marți, 7 februarie 2023

Bufetul vostru în continuă schimbare

Brenda Hoffman 

Dragilor,

Probabil vreți să știți ce se va întâmpla mâine, luna viitoare, anul viitor și tot restul vieții voastre pământești. Poate credeți că este nevoie să știți totul ca să puteți face modificările necesare. Voi, de fapt, vreți să vă controlați viața și existența Pământului. Pentru că credeți că noua voastră lume va fi în totalitate controlată de dreptatea voastră. 

Ați uitat că fiecare este sau devine un individ puternic, unic. Așa că, așa cum nu-i mai puteți controla pe alții, nu vă puteți controla nici pe voi înșivă. Să credeți că vă puteți controla viața nu diferă cu nimic de un sugar care de-abia începe să umble și presupune că știe ce este cel mai bine pentru el acum și pentru totdeauna. 

Veți evolua încontinuu de-a lungul vieții voastre actuale pe Pământ. Și pe măsură ce o faceți, viitorul, interesele și nevoile voastre vor evolua. Așadar, ceea ce ieri a fost important pentru voi, sau pentru oricine altcineva, s-ar putea ca mâine să nu mai fie. 

Această ultimă afirmație prezintă o dilemă, pentru că, dacă nu vă puteți determina viitorul, care este scopul noii voastre înțelegeri și a noilor voastre abilități? De ce ați avea percepții extrasenzoriale dacă nu sunteți siguri de o mișcare înainte să o faceți? 

Poate v-ați imaginat că viața voastră aflată în plină desfășurare va fi plină de cunoașterea selectării imediate a direcției voastre și a motivului pentru care ați ales-o. Mai degrabă, vă vor fi oferite mai multe opțiuni – toate vor fi potrivite pentru voi, dar fiecare vă va duce în direcții diferite. În esență, viața voastră va fi mai confuză pentru că interesele voastre se vor schimba odată cu ziua și cu vremurile. 

Nu mai există o linie dreaptă pentru corect. Nici frica alegerii căii greșite nu mai există. Chiar și așa, acea selecție și deschidere a ființei vor fi înfricoșătoare și derutante. Va părea ca și cum ați avea un bufet nesfârșit de alegeri – toate acestea vor părea potrivite pentru acea zi sau moment. Și în timp ce selectați un articol din acel bufet, vă va fi foame după articolele pe care nu le-ați ales. Ca și cum ați fi așezat tot ceea ce ați visat într-un singur loc și nu vă puteți decide pe care să-l alegeți.   

Acea frică inițială este pur și simplu o reluare a unora dintre experiențele voastre 3D. Bufetul vostru se va schimba în mod constant pe măsură ce interesele și cunoștințele voastre se schimbă. Dar, în loc să fiți nevoiți să selectați un articol din bufet, gândindu-vă că niciodată nu vă mai puteți întoarce după alte articole, veți înțelege în curând că bufetul vostru în continuă schimbare vă este întotdeauna disponibil. 

O analogie 3D potrivită pentru ceea ce vă așteaptă în noua voastră lume este că vă alegeți cariera în viață ca tânăr adult prin diploma pe care o obțineți la o facultate. Încurajându-vă, sau uneori forțându-vă, să continuați acea profesie în ciuda faptului că ați descoperit un dezinteres pentru acea profesie la scurt timp după absolvire. 

În noua voastră lume nu aveți parametri care să vă încurajeze să gândiți sau să fiți într-o direcție – și nici nu veți mai avea vreodată. 

După îngrijorarea voastră inițială că trebuie să alegeți și să fiți mulțumiți cu un singur articol din bufet, veți înțelege că vă puteți întoarce la bufet oricând doriți și că articolele din bufet se vor schimba pe măsură ce evoluați sau vă maturizați. 

Așa că, nici voi, nici noi, cei din Universuri, nu vă putem prevedea în totalitate viitorul, indiferent de câte abilități noi accesați. Pentru că așa cum iubirea are multe dimensiuni și descrieri, la fel va fi și noua voastră viață în noua voastră lume. 

În continuă evoluție, în continuă maturizare și, cu siguranță, întotdeauna îndrăzneață. Pentru că nou și aventuros sunt acum sinonime cu ființa voastră și vor fi pentru totdeauna. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Este interzisă preluarea oricărui material de pe acest blog sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.