miercuri, 15 februarie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 12 Februarie 2023

 

Prin Marilyn Raffaele 

Bine ați venit, dragi cititori. Să știți că noi și mulți alții care lucrează în prezent cu voi de pe această parte onorăm, respectăm și apreciem munca pe care o faceți în primele linii. Chiar dacă vi se pare că nu faceți nimic, să știți că până și numai prezența stării voastre de conștiință ajută la ridicarea colectivului la nivel mondial. Noi asistăm procesul de ascensiune al Pământului de pe această parte, dar voi aveți o muncă mult mai dificilă lucrând în acesta, în timp ce noi nu. 

Acest mesaj este despre încredere. Ați venit pe Pământ plini de speranță și entuziasm, încrezători că ați fost bine pregătiți să jucați un rol în procesul de ascensiune al Pământului, dar după ani de așteptare aparent fără nici o schimbare, mulți dintre voi descoperiți că încrederea voastră în proces scade. Întrebați-vă, v-ați pus încrederea în conceptele trei dimensionale în ceea ce privește procesul de ascensiune – cum ar arăta sau cum ar trebui să arate, să se desfășoare și când? 

Energia ascensiunii este experimentată în prezent de cei mai mulți ca slăbirea încrederii pe care majoritatea au avut-o întotdeauna în guvern, în îngrijirea sănătății, în educație și în conducătorii religioși, ceea ce indică trezire colectivă și împuternicire personală. Pierderea încrederii în și luarea la întrebări a autorităților de mult timp stabilite, oricât de subtile, este un semn de schimbare și trezire – procesul de ascensiune. 

Chiar și cei treziți spiritual pot fi tentați să-și piardă încrederea atunci când se uită la o lume aflată în haos, război, acte de violență în creștere, dezastre naturale și ”lideri” mai concentrați să joace rolul ”regelui castelului” și pe re-alegerea lor decât să lucreze pentru binele celor pe care au fost aleși să-i servească. S-ar putea să vă întrebați ”M-am înșelat în legătură cu toate astea? Chiar există un Plan Divin? Pământul chiar ascensionează într-o dimensiune mai înaltă?” 

Sunteți pregătiți spiritual și pregătiți pentru munca pe care ați venit să o faceți, și care este să trăiți într-o lume trei dimensională, dar să nu fiți ai ei, dintr-o conștiință care înțelege că negativitatea răspândită acum în întreaga lume indică prezența Luminii de o frecvență mai înaltă care dărâmă și dizolvă multe din ceea ce a ținut omenirea în robie. 

Templele construite pe nisip trebuie să se prăbușească și dizolve, atât în interior cât și în exterior pentru ca ceea ce are o rezonanță nouă și mai înaltă să le înlocuiască. Obiceiul interpretării problemelor lumii ca fiind probleme trei dimensionale care nu au nimic de-a face cu procesul de ascensiune, rămâne puternic. Eliberați orice concepte despre cum ar trebui sau nu ar trebui să arate lucrurile, pentru că mintea umană nu este în măsură să vadă imaginea de ansamblu. Stați în Lumina celei mai înalte voastre conștientizări spirituale și doar observați. 

Energiile de frecvență înaltă care se varsă pe Pământ în acest moment, precum și cele pe care le purtați automat cu voi în conștiință, servesc la separarea de ceea ce nu este aliniat cu ele. Asta înseamnă că multe tradiții, credințe și multe așa-zise căi ”corecte” se prăbușesc și vor continua să se prăbușească. Credințele false sunt create și menținute numai prin credința în ele și niciodată de Creator. Pe măsură ce tot mai mulți se trezesc la unime și la adevărurile mai înalte, multe care au fost create din credințele dualității, separării și a două puteri vor dispărea pur și simplu. 

S-ar putea să vă puneți întrebări în legătură cu atât de multele dezastre naturale, dar amintiți-vă, Pământul este un suflet viu care trebuie să-și curețe la rândul ei buzunarele de energie densă și de rezonanță joasă. Corpul lui Gaia și apele lui Gaia au fost poluate fără minte, s-a construit pe ele, folosite pentru război, părțile ei epuizate (petrol, minerale), folosite ca groapă pentru gunoi și deșeuri nucleare, acoperite cu beton, defrișate, otrăvite și considerate ca ceva ce poate fi folosit în mod egoist pentru câștiguri bănești de către oameni timp de generații. Gaia este un suflet viu, o Idee Divină în Mintea Creatorului și a ales să-și revendice Sinele. 

Un al doilea, și important, punct cu privire la dezastrele naturale este că pentru mulți ele sunt o introducere în ideea de unime. Ele servesc adeseori la deschiderea inimilor și minților celor care s-au crezut separați de nevoile sau problemele altora. Pentru prima dată încep să bage în seamă, să conștientizeze și chiar să ajute în nevoile și luptele celorlalți. S-ar putea să fie primul lor pas în deschiderea spre unime. 

Tot ceea ce este întrupat în Conștiința Divină este menținut la infinit în existență de Legea Divină care nu poate fi încălcată sau schimbată. Dacă lipsa, boala, limitarea sau divergențele de orice fel ar fi întrupate în Conștiința Divină, ele automat ar exista pentru totdeauna, menținute în existență de Legea Divină și nu ar putea fi niciodată vindecate sau schimbate. Acesta este motivul pentru care este o prostie și, de fapt, idolatrie, să cerșești, să te rogi sau să aduci sacrificii vreunui concept trei dimensional de Dumnezeu în încercarea de-al face să repare, să vindece și să schimbe ceva care nici măcar nu există în realitate, ci pur și simplu dă mai multă energie iluziei. 

Aveți încredere pentru că doar UNUL există, ACESTA este temelia, legea și substanța a tot ceea ce există. De unde ar putea veni orice altceva decât din ACESTA? Cunoașterea și acceptarea acestui fapt deschide automat călătoria evolutivă a cuiva spre ea devenind o stare de conștiință atinsă în care aceste adevăruri vor începe apoi să se exprime în exterior. Nu pierdeți din vedere niciodată faptul că o cunoaștere intelectuală a unui adevăr este doar primul pas, trebuie să devină conștiința cuiva înainte să se poată manifesta, pentru că conștiința este substanța formei. 

Conștientizarea spirituală înseamnă să nu mai judecați aparențele după conceptele în mod obișnuit acceptate de cum trebuie sau ar trebui să fie lucrurile ca să fie corecte. Dați drumul oricăror credințe cu privire la ce este corect și greșit sau bine și rău și știți că aparențele materiale bune sunt la fel de iluzorii ca cele rele. Creatorul este ... punct. Dați-vă voie să acceptați și să aveți deplină încredere că într-adevăr există un Creator care se exprimă la infinit, manifestându-se pe Sine ca ... Credințele contrare acestui fapt sunt concepte formate prin minte despre realitate – iluzie. 

Întrebați-vă ”Ar vrea sau ar putea un Creator omniprezent să găsească plăcere în suferința și distrugerea lui însuși/ei însăși în exprimarea sa ca oameni, pământ, animale, spirite ale naturii, elementali și multe alte forme de viață de care oamenii nu sunt conștienți? Dacă există doar O SINGURĂ viață, de ce majoritatea se crede pe sine separată de alte forme de viață? Cum ar putea o Sursă auto-susținută, auto-întreținută să se formeze pe Sine ca pe ceva distructiv pentru Sine însăși/însuși? Ce cred eu? Ce și cine este Creatorul conștiinței mele?” 

Răspundeți îndoielilor interioare care s-ar putea să apară în conștientizarea voastră, amintindu-vă că abundența este deja, siguranța este deja, sănătatea este deja, armonia este deja, completitudinea este deja. Nu este nevoie să vă luptați, să vă rugați, să faceți ceremonii și ritualuri, să cerșiți sau să implorați, să-i oferiți durere și suferință unui Dumnezeu din credința că Dumnezeu iubește suferința voastră, să mergeți la biserică sau vă abțineți de la toate lucrurile umane, etc. ca să obțineți ceea ce este deja pe deplin prezent în și ca voi. 

Credeți, aveți încredere și trăiți adevărul, iar acesta va deveni o stare de conștiință care cunoaște și experimentează. 

Tot ceea ce am căutat, sunt deja ...

 

Noi suntem Grupul Arcturian 2/12/2023


Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea oricărui material de pe acest blog sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.