miercuri, 1 februarie 2023

Energii care vin și multe altele

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Bună. Îți mulțumesc. Îmi poți spune ce se întâmplă cu mine, și ieri și astăzi? 

Sophia, tu transmuți energia din neformată prin formă și apoi o eliberezi. Este o muncă epuizantă pentru învelișul tău fizic și, astfel, nu numai că observi epuizarea, ci și recunoști că ea vine dintr-un loc de dincolo de tine – străin de tine, departe de tine. Stresul acestei ”presiuni de intrare” pune greutate pe învelișul tău fizic, iar drept urmare, obosești. Când te simți obosită, odihnește-te. Am mai discutat asta. 

Nu va fi așa multă vreme; nu luni și nici măcar săptămâni. Totuși, așa va fi încă câteva zile pe parcursul săptămânii. 

Afluxul rapid de energie îți afectează și corpul și te simți schimbată, diferită și un pic folosită. De fapt, ești folosită. Sunt mulți dintre voi acum cu un ”coeficient de lumină” suficient de mare care pot face față afluxului. Este unul dintre darurile cu care ați sosit și acum îl împărtășiți cu planeta și oamenii ei. Dacă nu ați fi aici să faceți asta, și mai mult haos ar izbucni. Într-adevăr, în unele locuri erupe. 

Totuși, ar fi extrem de haotic dacă voi, cei care sălășluiți în lumină, nu ați fi aici să opriți valul. Acționați ca niște burdufuri. Primiți, rețineți lumina și o transformați într-o formă care este apoi mai ușor de folosit de cei din jurul vostru. Acordați-vă timp să vă hrăniți. Îngrijirea de sine este importantă. Continuați cu activitățile voastre obișnuite pentru că locația voastră a fost aleasă și acei oameni care se află în jurul vostru beneficiază de această muncă pe care o oferiți. 

Nu sunteți numiți lucrători în lumină fără motiv. Voi lucrați cu lumina. Chiar acum reglați fizic frecvența luminii. Poate fi privit ca un lucru pozitiv și odată ce dați drumul fricii de boală, vă puteți oferi o pauză și să vă odihniți mai mult decât o faceți de obicei. Nu va fi așa pentru multă vreme. 

Intensificarea are loc acum. Schimbările fizice fac parte din această intensificare. Ați venit să lucrați cu lumina. Toți o faceți, unii mai intens, și în anumite momente, față de alții. Pentru asta ați venit și acum este momentul. Urmați ghidarea corpului vostru. Vă vorbește. 

 

Suntem în măsură să vorbim acum despre evenimentele viitoare. Sunt programate pentru voi evenimente care se apropie. Nu atât de mult programate de o anumită entitate, ci mai degrabă ca un calendar cosmic. 

Vor fi lucruri neobișnuite pe cerul vostru. Aceste lucruri vor alarma o parte din rasă. Cu toate acestea, nu trebuie să fie alarmante. Aceste lucruri sunt un produs al evoluției și transformării voastre. Ele vor apărea, iar modul în care sunt interpretate va depinde de cine face interpretarea. Vă spun asta – niciunul dintre aceste evenimente nu sunt menite să dăuneze rasei. De fapt, chiar din contră. Aceste evenimente semnalează expansiunea voastră. 

În timp ce lucrați pentru lumină, și sălășluiți în lumină, puteți simți aceste evenimente înainte ca ele să fie vizibile fizic. Nu este nevoie să fie menționate date exacte, deoarece acestea provoacă așteptări, confuzie și promisiunea manifestării lor. Aceste evenimente se apropie rapid acum.* 

Vorbesc despre navele de pe cerul vostru. Vorbesc despre stâlpi masivi de lumină. Vorbesc despre lumina din alte lumi. Acestea nu vor apărea toate deodată, dar momentele prin care treceți acum, vor fi marcate de ele în retrospectivă. 

Când unul dintre ele se manifestă, vă va spune că profeția se împlinește și că voi, ca rasă, sunteți martorii transformării. Așa că, luați orice semn care apare pe cer ca dovadă fizică. Asta nu înseamnă că doar o parte a cerului. Toate aceste lucruri vor fi observate de întreaga omenire. Așadar, când vor apărea, veți ști că ceea ce-i mai rău s-a încheiat. Atunci va fi momentul să începeți să părăsiți epava și să construiți ceva nou.

 

Mulțumesc.

 

 

*În timp ce aceste informații veneau, vedeam date ale anilor 2025 și 2027. Acum, aceste date puteau veni de la mine, dar am simțit că acestea erau datele când transformarea ar fi fost încheiată. Din nou, nu au fost oferite sau văzute date specifice pentru evenimentele în sine.

 

 Traducere Monica Poka

Sursa

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

 

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.