joi, 2 februarie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian, 29 Ianuarie 2023

Marilyn Raffaele 

Bine ați venit, dragi cititori. 

În aceste vremuri de confuzie, violență și haos, să nu vă îndoiți niciodată că sunteți știuți, iubiți și onorați pentru că ați ales să asistați Pământul în călătoria sa să-și exprime din nou perfecțiunea Divină care este realitatea ei. Nu a fost nevoie să vă întrupați așa cum mulți o fac, ca să învețe și să crească dincolo de sistemul de credințe trei dimensional, voi, împreună cu mulți alții, ați ales să vă întrupați pentru că prezența multor stări de conștiință evoluate pe Pământ ar adăuga Lumină și ridica conștiința colectivă pământeană la un nivel mai înalt. 

Totul este energie dragilor. Totul – oamenii, cuvintele, acțiunile, ”chestiile” au o frecvență vibrațională și cu cât mai aproape de realitate/adevăr este, cu atât frecvențele sunt mai ușoare, mai rapide și mai strălucitoare. Cu cât mai departe de adevăr este ceva, cu atât mai lentă, mai densă și mai grea este vibrația, motiv pentru care Pământul trei dimensional se manifestă ca fiind material și de ce simțiți greutate în anumite situații, locuri sau chiar în preajma anumitor oameni. 

În realitate, corpul vostru este pur, perfect și întreg – un corp de Lumină, o individualizare a Creatorului. Așa cum în mod obișnuit vă gândiți la un corp de apă, așa gândiți-vă și la voi înșivă ca la un corp al Creatorului. În densitatea energiei trei dimensionale adevăratul corp de Lumină este interpretat ca fizic, dens, material și supus la tot felul de probleme. Corpul vostru real întotdeauna a fost și va continua să fie cu voi oriunde ați merge. Nu poate muri pentru că este individualizarea voastră a Conștiinței Divine. Doar conceptul material de corp se dizolvă după ce corpul de Lumină pleacă. 

Tot ceea ce este considerat bine și ceea ce este considerat rău, este un concept al realității spirituale sau Idee Divină deoarece Conștiința Divină este tot ceea ce există. Starea de conștiință trei dimensională nu este conștientă și, prin urmare, incapabilă să înțeleagă că Pământul este o lume spirituală populată cu fii/fiice ale Creatorului pentru că starea lor de conștiință nu este capabilă să se alinieze încă decât cu o energie mai densă. 

Sunt unii care trăiesc dintr-un nivel trei dimensional, dar care și-au păstrat capacitatea de-a interacționa cu energii invizibile pentru cei mai mulți. Majoritatea dintre ei au lucrat cu energie psihică pe parcursul vieților lor trecute și de multe ori lucrează ca psihici în aceasta. Amintiți-vă întotdeauna că psihic nu este același lucru cu spiritual și informația nu se poate ridica mai sus decât starea de conștiință a persoanei care oferă informația. Acesta este un punct important de reținut în aceste vremuri de multe predicții. Aveți întotdeauna încredere în intuiția voastră.   

Pentru că există doar O Conștiință Divină care se exprimă pe SINE ca formă și varietate infinită, energia caută mereu să se reconecteze cu EA însăși. Pe scena umană acest lucru se manifestă ca ce/cine se aseamănă se adună. Fiți conștienți de ceea ce considerați adevăr în conștiința voastră, pentru că conștiința automat atrage și se conectează cu orice energie cu care este aliniată. Exemplu: o conștiință a violenței, a lipsei și a credințelor bazate pe separare va atrage automat idei precum și acțiuni legate de violență. Ipohondrii vor atrage întotdeauna unele probleme de sănătate. 

Nu există un Creator care pedepsește sau găsește plăcere în suferința Lui însuși ca ființă individuală. De fapt, aceste lucruri nici nu există în Conștiința Divină. Starea de conștiință trei dimensională visează concepte despre Creator bazate pe informații limitate și false și apoi începe să se închine și să predice aceste concepte altora. 

Fiecare persoană este Creatorul, creându-și viața și situațiile din conținutul propriei conștiințe. Totuși, acest lucru nu înseamnă că fiecare experiență negativă este un eșec al creșterii spirituale, ci mai degrabă, adeseori reprezintă un fel de absolvire. Multe experiențe negative reprezintă, de fapt, încheierea și exprimă curățarea vreunei energii vechi păstrate inconștient în conștiință. 

Dorința umană să obțină ”binele” și să scape de ”rău” este, de fapt, conceptul material al unei realități spirituale. Sufletul își amintește cine este cu adevărat și tânjește să fie complet, cunoscut și recunoscut. Starea de conștiință trei dimensională simte această tânjire ca o dorință de ”bine” uman – oameni, locuri, experimentări, etc. care sunt crezute în măsură să aducă fericire și succes. Cu toate acestea, dualitatea conceptelor trei dimensionale înseamnă că în mod automat binele uman și răul uman pot, și adesea o fac, să se schimbe rapid în opusul lor. 

Să te ții strâns de experimentările bune din trecut sau să încerci în mod continuu să le recreezi oarecum pentru tine și pentru alții, nu este cu nimic diferit de încercările de-a îngropa, uita, ignora, nega sau scăpa de amintirile neplăcute. Pe măsură ce oricare dintre ele vă vin în minte (și vor veni până când sunt curățate), priviți-le în ochi și vedeți-le ca ce reprezintă sau au reprezentat într-o stare anterioară de conștiință. Nu le mai înzestrați cu puterea de bine sau rău, mulțumiți-le pentru lecțiile, intuițiile și creșterea evolutivă pe care ați câștigat-o și dați-le drumul în neantul care sunt cu adevărat. 

Învățați să vedeți prin toate aparențele materiale realitatea mai profundă care stă la bază. Dacă vedeți pe cineva furând, nu judecați persoana ca rea, înțelegeți că, pentru că în realitate acea persoană este o Ființă Divină, el sau ea, poartă inconștient o dorință de plenitudine și completitudine pe care, în starea lor de conștiință limitată, o interpretează ca un drept la tot ceea ce au nevoie sau doresc. 

Asta nu înseamnă că cei care trăiesc dintr-o stare de conștiință neevoluată ar trebui pur și simplu lăsați să facă orice le place. Evoluția spirituală implică lecții la toate nivelele de conștientizare, ceea ce pentru unii poate însemna că lecția de care au nevoie este un timp petrecut la închisoare. 

Practicați unimea în fiecare moment – o fulgerare de conștientizare fără cuvinte în timp ce intrați într-o cameră, ajungeți la birou, spălați vase, etc. De fiecare dată când răspundeți la telefon amintiți-vă că persoana de la celălalt capăt este Creatorul sau când sunteți la volan, știți că oricare alt șofer de pe șosea este Creatorul. Prin păstrarea unei mici părți din conștientizare centrată mereu în adevăr, devine în curând starea voastră de conștiință, viața și realitatea voastră. 

 

Noi suntem Grupul Arcturian  1/29/23

 

Mesajul din imaginea articolului original, și pe care am preluat-o, este: ”Dacă nu ai o cunoaștere a (propriului) Sine, vei sfârși trăind iluziile pe care alții le-au creat pentru tine.”

Traducere Monica Poka

Sursa 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.