marți, 14 februarie 2023

Nu este un moment de acceptare tăcută

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Mulți aveți idei vagi de gânduri sau acțiuni noi, dar vă temeți să le recunoașteți pentru că vi se par ciudate sau nu seamănă cu cine credeați voi că sunteți. Chiar dacă faza voastră actuală evidențiază cine vreți să fiți sau ce vreți să faceți, este oarecum prea înfricoșător de contemplat pentru că este atât de diferit de eul vostru 3D. 

3D-ul a fost o perioadă a acceptării, a jocului în siguranță și a rămânerii în limitele corectitudinii. Noua voastră lume este exact opusul. Așa că, gândurile voastre interioare de răzvrătire par greșite sau înspăimântătoare. ”Dacă cineva pe care îl/o iubesc nu mai vrea să fie cu mine?”, ”Dacă primesc semnale interioare false?”, ”Dacă această afirmație distruge podurile pe care le-am construit?” Și așa mai departe – punând la îndoială dreptul vostru de a fi voi înșivă. 

Acesta nu este un moment de acceptare tăcută, așa cum a fost modul vostru de acțiune timp de eoni. Este un moment de gânduri, afirmații și acțiuni noi. Niciunele dintre acestea nu ar putea arăta cine credeați că sunteți sau măcar cine ați vrut să fiți. 

Mulți dintre voi și-au imaginat că noul vostru eu va fi orientat spre acțiune, dar blând și iubitor. În schimb, descoperiți ceea ce ați putea considera gânduri, cuvinte sau acțiuni urâte. Gânduri ca ”Nu am de gând să o mai accept sau să o mai fac.” Sau ”Această relație sau acțiune nu-și merită stresul.” Sau ”Am terminat; am plecat de-aici.” Gânduri și acțiuni care au fost probabil contraproductive în 3D, dar acum sunt încântătoare și expansive. 

Așteptările voastre pentru un nou eu iubitor nu par posibile acum și nici vreodată. Vă simțiți ca și cum v-ați afla în toiul unei crize de furie de copil mic care îndepărtează straturile de stres. Și chiar dacă vă puneți la îndoială nevoia să fiți atât de direcți, sinceri și uneori urâcioși, parcă vă simțiți în sfârșit auziți.

Dar nu toți cei care vă aud noile gânduri sunt interesați să rămână în cercul vostru de oameni speciali. Așa se face că, reduceți din nou numărul celor aflați în cercul vostru interior făcându-vă să simțiți atât consternare, cât și mândrie de sine. Este ca și cum v-ați elibera de fricile, neliniștea și mânia pe care le-ați reținut în voi ca să mențineți acea relație sau titlu. V-ați săturat să vă prefaceți că sunteți 3D. V-ați săturat să vă prefaceți că ați fi cine nu mai sunteți. Și mai presus de orice, v-ați săturat să vă prefaceți că iubiți pe toată lumea și totul. 

Să iubești pe toată lumea și totul a fost o filozofie inițială Noua Eră. Ceva ce v-ați temut că nu veți putea atinge – pentru că nu este ceva realizabil. Nu puteți fi pe calea voastră dacă nu respingeți căile incomode. 

Iubirea nu este rea. Dar există grade de iubire și acceptare. Îi puteți permiteți cuiva să nu fie de acord cu voi fără să-i faceți vreun rău, dar nu trebuie să vă schimbați gândurile sau convingerile ca să păstrați acea relație. Sau să vă schimbați, cu excepția situației în care simțiți potrivit să o faceți. 

Mai sunt încă ființe pământești care promovează furia și frica 3D. Puteți accepta dreptul lor să facă acest lucru fără să vă schimbați convingerile sau să aveți grijă de acestea. 

Poate că acest concept pare contra-intuitiv pentru că, în 3D, ați fost învățați să vă iubiți aproapele. Și unii guru pământeni noi vă indică faptul că iubirea voastră trebuie să includă fiecare ființă pământeană. Acesta este un gând frumos, dar să faceți acest lucru v-ar scoate de pe calea voastră. 

Să iubiți pe toată lumea vă invalidează nevoia să vă iubiți pe voi înșivă. 

Puteți iubi ideea că alții au dreptul și nevoie de calea lor unică. Dar dacă vă forțați să iubiți pe toată lumea în ciuda diferențelor de opinie, acțiuni și cuvinte, vă ignorați din nou iubirea de sine și vă forțați într-o cutie a corectitudinii. În loc să ascultați cine ar trebui să fiți – un model 3D – dați-vă voie să curgeți în cine sunteți fără ar trebui-uri, inclusiv cea că ar trebui să iubiți și, prin urmare, să susțineți pe toată lumea. 

Acum aveți o busolă direcțională diferită. O busolă care vă dă voie să știți ce este potrivit pentru voi. Să iubiți pe toată lumea este adevăratul vostru nord? Atunci așa faceți. Dar noi, cei din Universuri, ne aventurăm să presupunem că adevăratul vostru nord nu-i include pe cei care rămân în frica 3D pentru că asta ar însemna să vă prindeți voi înșivă în acea frică. 

Sunteți acum participanți observatori, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să vă bălăciți în durerea altora. 

Îi lăsați pe ceilalți să-și găsească calea dincolo de 3D dacă doresc, dar nu veți sta lângă ei sau să-i susțineți în timp ce se luptă până la capăt să-și păstreze fricile. Chiar dacă acum vă pasă probabil de orice entitate vie, nu mai sunteți obligați sau vreți să jucați rolul 3D să înlăturați fricile altora – pentru că nu puteți. Cei aflați dincolo de 3D fac asta pentru ei înșiși. Și cei care rămân în 3D nu doresc să se schimbe. 

Singurul vostru rol este să fiți voi înșivă. Și asta include să vă feriți de modelul 3D că oricine este mai important decât voi înșivă. 

În acest model nou, voi sunteți centrul lumii voastre. Relaționați într-un mod iubitor cu cei care dansează în lumea voastră, dar nu sunt atât de interesați de cei cu agende diferite. Sunteți centrul și cel mai important element al vostru. O inversare completă a rolului 3D că oricine înafară de voi este centrul vostru. 

Revendicați-vă pe voi înșivă fără teamă, neliniște sau regret. Tocmai începeți să înțelegeți cât de diferit este noul vostru eu și noua voastră lume. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Este interzisă preluarea oricărui material de pe acest blog sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.