără frică și furie. Acest lucru este adevărat din actualul vostru punct de vedere, deoarece voi încercați să eradicați acele emoții din tema majoră a Pământului care a fost jucată de eoni. Privind retrospectiv, veți înțelege valoarea adăugării fricii și furiei la paleta voastră de culori. Dacă artei i-ar fi îngăduite doar culori care reprezintă iubirea și bucuria, v-ar lipsi vibrația nuanțelor de gri, albastru închis, maro și altele. 

De-a lungul eonilor voștri de frică ați adăugat dimensiuni Universale care au extins toate Universurile. Cu toate acestea, nici un pământean nu este dispus să se lipsească de culori cum ar fi gri, o culoare pe care atât de mulți au folosit-o în casele lor în trecutul apropiat. 

Nu numai că v-ați mutat pe voi înșivă și Pământul din frică în bucurie și iubire, dar ați adăugat și profunzime Universală prin autentificarea altor emoții. Lărgirea paletei voastre de emoții/culori permite o mai mare intensitate în fiecare entitate Universală. Și ați făcut asta în ciuda fricilor, furiei și a sentimentului, adeseori  constant, că ați făcut ceva greșit. 

Este timpul să vă sărbătoriți pe voi înșivă și rezultatele voastre. 

Ca să adăugați profunzime și lățime Universurilor, ați trăit trecând prin fricile voastre pământești. 

Înainte, Pământul a fost o destinație Universală accesată pentru experimentare emoțională. Voi ați oficializat acele emoții pământești prin eoni de revizuire a modului în care multiple emoții se pot potrivi cel mai bine cu exprimările Universal acceptate ale iubirii și bucuriei. Și ați făcut asta sacrificându-vă pe voi și bucuria voastră. 

Ați testat frica asta și furia aia. V-ați acoperit iubirea cu ură. V-ați imprimat bucuria cu depresie. Și asta ați făcut eon după eon ca să descoperiți combinația care ar extinde cel mai bine cunoașterea emoțională Universală cu atingeri ale fricii și furiei. V-ați îndeplinit această sarcină pentru voi înșivă și, prin urmare, pentru Universuri. 

Nu vă faceți griji, chiar dacă s-ar putea să experimentați o furie sau frică profundă, așa cum ați făcut-o de-a lungul câtorva eoni de experimentări ale fricii și furiei, acum vă veți întoarce întotdeauna la culorile dominante ale bucuriei și iubirii. Acest experiment Universal s-a încheiat. Iar paleta Universală de culori s-a extins foarte mult datorită eforturilor voastre. 

Felicitări vouă tuturor – inclusiv celor care doresc să rămână 3D. Paleta de culori Universală a fost crescută cu mult peste ceea ce voi sau oricine altcineva ar fi crezut că este posibil înainte de-a intra pe Pământ la începuturi. Ați extins Universurile fiind voi, viață după viață pământească, inclusiv această viață. Bravo și mai multe distincții iubitoare decât vă puteți imagina. Ați dăruit profunzime Universurilor. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.