miercuri, 22 februarie 2023

Re-însămânțarea misiunii sufletului vostru

 

Sanat Kumara prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubiților, eu sunt Sanat Kumara. Am călătorit prin multe dimensiuni ca să mă conectez cu energia voastră și să vă aduc o înțelegere care vă va servi în acest moment al Ascensiunii voastre. Mulți dintre voi s-ar putea să simțiți că aveți un serviciu de îndeplinit pe Pământ, s-ar putea să simțiți că aveți o misiune a sufletului în care s-ar putea să vă îmbarcați sau s-ar putea să nu înțelegeți complet încă. S-ar putea să simțiți că este ceva ce vi se cere să obțineți în această viață, dar nu puteți înțelege ce sau poate părea că nu puteți să-l manifestați în realitatea voastră. 

Fiecare suflet are un scop atunci când se întrupează pe Pământ, voi aveți multiple scopuri în această viață pe care o experimentați. Fiecare scop vă servește în experimentarea unei conectări mai profunde cu voi înșivă, cu adevărul și divinitatea voastră, precum și cu Creatorul. Fiecare scop vă dă voie să experimentați împlinirea, beatitudinea și adevărul pe Pământ, dându-vă voie să existați ca o ființă spirituală plină de iubire și esență divină care se bucură de roadele unei vieți fizice. Putem recunoaște că scopul sufletului vostru este extrem de important. Poate fi frustrant dacă nu reușiți să vă conectați sau să explorați aceste scopuri. 

Eu, Sanat Kumara, vreau să vă aduc o tehnică care vă va susține în dobândirea accesului la scopul sufletului vostru și să-l aduceți la îndeplinire și manifestare în realitatea voastră. Noi numim asta re-însămânțare, iar scopul sufletului vostru poate avea un aspect de-a fi în serviciu. S-ar putea să aibă o misiune de iubire de sine. De fapt, pot fi tot felul de misiuni care vă sunt disponibile să le îndepliniți, așa cum sunteți ghidați de sufletul vostru. Energiile pe care Creatorul le aduce sunt concentrate pe putere, să trăiți cu putere ca ființă spirituală în realitatea voastră fizică, simțind și experimentând împlinire spirituală și fizică. Cu această energie a puterii care vine, este o vibrație care vă îmbunătățește, amplifică și crește scopul, scopul sufletului vostru, lecțiile, aducerea aminte, înțelegerea sau serviciul pe care sufletul vostru dorește să-l experimenteze pe Pământ. 

Este important să profitați de aceste energii care apar acum și să le dați voie să vă amplifice misiunea și scopul. Adică, să vi le faceți mai disponibile de explorat și de înțeles. Este important să menționez că un scop și o misiune sau un serviciu are pur și simplu legătură cu experimentarea. Nu are în mod necesar legătură cu succesul sau finalizarea a ceva, dar are legătură cu experimentarea. Să experimentați ceva în așa fel încât să puteți recunoaște, înțelege și conștientiza pe deplin acea experimentare. Un exemplu în acest sens, ar putea fi scopul vostru să fiți vindecător și să aduceți vindecare multor ființe. Vă dați voie să fiți vindecător, poate învățați sau vă amintiți o tehnică, împărtășiți această tehnică de vindecare cu mulți oameni, dar s-ar putea să deveniți frustrați pentru că simțiți că scopul vostru este să vindecați mulți oameni, prin urmare, s-ar putea să simțiți că ar trebui să aveți mai mult succes și că ar trebui să vindecați mai mulți oameni. 

Scopul, misiunea, nu este succesul sau finalizarea, ci mai mult să experimentați vindecarea altora. Rezultatul experimentării poate fi ceea ce simțiți voi, ceea ce împărtășiți și modul în care alții experimentează vindecarea oferită de voi. Vor conta și propriile voastre reacții, fie că vă îndoiți de voi înșivă, fie că vă încurajați pe voi înșivă. Când oamenii intră în realitatea voastră, contează modul în care vă descurcați în fiecare interacțiune. Toate acestea vă dau voie să vă experimentați scopul și asta este ceea ce sufletul caută, experimentarea mai degrabă decât finalizarea și succesul. Este important să rețineți acest lucru atunci când vă gândiți la misiunea, la scopul și serviciul vostru. 

Eu, Sanat Kumara, doresc să împărtășesc cu voi o tehnică care să vă încurajeze să vă amplificați și să vă angajați în scopul vostru, să vi-l amintiți și recunoașteți folosind puterea energiei care apare. 

Vă invit să stați liniștiți, să vă dați voie să vă concentrați pe respirație. Să vă aduceți atenția în corp, pe respirație astfel încât să puteți deveni cu adevărat prezenți cu cine sunteți în acest moment. 

Eu, Sanat Kumara, voi fi prezent cu voi. Poate doriți să fiți conștienți de prezența mea. 

Chemăm împreună energia puterii din esența pură a Creatorului să curgă și să se reverse prin ființa voastră și în Mama Pământ. Fie ca fiecare aspect al ființei voastre să beneficieze de această vibrație a puterii. 

În timp ce întreaga voastră ființă absoarbe vibrația puterii, vă invităm sufletul să se activeze, să vă umple întreaga ființă. 

Vă invităm să vă așezați mâinile sub formă de cupă în fața chakrei inimii. Vă invităm sufletul să vă aducă un simbol al scopului și misiunii asupra cărora să vă concentrați și să le experimentați în actuala etapă a ascensiunii voastre. Dați-vă voie să respirați prin chakra inimii. Imaginați-vă, simțiți, conștientizați simbolul în ochiul minții sau poate în mâinile voastre. S-ar putea să fie o culoare, s-ar putea să fie un simbol, o imagine, s-ar putea să fie o senzație sau un sentiment, ar putea fi chiar un sunet. 

Odată ce ați primit acest simbol, așezați-l mai întâi în cel de-al treilea ochi. Dați-vă voie să-l contemplați în cel de-al treilea ochi, apoi aduceți-l în chakra inimii și umpleți-l cu iubire. 

Lăsați simbolul să curgă prin coloana chakrelor până în Chakra Steaua Pământului, aflată sub tălpile voastre, unde îl însămânțăm. Re-însămânțăm simbolul în Chakra voastră Steaua Pământului de sub tălpile voastre. Chakra Steaua Pământului vă susține manifestarea luminii și a intenției în formă fizică. 

Ori de câte ori lucrați cu Chakra Steaua Pământului, Chakra Steaua Sufletului aflată deasupra capului vostru se activează și, ca o stea, trimite fascicule de lumină ca răspuns peste și prin ființa voastră ca să se conecteze la Chakra Steaua Pământului. Asta înseamnă că chakra voastră Steaua Sufletului a răspuns cu aceiași energie ca simbolul pe care l-ați însămânțat sau l-ați retras din suflet în Chakra Steaua Pământului. Astfel, întreaga voastră ființă radiază și vibrează cu acest simbol, cu scopul și misiunea sa. Dați-vă voie să experimentați asta cât de mult doriți. S-ar putea să nu experimentați nimic și este în regulă. Vă rog să aveți încredere că energiile și simbolul au fost ancorate în ființa voastră și misiunea sufletului vostru a fost re-însămânțată, reactivată. Dacă ați primit o inspirație, o intuiție, s-ar putea să doriți să contemplați și explorați acea intuiție, inspirație și semnificația ei având scopul și misiunea sufletului vostru ancorate deja în ființa voastră. Întreaga voastră ființă vibrează cu această misiune și scop, ceea ce înseamnă că nu numai veți acționa într-un mod care aduce această misiune și scop în manifestare, ci veți atrage fără să vă dați seama tot ceea de ce aveți nevoie să experimentați misiunea și scopul sufletului vostru. Amintiți-vă că poate fi o singură misiune născută din sufletul vostru sau pot fi mai multe. 

S-ar putea să simțiți că este nevoie să experimentați această tehnică o dată sau de mai multe ori cu diferite scopuri sau misiuni. Acum sunteți un magnet pentru experimentarea scopului sufletului vostru. S-ar putea să doriți să petreceți ceva timp contemplând, experimentând energia, explorând în meditație sau înțelegere, cu ajutorul energiilor care apar acum. Acesta este un moment minunat să re-însămânțați scopul sufletului vostru, care este să cunoașteți, să explorați și să descoperiți încă o dată motivele pentru care sunteți acum în existență pe Pământ. 

Țineți minte că nu este vorba despre finalizare, este vorba despre experimentare. 

Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Sanat Kumara

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Este interzisă preluarea oricărui material de pe acest blog sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.