vineri, 3 februarie 2023

Nivelarea Universală

Aluna Joy Yaxkin 

Începem să simțim o nivelare în care realitatea de pe Pământ va începe să se lumineze. Datorită acestui flux crescut putem face următorii pași cu încredere știind că o nouă cale va apărea în fața noastră la fiecare pas. De la luna nouă din 21.01.2023 s-ar putea să fi simțit ca și cum am făcut un pas în spate sau ca și cum energia noastră ar fi fost retrasă sau ar stagna puțin, la fel ca un arcaș care își încordează arcul pregătindu-se să lanseze o săgeată. Ne-am putea simți trași înapoi în unele nivele vechi de conștiință și în unele tipare vechi. 

S-ar putea să ne întrebăm dacă facem vreun progres. Facem. Asta este doar o revizuire temporară a unor tipare, răni și pierderi vechi care ne-ar putea aduce unele sentimente de depresie și/sau anxietate. Acest lucru ne oferă tuturor o șansă să finalizăm ultima parte a curățeniei interioare a casei, înainte ca Echinoxul care vine să-și lanseze săgeata puternică în noul nostru viitor, care este plin de posibilități. 

Această curățare care are loc în realitatea noastră colectivă, înlătură distorsiunile din miezul problemelor omenirii. Asistăm la prăbușirea lucrurilor care sunt ieșite din integritate sau care nu sunt în aliniere cu legile naturii. Multe lucruri nu mai pot fi susținute în viitor. Vom vedea multe lucruri care sunt scoase în prim-plan ca să fie clarificate pe măsură ce acest proces de nivelare și unificare continuă.

Lucrurile care nu vor continua să fie susținute în viitor sunt lucruri cum ar fi neasumarea responsabilității pentru acțiunile proprii și lipsa unei moralități de bun simț de bază; acționarea din lipsă de respect față de alții; acțiuni și comportamente care vin dintr-un sentiment exagerat al valorii de sine, nu vin dintr-un spațiu de adevăr sau onoare precum și simpla lăcomie. Apoi, există și opusul care trebuie să se echilibreze. Cei care dau peste măsură și s-au epuizat. Cei care continuă să-i scuze pe cei cu comportamente rele. De asemenea, cei care servesc profund Pământul și omenirea, dar nu-și prețuiesc cu adevărat adevărata lor valoare. Asta nu este deloc o listă completă. Este doar vârful aisbergului tuturor dezechilibrelor de bază care sunt nivelate acum. 

Dar cea mai mare problemă de bază care trebuie îndepărtată este frica. Frica este literalmente combustibilul tuturor dezechilibrelor din lume, deoarece frica nu este iubire. Ceea ce va conta cel mai mult este calitatea integrității intențiilor noastre. Toate aceste probleme colective vor începe să fie contestate enorm, indiferent cine sunt, indiferent câți bani au, indiferent de statutul social pe care-l dețin. Cei care au trăit în afara legii universale naturale se vor regăsi într-o secvență uriașă de ”ajungere din urmă”. Natura nu susține dezechilibrul. Natura susține doar echilibrul; Pământul susține echilibrul. 

Începem să vedem o bifurcație în drumul care stă în fața omenirii. Și nu vorbesc despre divizările pe care le-am văzut în ultimii doi ani. Pentru că cea mai mare parte a fost doar o propagandă aiurea ca să ne țină în frică. Străbunii Stelari întotdeauna spun că universul se auto-nivelează. Asta înseamnă că tot ceea ce este dezechilibrat trebuie să se echilibreze în cele din urmă. Am văzut de multă vreme în eteri auto-nivelarea, dar acum se manifestă în lumea materială și devine evidentă peste tot. Asta este o veste uimitoare pentru noi toți, deoarece înseamnă că transformăm această creație și în realitatea fizică. Am făcut atât de multă muncă în tărâmurile spirituale ca să facem ca acest lucru să se întâmple. Vă rog să vă acordați timp să vă onorați pe voi înșivă pentru toată munca pe care ați depus-o. 

Pământul se află în propriul proces de auto-nivelare și oscilează între extreme. Putem vedea asta în modelele nebunești ale vremii. Parțial, acest lucru se datorează faptului că și omenirea a fost atât de dezechilibrată. Noi suntem Pământul și PĂMÂNTUL ESTE ÎN NOI. Nu există separare. Pământul a emanat posibilitatea unor polarități opuse masive, de la supraîncălzire la o altă epocă glaciară. Știm că aceste evenimente au avut loc în epocile trecute. De asemenea, Pământul a experimentat recent un fenomen în care nordul magnetic a încetat să se mai deplaseze înainte și acum se inversează, de fapt. 

Ca ființe umane responsabile și respectuoase, cu cât mai mult lucrăm să ne nivelăm, cu atât mai repede va fi și Pământul în măsură să se niveleze. Și voi afirma chiar aici, eu nu văd o catastrofă globală care să se manifeste în lumea fizică. Eu văd doar posibilitatea lui UNU răsunând în eteri. Asta ar putea să fie doar o posibilitate nemanifestată sau amintirea unui ecou dintr-o epocă trecută. Pe măsură ce trecem peste cicluri de timp care au avut catastrofe în trecut, vom simți întotdeauna ecoul acelor amintiri. Catastrofobia aparține epocii care trece acum. Este complet bazată pe frică. Se îndepărtează acum în oglinda retrovizoare. 

Cei care și-au asumat responsabilitatea pentru creațiile lor (aceștia ar fi, dar nu exclusiv, cei care citesc aceste rânduri), care nu se tem să-și privească umbrele, nu se tem să-și recunoască greșelile, neajunsurile și chiar să apară și să facă munca și sunt dispuși să aibă o conversație în legătură cu asta. Asta este pur și simplu maturitate spirituală. Aceștia vor vedea venind în curând mai puține provocări și mai multe recompense. Ar putea dura ceva timp până când să vedem că acest proces de nivelare începe să aibă un efect pozitiv în jurul nostru. Dar văd că va deveni din ce în ce mai ușor pentru cei care au fost luptători pentru adevăr și integritate și care și-au însușit cu adevărat chestiile grele și nu le învelesc în zahăr sau își bagă capul în nisip. 

Așadar, sunteți încă aici în costumul vostru spațial uman. Acordați-vă un pic de credit. S-ar putea să nu simțiți că prezența și munca voastră au făcut mult bine, dar au făcut-o. Sunteți cu adevărat curajoși să fiți în această lume în acest timp nebun și incert și, totuși, dispuși încă să înfruntați provocările și să faceți munca. NOI am făcut asta! TU ai făcut asta! Și facem asta împreună.



Traducere Monica Poka

Sursa

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.