joi, 23 februarie 2023

Rămâneți puternici

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Ai fi de acord să vorbești despre cutremure, incendii și toate aceste ”accidente”? 

Da. 

Sunt motive întemeiate să punem acum totul la îndoială. Asta este intensificarea despre care vi s-a vorbit.  Nimic nu le va opri eforturile. Nu vor fi de acord să ”piardă” decât dacă adversarul lor pierde și mai mult. Ceea la ce asistați este inițierea unor planuri multiple și cuprinzătoare care urmau să fie implementate doar ca ”ultimă soluție”. 

Când nu mai au nimic altceva de luat, vor face tot ce pot să distrugă tot ce a mai rămas; orice ar fi al vostru. Intenționează să lase omenirea fără nimic. Asta este o politică de ”pământ ars”, una pe care niciodată nu și-au imaginat că va fi nevoie să o aplice. 

Amintiți-vă că sunt aici de mii de ani. 

Aceasta va fi cea mai grea perioadă. Pierderea de vieți omenești în urma unor accidente după accidente, va avea un efect amorțitor. Nu va dura la nesfârșit. Capacitatea lor să provoace daune a fost redusă din cauza lipsei de bani și a altor resurse. 

De asemenea, va avea loc o intervenție. 

Nu se va sfârși cu un strigăt de victorie. Va fi schimbat și va deveni altceva; ceva nou. Acest ”nou” va răsări din mijlocul cenușii și durerii acestui război împotriva magnificei rase umane. 

Sunteți aici acum ca să rezistați la toate acestea și să vă ridicați în ciuda lor. Ceea ce vă propulsează este esența voastră, inima și lumina voastră. 

Este miezul vostru care nu poate fi distrus sau slăbit. Când simțiți durerea pierderilor, cum sunt cele care apar acum, știți că esența Adevărului vostru nu este vătămată sau chiar epuizată. A fost ascunsă temporar. Nu va rămâne așa. Scopul vostru acționează ca un motor. S-ar putea ca acum să fie doar la ralanti. Cu toate acestea, la momentul potrivit va dudui și va funcționa la putere maximă. 

Sunteți meniți pentru perioada în care intrați acum. Sunteți cele mai puternice și mai neșovăitoare lumini, sunteți aici nu numai ca să rezistați furtunii, ci și ca să-i conduceți pe alții în siguranță atunci când se simt pierduți. 

Acesta este următorul vostru angajament, următoarea voastră bătălie. Siguranța se găsește în cunoașterea de sine și în actualizarea puterii personale. Nu sunteți nici la cheremul emoțiilor voastre și nici a eforturilor de ultimă oră ale unei forțe corupte. Sunteți mai puternici de atât. Este momentul să vă aduceți aminte de această putere. 

Acesta este modul în care le veți aduce aminte semenilor voștri umani de propria lor fundație. 

Fiecare dintre voi are o cruce de purtat și o oglindă de înfruntat. Ați ajuns să ieșiți mai puternici și mai siguri pe voi decât ați fost atunci când ați început. Ați venit să vă amintiți Adevărul, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. 

Nu sunteți singuri. 

Toate acestea sunt alese în deplină armonie cu mulți, mulți alții. Ei sunt alături de voi acum și vă îndeamnă să continuați. Ei pot vedea finalul, și este glorios. * 

Nu sunteți niciodată singuri. 

Este momentul să vă aduceți aminte. Aducerea aminte va activa o senzitivitate mai profundă și, în acest fel, veți avea încredere în Adevărul vostru. 

Fii și rămâi puternic, dragul meu om drag. Și rămâneți împreună, rămâneți uniți. 

Asta este tot. 

 

 

*Aici viziunile au fost atât de puternice și de numeroase. 

Forța, sau împingerea, din partea Străbunilor noștri am văzut-o ca pe o masă mare de oameni zâmbind, strălucind puternic toți din partea cealaltă și dând din cap. Toate formele de oameni erau acolo – structurile faciale, culorile și variațiile erau vaste. 

Mi-au amintit de versiuni văzute doar în muzeele cu Strămoșii noștri, erau vii și zâmbeau și țineau strâns și cu putere forța care ne împingea înainte, corectarea pe care noi o aducem la ceea ce s-a petrecut aici. Atât de multă iubire ... 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.