sâmbătă, 4 februarie 2023

Transformați-vă crucea de materie într-un stâlp de lumină radiantă

 Mesajul lunii Februarie

Arhanghelul Mihail și Consiliul Cosmic de Lumină al Maeștrilor Ascensionați prin Ronna Scrib Sacru 

Curajoșii mei, este timpul ca toată lumea să se trezească la faptul că: Omenirea și Pământul se află în toiul unui proces de evoluție accelerat. Acesta este miracolul acestor vremuri preaiubiților. Creatorul Suprem radiază prin întregul Omnivers spectrul complet al Luminii Divine. Această Lumină pură, puternică se filtrează prin fiecare Mare Soare Central, lumea de reședință a Co-Creatorului fiecărui univers, și apoi iese în fiecare nivel al Creației.

Asta ca să ne asigurăm că, treptat, fiecare Scânteie și Fragment al Creației va avea acces la nivelul potrivit de conștiință al Creatorului. 

Amintiți-vă, trăiți în mijlocul eternității. Mesajele înțelepciunii cosmice pe care vi le aducem nu sunt ca să stabilească mai multe reguli sau să creeze dogme noi. Intenția noastră este să vă aprindă inimile cu iubire și să vă ofere o viziune rapidă asupra viitorului glorios care vă stă în față. Pe măsură ce o parte tot mai mare din masa de oameni simt o nemulțumire inițiată de Sinele lor Suflet, este vital ca Învățăturile Înțelepciunii Ascensiunii să fie revizuite și împărtășite cu cei din jurul vostru. Voi, Sufletele Semințe Stelare trezite, sunteți cei care vor răspândi Învățăturile Înțelepciunii viitorului care apar acum. 

Lumina Creației sau Particulele Adamantine sunt puse la dispoziția fiecărui Suflet care a fost vreodată creat. Cu toate acestea, există câteva reguli care se aplică acestui proces de ”Recuperare a Luminii”: fiecare suflet trebuie să-și pregătească propriul vehicul ridicându-și tiparele vibraționale la un anumit nivel de frecvențe armonioase ca să primească aceste Particule Adamantine. Trebuie să vă amintiți, după ce primiți aceste Particule de Lumină, ele trebuie activate prin intenția voastră iubitoare. Iubirea este sursa de energie – generatoarea acestor particule prețioase din Sursa a Tot. 

Ascensiunea se referă la ridicarea, echilibrarea și armonizarea tiparelor voastre vibraționale, astfel încât multele Fațete ale Sinelui vostru Divin să poată coborî și să ia în stăpânire miezul Inimii voastre Sacre. Pe măsură ce vă adânciți tot mai mult în înțelepciunea cosmosului, este de o importanță vitală să mențineți o stare de conștientizare atentă. Omenirea iese dintr-o stare de amnezie sau ceea ce ar putea fi numită o conștientizare limitată a Sinelui și a vastității complexe a Creației. Am explicat în trecut; cu toate acestea este momentul să vă reîmprospătați memoria cu privire la ceea ce se petrece în timp ce traversați multele nivele și sub-nivele ale conștiinței. Pe măsură ce eliminați distorsiunile din câmpul vostru auric, are loc și un proces intern important. Întreaga voastră structură fizică trece prin schimbări complexe. Schimbări vitale și necesare care sunt declanșate de tiparele de frecvență mai înaltă pe care le integrați din Sursa Creatorului prin intermediul marilor Orașe ale Luminii. 

ADN-ul vostru, centri chakrelor voastre și Inima și Mintea voastră Sacră conțin noul vostru Plan Divin. Pe măsură ce integrați mai mult din frecvența mai înaltă a Atomilor Semințelor Memoriei din Conștiința Creatorului, toate distorsiunile și imperfecțiunile pe care le-ați creat din conceptele pe care le-ați acceptat ca adevărul vostru sunt încetul cu încetul rectificate. Multe dintre aceste concepte de frecvență mai joasă sunt filtrate în conștientizarea voastră ca să fie vindecate sau eliminate. Înțelegem că acesta poate fi un proces inconfortabil, deconcertant. 

Voi aveți un Centru Sacru de Existență în Inima voastră Sacră, numit Celula Miez de Diamant a Creatorului pentru această experimentare Sub-Universală. Aveți în jurul vostru un Mare Triunghi al Existenței eteric Trei/Patru Dimensional, care conține Stâlpul de Lumină și Crucea Materiei pe care le-ați construit de-a lungul veacurilor. Voi existați într-un Ovoid de Aur (o hologramă) care se expansionează și radiază din ce în ce mai multă Iubire – Lumină Divină pe măsură ce rezonați cu frecvențe din ce în ce mai înalte ale conștiinței. Particulele Adamantine de Lumină Divină conțin Energie Vie care a fost programată pentru un anumit Plan Divin. Când accesați această Esență Creatoare, trebuie să o activați cu intenția voastră iubitoare. Trebuie apoi să o programați cu dorințele Supra Sufletului – Sinele Mai Înalt, care sunt întotdeauna în armonie cu Planul vostru Divin personal. În planurile existenței materiale, Lumina Creatorului trebuie să fie codificată și activată cu Esența voastră ca co-creator înainte de-a fi gata să fie radiată în lumea formei. Este nevoie de mult curaj și tenacitate să devii Conștient de Sine și Conștient de Suflet. O atitudine constantă de recunoștință și mulțumire este susținere pentru Suflet. 

Deveniți foarte pricepuți la analizarea noilor concepte și a supraabundenței de informații care vă sunt disponibile acum prin darul împuternicitor al discernământului. Acum, că sunteți mai acordați cu Spiritul și cu vocea interioară puteți determina rapid dacă un concept este în aliniere cu adevărul vostru interior. Dacă nu este, se cuvine să renunțați la el fără răutate sau judecată. Sau, dacă nu sunteți siguri, puneți-l deoparte și cereți-i Sinelui vostru Mai Înalt să-l valideze pentru voi într-un mod inconfundabil. Suntem conștienți că sunteți bombardați cu multe concepte noi, unele dintre ele extinzând limitele înțelegerii voastre conceptuale. Iubiților, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că ceea ce experimentați face în totalitate parte din procesul de reunificare și ascensiune care afectează întreaga omenire și Pământul. 

Mulți dintre voi experimentați evenimente miraculoase în viața voastră și vă cerem să fiți suficient de curajoși să împărtășiți aceste minuni cu prietenii voștri. Nu vă temeți de ridicol sau critică. Veți găsi mai des aprobarea decât dezaprobarea și interes mai des decât dispreț. Comunitatea religioasă, parțial din frica că-și pierde adepții, începe să încorporeze unele din învățăturile cosmice mai moderate. Deși nu contează cum sau de ce, totul este în beneficiul omenirii și va ajuta la accelerarea procesului de transformare a Pământului și a locuitorilor săi. 

O parte a inițierii este să predați tot ceea ce vă este drag, tot ceea ce dețineți Sinelui vostru Divin pentru binele cel mai înalt al tuturor. Asta nu înseamnă că veți pierde ceea ce predați. Înseamnă că sunteți dispuși să-i dați voie Planului Divin să lucreze prin voi, ceea ce este întotdeauna pentru binele vostru cel mai înalt, chiar dacă în acel moment s-ar putea să nu pară așa. Nu fiți consternați dacă trecutul vostru devine doar o amintire neclară, mai ales amintirile dureroase despre ceea ce ați experimentat în această viață. Este momentul să vă vindecați și să dați drumul trecutului, iubiților. Nu vă mai servește să vă adânciți în viețile trecute ca să vă vindecați sau să încercați să înțelegeți de ce acționați sau reacționați într-un anumit fel într-o situație. Asta este vechea cale. Distorsiunile conștiinței pe care le-ați creat în trecut, nu pot exista atunci când vă umpleți până la revărsare cu Particule Adamantine prin procesele pe care vi le-am predat. Aceste particule magice conțin Esența pură și perfectă a Creatorului și vor transforma și transmuta treptat orice distorsiuni din câmpul vostru auric și din vehiculul vostru fizic. Încet, dar sigur, imperfecțiunile pe care le-ați creat, atât în lumea voastră interioară cât și în cea exterioară, sunt rectificate. 

Amintiți-vă, un ritm lent, dar constant înainte pe Cale duce la măiestrirea Sinelui. Personalitatea ego-dorință este cea care își dorește în mod continuu mai multe informații și o validare dramatică; caută întotdeauna emoție, dramă și senzație. A durat foarte mult timp ca Pământul și omenirea să ajungă la actuala stare de imperfecțiune care este acum atât de preponderentă. Nivelul de progres transformator la care ați ajuns voi, Arătătorii de Cale și Servitorii Lumii Spirituale pământeni, într-un timp atât de scurt, este cu adevărat miraculos. Cei care sunt acum ferm pe Calea i-Lumină-rii au demonstrat dincolo de orice îndoială premisa ”Cu fiecare nivel mai înalt de frecvență pe care îl atingeți, lăsați în urmă acele situații, oameni și lucruri care nu mai sunt compatibile cu noul vostru nivel de conștientizare și rezonanță.” 

Ușile multidimensionale ale trecutului se închid, iar ușile viitorului se deschid într-un ritm mult mai rapid pe măsură ce procesul de ascensiune se accelerează. Frica de schimbare a fost un factor de control major în conștientizarea voastră conștientă pentru foarte multă vreme. La începutul călătoriei voastre în densitate, ați căutat o mare varietate de exprimare de sine și schimbare și ați fost încântați de fiecare creație nouă. Doar că în timpul experimentărilor voastre pământești ați uitat că erați un co-creator înzestrat cu o capacitate totală de abilități creatoare și că aveți o legătură directă cu Sursa de Putere a Creației, care a fost numită Râul Vieții sau Antakarana. 

Voi, avangarda Semințelor Stelare, care cu sârguință v-ați străduit să vă perfecționați rezonanța vehiculului fizic și să vă îmbunătățiți natura emoțională și mentală, ca să vă întoarceți la un nivel acceptabil de dualitate, sunteți acum în procesul curățării frecvențelor reziduale, dezechilibrate din Planurile mai înalt Dimensionale ale celei de-a patra Dimensiuni. V-ați armonizat cele Șapte Sigilii personale ale conștiinței mai înalte și, prin urmare, v-ați activat Toiagul fizic al Puterii. Sunteți acum în procesul de curățare și rafinare a Coloanei voastre Cosmice de Lumină astfel încât să puteți exista într-o lume creată de voi, care este formată din cele trei sub-planuri mai înalte ale celei de-a Patra Dimensiuni. Cei mai mulți dintre voi, cei care ați urmat cu fidelitate învățăturile noastre, ați accesat un flux de frecvențe compus dintr-o varietate de frecvențe de nivel de intrare, frecvențe Cinci Dimensionale, precum și un mix flux de Lumină care se scurge din Dimensiunea a Șasea. Iubiților, vă aflați acum în toiul creării noii voastre formule personale de Lumină și Viață în nivelul de intrare al Dimensiunii a Cincea. 

Acesta este un pas critic în procesul de ascensiune: când ați reușit să vă stabiliți ferm în rezonanța Cântecului Sufletului în cel mai înalt nivel Patru Dimensional, veți fi pregătiți să vă mutați în Faza Nivelului de intrare numită ”Zona Nulă” a celei de-a Cincea Dimensiuni. Înainte să faceți acest mare salt în conștiință, este vital să vă fi câștigat disciplina de-a sta centrați în parametrii ceruți de dualitate. Abilitățile voastre să manifestați în lumea formei vor crește dramatic. Prin urmare, dacă nu sunteți bine disciplinați mental și emoțional, veți crea mai mult haos, ceea ce, cel mai probabil, vă va trage înapoi într-o hologramă cu un tipar de frecvență mai dens. (vă vom oferi mai multe detalii despre Zona Nulă în viitorul apropiat.) 

Curajoși Purtători ai Luminii, sunteți pregătiți și dispuși să călătoriți în necunoscut ca Deschizători de Drumuri? Să vă alăturați Pionierilor Luminii care străbat poteca către tărâmurile ”lumilor Reședinței Cerești” din cea de-a Cincea Dimensiune? Fiecare nivel mai înalt dimensional oferă oportunități noi care vă vor da acces la multe abilități noi și la o înțelepciune extinsă. Cu toate acestea, fiecare nivel mai înalt vă va provoca, totodată, în multe feluri și vă va cere să dați drumul acelor lucruri care nu servesc celui mai înalt bine al vostru. Ați lăsat multe Fațete ale Sinelui vostru mai mare în timp ce ați parcurs calea de coborâre în dimensiunile mai joase. Acum, pe măsură ce călătoriți înapoi în dimensiunile mai înalte ale Iubirii/Luminii, trebuie să fiți dispuși să eliberați acei oameni, moduri de a fi și lucruri care nu se mai potrivesc în realitatea voastră actuală și viitoare. Acest lucru este necesar ca să puteți începe să integrați Fațetele rafinate, cu o conștiință mai înaltă ale Triadei voastre Sacre Cinci Dimensionale. 

Iubiților, noi vă asistăm în toate modurile posibile în limitele Legii Universale. De asemenea, așteptăm cu răbdare să vă alăturați nouă în diferitele Piramide de Lumină staționate peste tot în Dimensiunea a Cincea. V-am spus că nu vă integrați doar Planul Divin personal pentru Noua Eră, ci și ajutați la ancorarea și activarea noului Plan Divin al Erei Vărsătorului pe și în Pământ. De asemenea, mulți dintre voi sunteți deja, și mulți alții devin, Santinele Stâlp de Lumină pentru Întreaga Omenire. Vă transmitem toată strălucirea Iubirii/Luminii Sacre pe care o puteți integra și împărtăși. Sunteți iubiți peste măsură.

 

Eu sunt Arhanghelul Mihail.


Traducere Monica Poka

Sursa


Transmis prin Ronna * Scrib Sacru * În calitate de transmițătoare a acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, îmi revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri web și în publicații este permisă atâta timp cât informațiile nu sunt modificate, extrase sau adăugate, iar creditul acordat autorului și adresa site-ului meu sunt incluse. https://www.starquestmastery.com/

De asemenea, având în vedere că tot ceea ce eu traduc și ofer este gratuit, onorați vă rog măcar efortul făcut, iar la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați traducătorul și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/

Mulțumesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.