duminică, 5 februarie 2023

Capsule ale Timpului pentru Trezire

Lord Merlin prin Natalie Glasson 

Salutări, îmi extind Iubirea și binecuvântările către fiecare ființă prezentă. Este o onoare, o mare onoare că sunt în măsură să vin și să împărtășesc înțelepciune și ghidare ca să vă susțin propria evoluție spirituală. Eu, Lord Merlin, lucrez îndeaproape cu energiile și schimbările Ascensiunii. Lucrez îndeaproape și cu Elementalii, Mama Pământ și Spiritele Naturii. Misiunea mea este să împletesc aceste vibrații și dimensiuni ca să asigur că energiile spirituale ale Ascensiunii sunt cu adevărat integrate cu Tărâmul Naturii, Elementalii, Mama Pământ și tot ceea ce constituie realitatea pământească. Asta înseamnă și că energiile Ascensiunii sunt integrate cu propria voastră ființă. 

Astăzi, doresc să vă aduc o înțelegere care apare ca raze de energie, lumină și înțelepciune, care se extind în mod continuu de la Creator. Acestea crează faze ale Ascensiunii, momente de focalizare, subiecte asupra cărora se concentrează, și, astfel, înseamnă că dacă curgeți cu energiile Ascensiunii, este ca și cum ați participa la o școală spirituală. Subiectele care contează curg pur și simplu în realitatea și în conștientizarea voastră. Așa cum vă mișcați odată cu curgerea procesului de Ascensiune, este mult mai ușor, mai natural și primiți o susținere mult mai mare. Nu este nevoie să vă preocupați de ceea pe ce ar trebui să vă concentrați sau pe ce este cel mai avantajos să vă concentrați. Pur și simplu vă dați voie să primiți ceea ce este ghidat observând cu ușurință și natural înflorirea, trezirea și schimbarea care are loc. 

Pe măsură ce recunoaștem energiile care apar în acest moment, ele sunt concentrate asupra puterii și există un domeniu în schimbarea Ascensiunii care se concentrează pe accesarea înțelepciunii și cunoașterii fie din viețile trecute, fie din cele simultane. Când lucrați cu viețile trecute sau cele simultane, adeseori descoperiți situații care au nevoie de vindecare sau care trebuie eliberate. Blocajul sau limitarea, tensiunea sau orice altceva este stocat în acel spațiu poate fi eliberat, depășit și puteți păși înainte în Ascensiunea voastră. Cu toate acestea, cu energia care vine în acest moment, totul are legătură cu concentrarea asupra trecutului și a vieților simultane și cu primirea celor mai mari daruri de la acestea. 

Este o meditație frumoasă pe care mulți o practică în planurile interioare. Aș dori să v-o descriu și, apoi, sper că veți înțelege scopul acestei faze a Ascensiunii și a meditației, totodată. 

Mulți intră în spațiul, sanctuarul și ashram-ul sufletului lor din ei. Se așază în acel spațiu și își dau voie să fie înconjurați de energia sufletului lor și de exprimarea lor a Creatorului. În timp ce fac acest lucru, își imaginează că se află în cea mai frumoasă grădină. I-ați putea spune grădina sufletului. În fața lor este iarbă și din această iarbă apar bijuterii de cristal. S-ar putea să le vedeți vârfurile ieșind deasupra solului. Treptat, aceste cristale vor apărea mai ales atunci când vă focalizați pe ele. Puteți face acest lucru în meditație și vă puteți aduce atenția asupra unui cristal sau bijuterii și să-l invitați să iasă din solul din ashram-ul sufletului vostru. Dați-vă voie să-l ridicați și să-l țineți în mână. Să recunoașteți că acesta este un cristal/bijuterie care deține energii dintr-o viață trecută sau simultană. Asta este ceva ce ați așteptat să recunoașteți. Poate fi o abilitate, un instrument, o înțelegere sau o sursă de inspirație pe care ați așteptat să o primiți, pentru că este ceva ce vă va influența realitatea. Dați-vă voie să stați cu această bijuterie/cristal și lăsați ca energia sa să se topească în ființa voastră. Imaginați-vă că este ca un cub de gheață, în timp ce-l țineți în mână se topește într-o lumină lichidă care vă curge în palme, în brațe și în întreaga voastră ființă. Apoi meditați în culoarea luminii, a senzației sau pur și simplu conștientizați-i prezența dându-i voie să se integreze în ființa voastră. 

Acestea sunt capsule ale timpului din vieți trecute sau simultane, iar sufletul vostru se va asigura că le primiți pe cele mai potrivite acestui moment. Aceste capsule ale timpului nu au legătură cu vindecarea trecutului sau a vieților simultane sau să dați drumul la ceva. Ele vă încurajează să vă acceptați, să vă absorbiți adevărul și puterea voastră. Ce descoperiți că vă va încuraja să fiți în puterea voastră? 

În grădina sufletului vostru pot fi de descoperit multe bijuterii sau numai una. Acordați-vă timp să explorați și să absorbiți ceea ce este necesar. Dacă nu reușiți să înțelegeți conștient sau cu mintea, ceea ce conțin aceste capsule ale timpului, este în regulă, puteți pur și simplu absorbi și accepta. S-ar putea ca în următoarele zile sau săptămâni să observați ceva nou, o nouă energie sau inspirație. S-ar putea să vă simțiți atrași de o activitate nouă. Acesta veți fi voi trezindu-vă capsula timpului. Și așa cum am spus, totul este despre voi, să fiți în puterea voastră. Tot ceea ce primiți este sacru și vă va susține în accesarea propriei puteri divine. 

Eu, Lord Merlin, vă ghidez să practicați această meditație, deoarece mulți o practică în planurile interioare. Ca să recapitulez, înseamnă să intrați în sufletul vostru. Să vi-l imaginați ca pe o grădină, să cereți capsulele timpului pentru trezire care vă vor susține în împuternicirea puterii voastre. Dați-vă voie să recunoașteți orice bijuterie, cristal din grădină. Ridicați-le, țineți-le în mână, concentrați-vă asupra lor, absorbiți-le ca pe un cub de gheață, ele se vor topi în mâinile voastre. 

Dați-vă voie să întrupați aceste vibrații. Vă doresc să vă distrați, bucurați și o trezire mai profundă pe măsură ce descoperiți capsulele timpului din viețile voastre trecute sau simultane. 

Vă mulțumesc,

 

Eu sunt Lord Merlin



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.