marți, 21 februarie 2023

Sunteți Cei Dintâi dintre Primii

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Chiar dacă noi, cei din Universuri, am prorocit de ani de zile că vă veți schimba dramatic pe măsură ce faceți tranziția, voi ați crezut că eu-l 3D va continua să fie comandantul ființei voastre. Deși, cel mai probabil, ființa voastră 3D continuă să fie parte din voi, ființa voastră 3D nu mai este comandantul și nici măcar o piesă cheie. Multe dintre noile voastre segmente s-au transformat într-o atitudine mult mai iubitoare înainte să fi fost încorporate în ființa voastră.   

Așa că, vă surprindeți cu stările voastre sufletești, dispozițiile, cuvintele și acțiunile voastre. Chiar dacă așa ceva era de așteptat având în vedere enormitatea tranziției voastre, este surprinzător pentru voi, având în vedere cum erați obișnuiți să fiți. Chiar și așa, mulți dintre voi păstrați aceleași programe și rutine cu unele declarații de independență sau furie. 

Veți continua să vă schimbați personalitățile în următoarele câteva săptămâni. Ceea sau cine sunteți astăzi nu va mai fi la fel în câteva săptămâni. Ca și cum decojiți straturi ale ființei voastre din interior spre exterior. 

În 3D adeseori ați făcut ceva similar din exterior spre interior. De exemplu, când v-ați mutat într-o comunitate nouă, ați obținut un alt loc de muncă, ați intrat într-o relație romantică sau ați avut un copil. Schimbări 3D care nu erau neobișnuite sau neașteptate. Diferența acum este că nu aveți nici un indiciu concret care să vă indice de ce sau cum vă schimbați. 

Așadar, vă veți trezi încercând să vă explicați vouă înșivă și altora de ce nu puteți face ceva. De ce aveți nevoie de odihnă sau de intimitate. Sau de ce doriți să participați la o activitate de care înainte nu erați interesați. Poate dacă vă gândiți la aspecte noi care intră în corpul vostru fizic vă va ajuta să vă înțelegeți mai bine schimbarea. Chiar dacă aceste aspecte au făcut întotdeauna parte din totalitatea voastră, ele nu au fost prezente în actuala voastră viață 3D până când nu le-ați invitat în ființa voastră cu multe luni în urmă. 

Pe măsură ce aceste aspecte noi se adaptează la ființa voastră fizică, ele devin mai active în ființa voastră, creându-vă noul vostru eu la care continuați să vă adaptați – surprinzându-vă pe voi înșivă și pe ceilalți pe măsură ce o faceți. 

Această ființă care sunteți voi acum, continuă să evolueze, lucru care va fi deosebit de evident în următoarele câteva săptămâni. Pentru că voi decideți care dintre noile voastre segmente vor fi predominante. Unii dintre voi sunteți îngrijorați că veți deveni o entitate dispersată cu o tulburare de personalitate multiplă. Această nouă aranjare a ființei voastre interioare, este mai degrabă similară cu modul în care ați funcționat la locurile voastre de muncă 3D determinând care dintre abilitățile voastre vor domina în acel cadru particular. 

Viitoarele generații pământene își vor fuziona ființa înainte să intre pe Pământ. Aceia dintre voi care vă aflați în primele câteva valuri ale tranziției trebuie să faceți acest lucru intern, în timp ce funcționați în multe medii 3D asemănătoare – deoarece noile segmente din voi cer să-și manifeste abilitățile. 

Probabil unii dintre voi credeți că explicația noastră sună ca un film de groază. În schimb, noi, cei din Universuri, dorim ca voi să știți că nevoia voastră de-a funcționa diferit pe măsură ce faceți tranziția, nu este cu mult diferită de ceea ce a fost valabil în 3D – cu excepția faptului că această tranziție este din interior spre exterior. 

Din nou, aduceți-vă aminte cât de diferite au devenit acțiunile și gândurile voastre odată ce ați devenit părinte în 3D sau v-ați mutat într-o comunitate nouă. Acele activități 3D au necesitat schimbări – unele mai dramatice decât altele. Dar, toate au fost schimbări așteptate având în vedere eonii de activitate similară 3D manifestată de generație după generație 3D. 

Voi sunteți cei dintâi dintre primii. 

Nu vă fie teamă; vă veți adapta, așa cum o vor face și cei din jurul vostru, pentru că, probabil, trec și ei printr-o tranziție similară dacă fac parte din lumea voastră. 

Chiar dacă ființa voastră actuală nu-și poate aminti teroarea primilor oameni pământeni în timp ce se adaptau la densitatea Pământului, vă aflați pe o cale similară de frică. O cale care se va deschide în curând către o nouă viață care pare mai corectă decât orice schimbări necesare ca să vă mențineți viața voastră 3D anterioară. 

Nu ați fost niciodată pe deplin 3D, chiar dacă ați funcționat cu succes în acel rol până când v-ați început actuala tranziție. Sunteți în sfârșit acasă în moduri la care întotdeauna ați visat. Un vis pe care l-ați imprimat în voi înainte să intrați pe Pământ în această viață. 

Acum, că ați făcut tranziția, vă adaptați la acea tranziție – lucru care va fi destul de evident în următoarele câteva săptămâni. Sunteți, în sfârșit, acasă în voi înșivă – o premieră pentru orice ființă pământeană care face tranziția de la frică la iubire. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Este interzisă preluarea oricărui material de pe acest blog sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.