duminică, 26 februarie 2023

Trezirea armoniei în realitatea voastră

Sanat Kumara prin Natalie Glasson 

Salutări dragilor, eu sunt Sanat Kumara. Vin prin dimensiuni să mă conectez cu energia voastră și să vă aduc în conștientizare și trezire o aducere aminte și o activare. Energiile care vin acum, după cum știți, toate au legătură cu puterea voastră, încurajându-vă puterea, dându-vă voie și susținându-vă să trăiți puternic în realitatea voastră. 

În această săptămână experimentăm o energie armonioasă calmă care vine de la Creator. Această energie a calmului, armoniei și păcii susține împământarea puterii voastre în ființa voastră. Pe măsură ce vă concentrați asupra vibrațiilor Creatorului ale armoniei, calmului și păcii, veți permite în mod natural și automat energiilor puterii pe care le-ați activat în ființa voastră sau le-ați primit de la Creator, să se integreze în ființa voastră. Acest lucru va susține o împământare profundă și absolută ca să vă puteți manifesta puterea. Vă puteți da voie să experimentați asta știind că pe măsură ce vă conectați cu aceste trei energii, vă întrupați puterea la nivel fizic. Prin urmare, vă va fi mai ușor să vă manifestați puterea. 

Sunt multe oportunități care pot fi experimentate în acest moment cu vibrația armoniei vibrând și pulsând în întregul Univers al Creatorului introdusă pe Pământ și în ființa voastră în acest moment. Puteți obține armonie în întreaga voastră ființă, în realitatea voastră interioară și exterioară. Energia armoniei poate pătrunde în creierul, în mintea și în corpul vostru mental și să înceapă să trezească aceste zone cu lumina și frecvența sa astfel încât să puteți accesa aspecte ale abilităților, priceperii și cunoașterii voastre spirituale pe care înainte nu le-ați putut accesa. Această vibrație a armoniei vă va conecta mintea, creierul și corpul mental cu sinele vostru spiritual, sistemele voastre spirituale și cu chakrele voastre mai înalte. Astfel, creierul, mintea și corpul vostru mental vor fi în măsură să descarce mai multă lumină, mai multă înțelepciune, adevăruri și vibrații spirituale. Asta înseamnă că realitatea voastră se va extinde și dezvolta și se va simți ca nelimitată. Pe măsură ce mintea voastră se dezvoltă și este susținută să conțină mai multă lumină, să acceseze și să înțeleagă mai multă lumină, acest lucru va influența întreaga voastră ființă. Toate sistemele chakrelor voastre vor fi în măsură să lucreze cu o mai mare expansiune, cu câmpurile voastre de energie, iar capacitatea voastră de manifestare va fi îmbunătățită, amplificată și susținută. Mintea, creierul, corpul vostru mental sunt toate atât de integrate în corpul vostru fizic în existența voastră pe Pământ. Prin urmare, dacă începeți să lăsați energiile armoniei de la Creator să pătrundă în creierul, în mintea și în corpul vostru mental și în toate acele zone, experimentați o activare profundă. După cum am spus, va fi ancorată mai multă lumină, zone ale creierului vostru vor fi trezite și activate. 

Blocajele dintre mintea și ființa voastră spirituală, precum și dintre mintea și realitatea voastră fizică sau experimentarea voastră fizică vor fi, de asemenea, dizolvate permițând o mai mare curgere a luminii; lumina inundându-vă astfel realitatea, ființa fizică, priceperea și abilitățile spirituale aducându-le mai aproape, creând o armonie și unitate. Este similar cu alăturarea aspectelor ființei voastre ca să poată fi mai bine înțelese de mintea voastră. Această alăturare va fi simțită ca o trezire, un moment de inspirație sau ca multe momente de libertate și expansiune, dându-vă voie să faceți față realității și creșterii voastre spirituale cu o mai mare ușurință. Mintea vă va fi îmbunătățită ca să vă susțină în realitatea și obiectivele voastre spirituale. Se va crea armonie; mintea voastră va putea lucra astfel în armonie cu sufletul, cu esența voastră, mai capabilă să aducă aceste vibrații în ființa și în realitatea voastră. Acest lucru, desigur, vă va susține în puterea voastră. Dacă experimentați armonie în ființa și în realitatea voastră exterioară, atunci sunteți mai în măsură să fiți în puterea voastră. Sunteți mai calmi, mai pașnici, mai capabili să fiți în puterea voastră. 

Cum puteți obține această activare? 

Poate doriți să mă invitați pe mine, Sanat Kumara, să mă alătur vouă, îmi voi așeza mâinile energetice pe capul vostru. 

Doresc să invit Marea Frăție și Surorie Albă a Maeștrilor Ascensionați să vă înconjoare, pe voi cei care lucrați cu activarea armoniei. Ei își vor așeza mâinile energetice pe umerii, pe spatele, pe pieptul vostru, iar unii își vor așeza mâinile energetice pe gâtul vostru și în jurul capului vostru. 

O invităm pe Mama Pământ să-și întindă mâinile iubitoare și hrănitoare și să vă țină de picioare ca simbol al împământării voastre atrăgând energia armoniei. 

Vom canaliza cu toții vibrația armoniei a Creatorului în ființa voastră. Vă puteți da voie să o primiți. 

Vă invităm să vă îndreptați atenția asupra chakrei inimii înalte, aflată deasupra chakrei inimii voastre. Să căutați vibrația armoniei, propria vibrație personală a armoniei. Vibrația voastră divină sacră a armoniei. Aveți încorporată în ființa voastră o vibrație personală specială a armoniei pe care o puteți accesa oricând doriți, care vă va umple întreaga ființă și realitate atunci când o veți invita și voi. Concentrați-vă asupra acestei vibrații a armoniei, aveți încredere în ea, acordați-i încredere să curgă și să fie întrupată în întreaga voastră ființă și, când sunteți pregătiți, trimiteți această vibrație a armoniei în coloana voastră vertebrală, în mintea și în corpul vostru mental. În timp ce voi faceți acest lucru, noi vom trimite energia armoniei în creierul vostru, în special în mintea și în corpul vostru mental. 

Vă invităm să stați cu noi în acest proces atât cât vi se pare potrivit și necesar să o faceți. Când procesul este încheiat, ne vom ridica mâinile și voi puteți trimite energie, energia armoniei, în jos pe coloana vertebrală, în coloana chakrelor, prin picioarele și tălpile voastre în mâinile Mamei Pământ. S-ar putea să simțiți nevoia să experimentați de mai multe ori asta sau poate doar o dată. Toate activările despre care v-am vorbit vor avea loc. Este nevoie ca voi să vă acordați momentul cel mai potrivit să le experimentați. 

Vă mulțumesc că ați fost prezenți cu mine astăzi.

 

Eu sunt Sanat Kumara.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.