miercuri, 1 martie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Februarie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Bine ați venit, dragi cititori 

Energia de frecvență înaltă intensă care continuă să curgă pe Pământ afectează pe toată lumea deoarece perturbă, schimbă și chiar elimină multe dintre conceptele bine stabilite ale lumii, create inițial din credințe false și care mult timp au fost considerate drepte și neschimbabile. Veți asista la dizolvarea multora dintre aceste idei, reguli, legi, credințe religioase și tradiții în neantul care sunt cu adevărat, ceea ce va da voie formelor mai înalte ale acelorași lucruri să se manifeste. 

Viață după viață omenirea a trăit și a acceptat fără să știe lumea pe care o vede printr-o lentilă de credință falsă, dualitate și separare, trăind confortabil în convingerea că ceea ce vede este realitatea. Este extrem de înfricoșător pentru cei care și-au construit sentimentul de siguranță, forța, credințele religioase, speranțele, visele și tradițiile din această lume iluzorie atunci când ochelarii întunecați pe care i-au purtat se desprind. 

Informațiile și energiile intense care vin îi vor tulbura și vor aduce rezistență celor care continuă să depindă de credințele fundamentale învechite pentru securitatea și fericirea lor. Când informațiile nu se aliniază cu sistemul de credințe al cuiva, frica lor de schimbare sau de-a greși, aduce adeseori conflicte și discuții serioase între prieteni, membrii de familie, grupuri, colegi de serviciu, etc. Dacă vă aflați într-una din aceste situații, permiteți-le pur și simplu într-un mod iubitor, cu excepția cazului în care vi se cere onest și sincer contribuția. 

Lumea a fost condusă de iluzie pentru prea multă vreme. Este timpul. Nu conștiința divină a creat lumea pe care cei mai mulți o cred ca fiind lumea reală. Cum ar putea o Realitate omniprezentă, omniscientă, omnipotentă să creeze ceva separat de Ea însăși? Din ce ar putea fi făcută dacă Ea este tot ceea ce există? Chiar cred într-un singur Creator omniprezent? 

Ființele umane care sunt în realitate Ființe Divine creatoare sunt hipnotizate de și trăiesc astfel vieți care reflectă separarea și două puteri. De-a lungul eonilor de timp, conștiința lumii a devenit una în care generație după generație continuă să creadă și să promoveze ideea că durerea, suferința, lipsa, războiul, boala, limitarea, moartea și separarea dintre Creator, oameni și toate formele de viață sunt creația Creatorului. 

Lumina fiecărei stări de conștiință evoluate prezentă acum pe Pământ servește automat la dizolvarea energiei de rezonanță joasă. Pentru că conștiința voastră merge cu voi oriunde mergeți, Lumina voastră automat și fără vreun gând sau efort conștient vă afectează munca, distracția, reuniunile familiale și cu prietenii, precum și tot pe ceea ce vă concentrați atenția – lumea, știrile, etc. 

Energia întunecată, de rezonanță joasă nu poate intra în, alinia cu sau afecta energia Luminii cu o rezonanță înaltă, motiv pentru care nu trebuie să vă faceți griji sau să vă temeți de demoni și de răul de care unii indivizi sau grupuri vă spun să vă temeți sau să vă protejați. 

Da, există entități negative ocupate cu încercări să provoace ravagii și negativitate în mințile celor care sunt receptivi și cu care se pot alinia pentru că blocându-și ele însele propria sursă de energie, trebuie să creeze și să tragă energie de la alții. Nu trebuie să vă temeți de acest tip de lucruri pentru că chiar dacă puteți simți uneori și în anumite circumstanțe prezența energiei întunecate, știți că energia întunecată cu o rezonanță joasă nu se poate alinia cu energia Luminii. De fapt, Lumina fiind realitatea, pur și simplu dizolvă întunericul sau îl face să se întoarcă la emițător, pentru că nu are nimic ce să-l mențină sau susțină decât credința și frica. 

Folosirea greșită a energiei psihice a devenit populară cu mult timp în urmă când unii și-au dat seama că aceste abilități le-au oferit o cale ușoară să obțină control, câștig financiar și putere asupra altora. Frica pe care o provoca altora din cauza ignoranței generale și superstițiilor vremurilor (Evul Mediu) a dat naștere credinței că darurile psihice, abilitățile de vindecare, etc. erau rele și diavolești și au dus în cele din urmă la arderea vrăjitoarelor și la schingiuirea oricui avea talente neînțelese de majoritatea. 

În Evul Mediu credințele și frica de diavol au fost integrate în învățăturile bisericești făcând ca multe învățături pure ale creștinismului să fie poluate atunci când ”lideri” fără scrupule și dedicați serviciului spre sine au observat că pot controla cu ușurință masele cu aceste idei. Nu vă temeți niciodată de nimic din afara Sinelui vostru. Fiți inteligenți și înțelepți ca o persoană care trăiește pe Pământ, dar nu uitați niciodată cine sunteți. Până și moartea este doar un simplu concept, procesul de trecere de la o formă și un loc la altul. 

Mulți studenți serioși ai adevărului continuă să se lupte și să facă eforturi mari să devină ceea ce ei cred că trebuie să devină ca să fie spirituali. Studiază, merg la cursuri, fac ritualuri, fac muncă de vindecare, fac citiri în timp ce continuă să creadă că nu au ajuns încă pentru că nu se ”simt” spirituali și conceptele lor despre spiritualitate nu s-au manifestat încă. 

Să știți că lupta și efortul nu ridică o persoană într-o stare de conștiință mai înaltă. Pregătirea individuală, așa cum este determinată de Sinele Mai Înalt, este cea care face acest lucru. După cum știți, primul pas este cunoașterea intelectuală a adevărului care poate veni dintr-o carte, de la o altă persoană sau pur și simplu din interior. Cunoașterea intelectuală a adevărului este o activitate a minții, conștientizarea a ceva ce n-a fost cunoscut înainte. 

Următorul pas este acceptarea, urmat de o dorință de-a îmbrățișa și integra adevărul prin studiu, practică și meditație. Mulți devin conștienți de adevăr și sunt pregătiți pentru el, dar mai degrabă aleg să-l ignore, înțelegând că ar interfera cu sistemul lor actual, confortabil și bine stabilit de credințe. Cu toate acestea, cei pregătiți spiritual, dispuși și capabili din punct de vedere spiritual, se găsesc în acest moment incapabili să se oprească să nu se mai gândească la adevăr și sunt din ce în ce mai mânați de nevoia să caute mai adânc. 

De obicei, acesta este începutul unei faze metafizice în care fiecare student caută diferite metode și tehnici ca să atingă spiritualitatea. S-ar putea să se alăture unor grupuri metafizice, să înceapă să mediteze, dacă nu o fac deja, să participe la prelegeri, să caute și primească citiri psihice, să se angajeze în practici spirituale și ritualuri menite să-i aducă mai aproape de Creator. Această parte a călătoriei poate continua timp de mulți ani, iar în acest timp mulți încep să-și piardă speranța în convingerea că vor atinge vreodată ceea ce ei au crezut că este spiritualitatea. 

Dați drumul oricărei lupte și efort să obțineți ceea ce, în realitate, este doar un concept. S-ar putea să nu vă ”simțiți spirituali” niciodată. Toate practicile și eforturile pe care le-ați făcut în alte vieți și în asta v-au adus în punctul în care ați putea în sfârșit să dați drumul, să vă odihniți și să știți că ”Ceea ce am căutat, sunt deja.” Sinele vostru Mai Înalt, acel EU al vostru care nu a părăsit niciodată conștientizarea deplină, și nu cât de multe certificate spirituale ați obținut, determină când sunteți pregătiți să treceți la o stare de conștiință a ascensiunii mai deplină. 

Ascensiunea personală se poate manifesta pentru voi ca un eveniment energetic sau pur și simplu s-ar putea să vă dați seama că viața voastră a devenit diferită – există mai multă armonie, abundență, pace fără efort și iubire reală în viața voastră. 

Încetați să vă luptați să deveniți ceea ce sunteți deja. Trăiți din cel mai înalt nivel de conștientizare al vostru în fiecare moment având încredere că Sinele vostru Mai Înalt știe când sunteți pregătiți spiritual pentru următorul vostru pas. Evoluția spirituală este pur și simplu procesul amintirii a cine sunteți. 

Încetați să vă luptați și odihniți-vă în ceea ce este.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 2/26/23


Sursa

Traducere Monica Poka

Foto Roksolyana Hilevych Photography




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.