marți, 28 februarie 2023

Cenușiul dinaintea Primăverii

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Nu puteți să vă imaginați viitorul, iar prezentul vostru nu este chiar ceea ce ați sperat. Asta vă face să vă îngrijorați dacă ceea ce aveți acum este tot ceea ce există – furie, frică și neliniște. Iar cei apropiați vouă nu mai par atât de apropiați. Vă simțiți izolați și singuri – și, mai ales, epuizați. Temeri pe care mulți dintre voi le experimentați în tăcere. 

Viața voastră nu este veselă sau distractivă. Este tot cea veche, doar că i s-a adăugat și teama că asta este tot ceea ce este. 

S-ar putea să simțiți că ceva se petrece în voi, dar acel ceva nu pare să producă bucurie, gânduri noi sau acțiuni. Sunteți plictisiți și speriați. Tot ceea ce ați sacrificat timp de luni sau ani nu pare să producă ceva ce noi, cei din Universuri, am profețit. 

Unii dintre voi vă mișcați mai mult – cu mai puține conexiuni pe care să le simțiți că ar face parte din inima voastră. Alții dintre voi vă continuați izolarea cu un pic de gelozie față de cei care îndrăznesc să interacționeze. Pe prietenii și rudele voastre 3D nu-i mai simțiți în regulă. Iar cei de care v-ați atașat de când v-ați inițiat tranziția, se simt inaccesibili. Este o perioadă de singurătate. 

Această fază va fi de scurtă durată, așa cum este și în cazul începuturilor gri ale primăverii – până când mugurii copacilor se deschid într-un verde strălucitor și florile dansează din nou. 

Noi, cei din Universuri, vrem să știți că primăvara voastră nu întârzie. Această fază intermediară va fi de scurtă durată. Dar, așa cum voi nu vă puteți imagina că iarba verde, florile colorate și frunzele copacilor vor apărea în câteva zile, este imposibil să vă imaginați cât de vibrantă va deveni viața voastră în câteva zile. 

Lăsați această fază să vă ofere forța interioară de care aveți nevoie pentru noua voastră viață. Chiar dacă noua voastră viață va fi vibrantă, așa cum este primăvara pentru Pământ, sunt piese pe care este nevoie să le revizuiți și să le aruncați. 

Voi, în masă, nu mai doriți să păstrați unele piese care inițial ați crezut că ar fi acceptabile ca să obțineți bucurie în noua voastră lume. Ați decis să trăiți în această nouă lume cu o tăbliță curată – așa cum fac toți cei care fac tranziția dincolo de 3D. 

Așa că, curățați mai mult decât credeați că este posibil înainte să intrați în această viață pe Pământ. Ați decis că o viață ”este de ajuns” nu este suficientă, având în vedere experimentarea continuă oferită de multiple elemente Universale și îndeplinirea obiectivului aparent imposibil să ajutați la schimbarea Pământului și a voastră înșivă într-o singură viață. 

Ați decis să mergeți pe aur. 

Așadar, vă eliberați de mai mult decât ați crezut că este posibil într-o singură viață, inclusiv de ceea ce era atât de profund ascuns în voi încât nici nu știați că se află acolo – conștient sau subconștient. 

Desigur, acest ultim gând pare imposibil. Chiar dacă o curățare completă nu a fost necesară ca să vă creați noua viață, viața voastră va străluci și mai mult din cauza asta. Așa cum a fost adevărat de-a lungul tranziției voastre, continuați să vă surprindeți pe voi înșivă și pe alții cu vigoarea, dăruirea și capacitatea voastră să acceptați noul. 

Acest nou eu al vostru este o ființă dinamică, condusă de puterea interioară care va uimi Universurile odată ce veți trece de la acest sfârșit oarecum înnorat de iarnă la primăvara voastră strălucitoare. În același timp, cei care nu doresc să fie în noua voastră strălucire, se vor îndepărta. 

Deveniți voi în toată gloria voastră – mai repede decât vă imaginați, dar nu atât de repede pe cât a fost prezis de prima dată deoarece curățați mai mult decât voi sau noi, cei din Universuri, ne-am așteptat să fie posibil într-o singură viață. O curățare care vă aburește creierul și ființa fizică pe măsură ce viață după viață de frică și durere este dată la o parte. 

Sunteți cu mult mai puternici și mai glorioși decât vă dați seama – mai ales în această primăvară cenușie timpurie. Dați-vă voie să renunțați la ceea ce doriți (să renunțați) fără teamă sau supărare, pentru că v-ați declarat noul vostru obiectiv realizabil aici și acum. Și așa și este. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.