joi, 9 februarie 2023

Sănătatea

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 


Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Hai să vorbim despre un alt subiect care se află în mintea multora dintre voi. Acesta ar fi sănătatea voastră. 

Pentru că vă spun că trupul uman a fost atacat și s-a încercat să fie distrus complet. Ceea de ce nu s-a ținut cont în aceste încercări este sămânța originară, scânteia divină; esența voastră. Rasa nu va ceda în fața acestor atacuri. Rasa evoluează și se reinventează, devenind Om-enirea 2.0, depășind orice așteptare. 

Trăiți în vremuri tumultoase. S-a spus deja aici și se va mai spune încă o dată – fiecare om care iese (din acest plan de existență n.t.) în acest moment, sau în orice moment, a ales să o facă. Să știți că acest moment anume a atras mulți spectatori și participanți; multe vieți. Acesta este motivul pentru care planeta este atât de dens populată, în cifre nevăzute până acum.    

Sufletele au ales să participe la diferite nivele și pentru anumite perioade de timp. Nu toată lumea a ales să vadă călătoria până la sfârșit. De fapt, sfârșitul este începutul; nașterea noului U-man. Cu siguranță veți vedea că cei care joacă rolurile de ”pălărie întunecată” vor ieși mai repede. 

Sunt multe motive ca să fii aici și, prin urmare, sunt miliarde de oameni. 

Înapoi la sănătate. 

Arma biologică și antidotul ei presupus și mandatat, vor fi treptat eradicate. Nu dintr-o dată. 

Să știți că omul dezvoltă și este în procesul dezvoltării de tratamente în ambele cazuri. Este ajutor care vine din afara lumii. Sunt capsule medicale care urmează să fie distribuite. Toate acestea sunt în lucru acum sau pe drum în curând. 

Ceea ce vi se poate spune despre sănătate este că, niciodată n-a fost mai potrivit ca acum să vă urmați busola interioară în ceea ce privește alimentele și tehnologia de vindecare, aplicațiile și produsele. Pentru că adevărata voastră natură, originea voastră, iese la iveală un pic mai mult cu fiecare zi care trece și asta înseamnă că ceea ce este potrivit pentru unul dintre voi, s-ar putea să nu fie potrivit pentru un altul dintre voi. Nu sunteți ființe ”o mărime-care se-potrivește-tuturor”.  Acest lucru este extrem de evident în fiziologia voastră. 

Totodată, corpurile voastre se schimbă și veți deveni literalmente cineva ”nou” în fiecare zi, fiecare săptămână, fiecare lună. Ceea ce funcționează astăzi, s-ar putea ca mâine să nu aibă același efect benefic. Rămâne valabil că pentru ca sănătatea optimă să fie obținută și menținută, este vital să vă păstrați flexibilitatea. 

Nu toate profesiile medicale sau produsele lor sunt ”dușmanul” vostru. De fapt, mulți din primele linii au fost capturați și rămân, chiar și acum, complet inconștienți de lanțurile lor. Nu va fi întotdeauna așa. Auto-evaluarea este permanent necesară. În această perioadă de transformare rapidă, este recomandat să vă țineți mai lejer de metode și să le supuneți unei evaluări continue. 

Să știți că asta este o viață a echilibrului. Nu există nimic care să fi apărut ca o provocare pentru rasă și care să nu fie întâmpinat cu o soluție. 

Motivul pentru multiplele soluții potențiale este evoluția voastră rapidă. 

Odată ce procesul se încheie, veți descoperi că sunt în manifestare procese de o natură mai permanentă și universală. Învățați discernământul și încrederea în busola și cunoașterea voastră interioară. Toate acestea fac parte din călătoria voastră către Iluminare.   

Aveți încredere că pentru fiecare întrebare există răspunsuri. Vă veți ușura corpul cu această abordare și vă veți găsi pacea. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka  

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.