joi, 16 februarie 2023

Schimbări energetice și instrumente de manifestare

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. Bună Sophia. 

Gândiți-vă la termenul ”flux de știri”. Într-adevăr ”știrile” sunt ceva cu care sunteți ”hrăniți” zilnic. Pe măsură ce vă treziți vă dați seama într-o măsură mai mare de efectul alimentelor pe care le ingerați fizic asupra sănătății voastre. În unele cazuri mâncarea pe care o mâncați vă otrăvește. 

Același lucru este valabil și pentru ”fluxul de știri” pe care îl absorbiți. Cei care se văd proprietarii voștri se concentrează intens pe ”fluxul vostru de știri” ca să se asigure că rămâneți supuși, somnolenți și inconștienți. Au făcut întotdeauna asta. 

Ca să vă stabilizați și aprofundați miezul interior al adevărului, iubirii și luminii voastre, este recomandat să vă luați pentru o vreme o pauză de la toate ”fluxurile de știri”. Veți avea nevoie de puterea voastră. Veți avea nevoie de o fundație puternică, astfel încât lumina voastră să penetreze și să se răspândească în întunericul care va veni. Alții vor depinde de voi pentru acea lumină. 

Asta nu va dura pentru totdeauna. Este doar pentru o scurtă perioadă de timp. La un moment dat, controlul ”fluxului de știri” va fi desființat și voi toți veți ingera o singură poveste. Această poveste va fi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat aici. 

Acesta este momentul în care lumina voastră va fi apreciată. Acesta este momentul în care veți fi ca niște faruri în furtună pentru toți cei care ați venit să-i susțineți și să-i ajutați. Ceea de ce puteți fi siguri este că o parte din ceea la ce sunteți expuși acum în ”fluxul de știri” a fost creat în mod intenționat ca să vă facă să vedeți lucrurile într-un mod foarte specific și deformat. Acest lucru, în majoritatea cazurilor, este în beneficiul sursei acelui flux și nu al vostru. Țineți minte asta. 

Pe măsură ce vă consolidați lumina interioară, discernământul vostru devine mai puternic și formularea unei decizii cu privire la ce auziți devine mai ușoară. Importanța forței voastre interioare nu poate fi exagerată. Acesta este motivul pentru care vă aflați aici. 

Fiți conștienți și rămâneți neclintiți în cunoașterea voastră a cine sunteți. Sunteți unii dintre cei mai curajoși din cei curajoși, cei mai puternici dintre cei puternici și cele mai strălucitoare lumini. Sunteți atât de necesari desfășurărilor actuale de pe planeta voastră. 

Asta este tot.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Ați început desfășurarea și de această dată acum include atât de multe direcții conflictuale, încât este aproape imposibil de menținut conștientizarea lor. Lucrurile se întâmplă extrem de rapid ca o reacție la schimbarea energetică. 

Acest spectacol final este în toiul desfășurării sale. Priviți și rămâneți neclintiți, cel mai bine este să nu reacționați. Veți fi pe deplin conștienți de momentul în care trebuie să acționați. 

Bine. Mulțumesc. Pentru mulți oameni este atât de trist și de înfricoșător. 

Da. Amintiți-vă, și de-asta v-am spus, că s-au făcut alegeri. 

Sunt subiecte de interes pe care veți dori să vă concentrați. Acestea sunt subiecte care vă privesc corpurile. Pe măsură ce înaintați acum, veți simți senzații mai mari și mai intense. Corpul vostru se schimbă. Sunteți sfătuiți acum atât să vă monitorizați schimbarea, cât și să vă intensificați eforturile să vă mențineți calmul. Acestea vă vor afecta mai mult decât gândurile. 

Amintiți-vă că mintea și emoțiile voastre sunt creatoare. Și cuvintele voastre, de asemenea. ”Creator” este un cuvânt mult mai puternic aici decât a fost poate considerat. 

Pe măsură ce treceți prin schimbare, abilitățile voastre crescânde se vor manifesta ca o creație mai directă și mai intenționată. Această frecvență care sosește susține o manifestare mai rapidă și nu va face decât să crească. 

Conștientizarea ”coincidențelor” și acceptarea lor nu doar ca ”șansă”, ci într-adevăr ca ”intenție” vă va propulsa către o viteză și precizie mai mare. Pe măsură ce observați mai multe, veți vedea o creștere. Capacitatea voastră să manifestați prin gândire și emoție a existat întotdeauna. Abia acum, pe măsură ce frecvența se accelerează, devine mai vizibilă. 

Veți începe să o vedeți ca pe o abilitate și să o folosiți ca pe un instrument. 

Într-adevăr, întreaga voastră viață este clădită pe așteptările voastre ca ea să se arate așa cum o face. Aceste cuvinte nu sunt o exagerare. Ele conțin Adevărul. 

Una dintre cele mai incitante părți ale călătoriei voastre va fi măiestrirea creației fizice. Deoarece totul se bazează pe emoții, vă este sugerat să începeți de acolo. 

Stăpânirea răspunsurilor voastre emoționale, vă va aduce minuni. Nu este o componentă mică, este partea fundamentală a creației. 

În timp ce știrile și evenimentele lucrează să vă îndepărteze de claritate, angajați-vă în îngrijirea de sine, pace și orice vă aduce bucurie. Acestea sunt elementele de bază ale iubirii de sine și sunt critice pentru voi acum. 

Sunteți cei mai puternici dintre cei puternici. Veți reuși să faceți ceea ce înainte ați considerat a fi miracole și apoi, mai multe. 

Asta este munca pentru care ați venit și momentul vostru se apropie. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.