joi, 2 februarie 2023

Sfârșitul Filmelor Vechi și a Rolurilor Vechilor Actori

Judith Kusel 

Atât de multe Suflete Bătrâne ajung la încheierea Contractelor și Misiunilor Sufletului lor, care țin de Vechiul Pământ și toate cele create pe ea și în ea. Multe dintre acestea sunt suflete Semințe Stelare, Păstrători ai Înțelepciunii, Învățători, Arătători de Cale, Rătăcitori care au menținut Lumina constantă prin perioade intense de catastrofe, răsturnări și întuneric. 

Ca Suflete Bătrâne, ele sunt în mare parte legate cele 12 Galaxii Maestru originale, sisteme solare și constelații, și anume: Pleiade, Lyra, Orion, Sirius, Sirius B, galaxiile Gaură de Vierme dintre Orion și Sirius, parțial aruncate în aer în timpul Războaielor Cerurilor, Andromeda, Constelația Ursului, Cygnus, Galaxia Calea Lactee și altele. Cu toate acestea, unele au fost aruncate în aer în timpul războaielor din ceruri, iar altele au fost atât de grav avariate încât multe dintre ele au devenit nelocuibile. 

Sufletul vostru este întotdeauna legat de propria galaxie de origine, iar majoritatea Sufletelor Bătrâne au avut milioane de ani pământești conectare cu această planetă, fie în calitate de ghid mai înalt, fie ca membru al echipelor Federației Intergalactice, Învățători, Conducători și în orice fel au ales să servească pe această planetă. În termeni Universali timpul nu există, așa că, ați fi putut avea vieți și existențe paralele în multiple forme, deoarece doar o fracțiune din sufletul vostru s-a întrupat pe această planetă, celelalte părți lucrau toate în altă parte, la fel ca acum. 

Deoarece anul 2023 este un an catapultă în atât de multe feluri, veți descoperi că multe dintre băncile de memorie ale sufletului bătrân vor începe să iasă la suprafață, care în cele din urmă trebuie să fie eliberate. Multe dintre acestea sunt modele negative pe care sufletul le-a repetat în alte întrupări și, în mare parte, nu s-au rezolvat sau dizolvat. Pentru că acestea sunt, în multe privințe, vremurile de sfârșit, dar în același timp de transfigurare și schimbări evolutive extinse, iar noi renaștem pe Noul Pământ, nu puteți lua aceste bănci de memorie cu voi. Este nevoie să fiți eliberați, și, deoarece fiecare suflet are liber arbitru și alegere, puteți alege să nu vă faceți munca interioară și să duceți una (o viață) ca înainte. Totuși, ca să fiți cu adevărat liberi, astfel încât să puteți ascensiona, aceste creații greșite este nevoie să fie conștientizate și dizolvate prin puterea iertării, asta înseamnă iertarea voastră înșivă și a altora. 

Totuși, prin această viață nouă și apariția acestor noi începuturi, și aici strălucește adevărul sufletului, puteți în sfârșit renunța la toate personajele și rolurile pe care ați ales să le jucați împreună cu alte suflete în dramele vieții pe această planetă. Totul a fost un uriaș film holografic în care ați jucat. Acum este momentul să vă dați jos vechiul machiaj, măștile, veșmintele și să stați așa, dezgoliți până în miezul sufletului și să lăsați să fiți transfigurați înapoi în adevărata formă a Corpului de Lumină, care este adevărata formă a sufletului vostru. Adevărul sufletului vostru! 

Multe Suflete Bătrâne vor alege pur și simplu să plece acum. Totuși, la fel de multe vor alege să ascensioneze, să nu fie doar martore la nașterea Noii Ere de Aur, ci să pășească în Măiestria Universală și să se ancoreze în cunoașterea sufletului lor ca să ajute la co-crearea Noii Ere de Aur. La urma urmei, ei au ridicat omenirea prin multe renașteri în multele epoci întunecate, iar acum, acesta este darul lor de iubire final, ca suflete, acestei planete și noii Omeniri care acum apare! 

Din 1994 s-au întrupat suflete noi care nu au avut o viață anterioară pe Pământ și, într-adevăr, ele sunt Noua Omenire. Ei sunt Copiii Curcubeu, urmați în 2012, de și mai avansata rasă umană nouă, Copiii Soarelui și, din 2019, Copiii Diamant/Platină/Soarelui. Ei sunt chiar mai avansați decât Copiii Curcubeu și vin din al 7-lea Soare Central, restabilit acum ca Soare Central, deoarece Galaxia Calea Lactee este acum din nou pe orbita ei originală pe care se afla inițial. Conexiunea trece direct prin Sirius. 

Toate acestea ne leagă ca UNA/UNUL. 

Sufletele Bătrâne pregătesc calea menținând Lumina Stabilă și Constantă pentru Noile Suflete astfel încât ele să poată păși în deplinătatea puterilor lor sufletești, sub îndrumarea Sufletelor Bătrâne, și vor fi apoi Noua Rasă Umană de Aur, cea de-a 7-a, pe cel de-al 7-lea Pământ. 

Totul se întâmplă acum, și pe măsură ce citiți asta, cheile și codurile sufletului vostru vor fi activate astfel încât să puteți începe să vă amintiți la o scară mult mai vastă. 

Multe dintre aceste Suflete Bătrâne sunt cele care au participat la Co-crearea Vechiului Pământ, când Elysium și, mai târziu, Regatul Leului s-au născut. Următorul val a venit pe vremea androginelor Mu și Lemuria și s-au întors la androginie. Următorul val au fost cele din Atlantida și cele care au venit aici în timpul Atlantidei când Atlantida și-a deschis porțile raselor Galactice ca să se stabilească aici: Chinezii și Japonezii. 

Anul 2023 este anul marii treziri a băncilor de memorie ale sufletului pe care nu le-am putut accesa înainte din cauza vălurilor amneziei. Acestea au fost încercate cu cele 96 de camere ale celui de-al Treilea Ochi al nostru și cele 7 nivele ale celui de-al Treilea Ochi – Singurul Ochi al lui Horus. 

Acesta este într-adevăr Ochiul Infinit, care a fost închis atunci când omenirea a căzut din Grație. Mai mult de atât, camera secretă ascunsă din chakra Coroană și cea din inimă. Toate se vor deschide pe deplin pe parcursul următoarelor câteva luni și dintr-o dată. Acele suflete care doresc să ascensioneze pe Noul Pământ vor descoperi că facultățile interioare ale sufletului lor au fost returnate/au revenit. 

Ce vremuri să fii în viață și într-o stare satisfăcătoare pe planeta Pământ. 

Acesta este cel mai măreț eveniment care s-a petrecut vreodată pe Pământ și suntem într-un an mai degrabă turbulent, dar uimitor, deoarece totul este dezvăluit și noi ne întoarcem la adevărata stare de inocență în și până în 2032.


Traducere Monica Poka

Sursa: Facebook 

 



Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.