sâmbătă, 11 februarie 2023

Accesarea tăcerii voastre interioare

Saint Germain prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină. Sunt Saint Germain și vin cu iubire, transformarea adevărului și magie spirituală ca să fiu în serviciul vostru în acest moment. Doresc să promovez în realitatea voastră de zi cu zi un moment de tăcere care să vă permită să respirați în ritm cu Universul Creatorului și să respirați în ritm cu întreaga voastră ființă pe toate multele nivele și dimensiuni ale ființei voastre. Scopul acestei practici este să vă reechilibreze ființa și energiile. Curgerea energiei voastre și capacitatea voastră să-l primiți pe Creator vor fi echilibrate, acordându-vă un moment din ceea ce aveți nevoie. 

De ce aveți nevoie ca să vă hrăniți și alimentați ființa în această etapă a ascensiunii voastre? De ce aveți nevoie ca să faceți următorul pas înainte în ascensiunea voastră? 

Asta înseamnă că momentul nostru de tăcere pentru voi va fi complet diferit față de al altei persoane și de fiecare dată când îl veți atinge, puteți obține ceva diferit. În creșterea spirituală este important să primiți ceea de ce aveți nevoie. 

Mintea crează modele frumoase, idei și limitări, uneori distrăgându-vă de la calea necesară sau de la înțelegerea sau claritatea care este necesară. Cu un moment de tăcere, în care respirați în ritm cu Universul Creatorului și în ritm cu întreaga voastră ființă, vă dați voie să vă echilibrați și să primiți tot ceea ce vă este necesar. Nu neapărat ceea ce vreți, ci ceea ce aveți nevoie. Vă imaginați cât de puternic ar fi dacă fiecare ființă de pe Pământ s-ar opri în același moment și ar practica asta? Fiecare ființă ar primi ceea ce are nevoie ca să fie susținută în ascensiunea și în realitatea sa. Prin urmare, ca colectiv, fiecare ar primi ceea ce are nevoie. Ar fi o transformare foarte puternică. 

Când o schimbare a Ascensiunii și un val de energie curg din Universul Creatorului și din miezul Creatorului, asta este ceva ce obțin toate ființele din Universul Creatorului, din planurile interioare. Ele au un moment de tăcere în care respiră în ritm cu Creatorul și cu tot ceea ce Creatorul este și sunt, prin urmare, capabile să primească tot ceea ce au nevoie ca să se hrănească și alimenteze. Așa că, eu, Saint Germain, vă invit să faceți același lucru în realitatea voastră. 

În primul rând, cuvântul tăcere poate fi destul de înșelător. Cu toate acestea, nu pare să existe un cuvânt care să descrie cu adevărat acest moment. Poate că cea mai bună descriere ar fi un moment de prezență, să fii prezent cu tot ceea ce Creatorul este sau un moment în care să primești ceea de ce ai nevoie. Când folosim cuvântul tăcere, de multe ori se înțelege că sunetul este redus, că nu există gânduri în mintea voastră și că totul în jurul vostru trebuie să fie liniștit, dar nu este cazul. Este ușor pentru oamenii de pe Pământ să-și acorde un moment de tăcere, în care reflectează în interior, este o înțelegere care este bine-cunoscută. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că gândurile voastre nu trebuie să fi reduse la tăcere, nici realitatea voastră exterioară. Este pur și simplu un moment de reflecție interioară și de conectare. 

În al doilea rând, să fiți deschiși la ceea ce aveți nevoie este ceva ce lipsește omenirii de pe Pământ. Mulți se lasă purtați de gândurile a ceea ce ei cred că au nevoie, dar foarte puțini sunt deschi și să accepte pur și simplu ceea ce Creatorul crede că este potrivit pentru ei. Uneori sunt numeroase blocaje chiar și în procesul primirii. Vă credeți capabili să primiți tot ceea ce Creatorul dorește să împărtășească cu voi, să primiți cu adevărat și să-l întrupați, luându-l în ființa voastră și folosindu-l într-un mod care vă servește? Pur și simplu menținând intenția vă dă voie să treceți prin acest proces cu o mai mare ușurință. Nu contează dacă nu puteți înțelege ceea ce vi se oferă. În esență, nu este necesară înțelegerea cu mintea. 

Cel mai important aspect este intenția primirii și întrupării și, astfel, eu, Saint Germain, vă invit să vă acordați câte un moment de mai multe ori pe zi să vă focalizați în interiorul ființei voastre, să respirați profund, să cereți să primiți tot ceea ce aveți nevoie în această etapă a realității și ascensiunii voastre. 

Apoi mențineți intenția sau cereți să respirați în același ritm cu întreaga voastră ființă, cu sinele vostru divin, cu toate multele nivele și straturi ale ființei voastre și, desigur, cu corpul vostru fizic. 

Apoi, când simțiți că este potrivit, cereți să respirați în ritm, în același ritm cu Universul Creatorului. Pur și simplu continuați să vă concentrați să inspirați profund și să expirați profund. În timp ce vă concentrați asupra respirației, o anumită inspirație, conștientizare, viziune, simboluri, culori, gânduri sau senzații pot intra în conștientizarea voastră, pur și simplu observați și aduceți-vă atenția înapoi asupra respirației voastre. 

Acesta este un proces extrem de hrănitor. Este un dar special de înțelegere și aducere aminte pe care doresc să-l împărtășesc cu voi. 

Mulțumesc.

 

Eu sunt Saint Germain.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Este interzisă preluarea oricărui material de pe acest blog sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.