miercuri, 29 martie 2023

Matricea Vibrațională

Peggy Black și ”echipa”
 

Suntem aici ca să împărtășim cu voi informații despre matricea vibrațională care vă crează pe voi, care vă crează corpul și realitatea. Vom împărtăși cu voi informații despre matricea personală, câmpul vibrațional al fiecărui om. Pentru că această matrice energetică este cadrul în care încep toate aspectele vieții. 

Întreaga viață se formează în tiparul energetic al acestui șablon. Toate formele de viață de pe Planeta Pământ sunt ținute ca tipar sau șablon în tărâmurile subtile. Această rețea energetică, geometria sacră a Universului, tiparul maestru, este păstrat în dimensiunea a șasea. 

Fiecare ființă umană locuiește concentrată pe planeta Pământ în dimensiunile a treia și a patra. Cu toate acestea, ca ființă multidimensională, există aspecte ale fiecărui om care locuiesc și în celelalte dimensiuni. Așadar, șablonul a cine sunteți în forma voastră actuală, este păstrat în dimensiunea a șasea. Dimensiunea a șasea este cea care păstrează aceste tipare maestru. 

Ne dăm seama că v-am extins părerea cu privire la cine sunteți și vă putem auzi mintea întrebându-se cum funcționează asta. Să zicem așa, imaginați-vă pe voi înșivă ca pe un aspect al minții divine și matricea sămânță a formei voastre fizice păstrată ca o rețea energetică în dimensiunea a șasea. 

Am împărtășit importanța recunoașterii matricei energetice sau vibraționale a realității. Matricele realității voastre sunt alcătuite din matricele individuale sau rețelele energetice care se unesc într-o formă sau împletire nouă. Un exemplu ar fi un grup de oameni cu un interes comun care se reunesc și întâlnesc în mod regulat; se formează o matrice care este alcătuită din câmpurile lor personale de energie care se împletesc între ele. Cu cât mai des se adună, cu atât mai puternică este matricea. Ideile, emoțiile, gândurile, convingerile lor fac toate parte din acest câmp vibrațional. 

Rețineți că tot ceea ce există aici în formă are o matrice. Aceste câmpuri energetice, aceste matrice sunt cele care formează câmpuri energetice mai mari și conțin formele gând și credințele colective ale conștiinței de masă. Așadar, din această conștientizare, dați-ne voie să vă aducem acum în matricea și tiparul vostru personal. 

Ceea ce vedeți și simțiți ca solid și în formă fizică, este doar această matrice. Din această matrice pot fi făcute toate schimbările în forma umană. Este o conștientizare și o înțelegere care au loc în mințile expansionate ale multor oameni în acest moment. Conceptul că totul este mai întâi vibrație energetică înainte de a deveni formă a fost predat și exprimat de toți înțelepții voștri și de căutătorii treziți. 

Corpul fizic oferă o multitudine de experimentări mărețe și bogate. Este important să onorați și să includeți toate simțurile. Este, totodată, expansiv. Vă oferim idei și gânduri despre matricea vibrațională a fiecărui om în parte. Această matrice vibrațională are multe nume: aură, carismă, magnetism. 

Mai întâi, haideți să spunem că voi ne apăreți nouă ca tipare vibraționale, împletiri de energie, lumină și sunet. Aceste tipare, modele, împletiri se schimbă și se mișcă într-o constantă curgere și fluctuație. Matricea voastră vibrațională vă dă aspectul unei galaxii în toată splendoarea sa extinsă. 

Oamenii de știință și cei care împărtășesc descoperirile fizicii cuantice vă spun că corpul uman este în principal spațiu. Nu este solid, chiar dacă pare a fi solid și se simte solid. Este spațiu și atomii voștri strălucesc asemeni stelelor pe cerul nopții. 

Vă invităm să vă întindeți în tărâmurile în care s-ar putea să vă vedeți forma așa cum o vedem noi. 

Sunt unele ființe umane care au capacitatea să vadă matricea vibrațională a fiecărei forme umane. Ei pot vedea împletirile energetice de culoare, sunet și lumină. Cei mai mulți oameni pot simți, percepe sau chiar auzi matricea vibrațională a altcuiva. 

Capacitatea de-a vedea, simți sau auzi această matrice vibrațională a altuia va deveni mai comună pe măsură ce fiecare om se expansionează în conștientizarea sa multidimensională. Vor exista invenții de multe feluri care vor citi și traduce aceste matrice vibraționale. Acest lucru va ajuta foarte mult la reechilibrarea și alinierea pentru bunăstarea fiecărei ființe umane. 

Am dori să împărtășim cu voi ce conține matricea vibrațională și cum se formează. Așa cum vehiculul uman se formează în pântecele mamei, tot așa începe și împletirea energetică. Fiecare formă umană este o colecție de vibrații care se împletesc în tipare. 

Această rețea vibrațională este creată de emoții, gânduri și experimentări. Tot ceea ce experimentează ființa umană este tradus în această matrice vibrațională, această întrețesere vibrațională sau țesătură energetică. 

Experiențele de aici, de pe această planetă și în această dimensiune, nu susțin expansiunea și întărirea matricei vibraționale individuale. Disfuncțiile și inconștiența care sunt obișnuite în omenire, au creat încâlciri sau blocaje în împletirea câmpurilor de energie ale indivizilor. 

Aceste încâlciri ale energiei încetinesc sau blochează curgerea vieții divine. Rezultatele sunt o omenire care este pe moarte. 

Matricea vibrațională este cea care conține tiparele și împletirile pentru formarea corpului uman cu toate elementele sale interconectate și interdependente. Fiecare celulă și atom vibrează la o anumită viteză, oasele, sângele, toate organele, fiecare aspect al formei fizice este menținut în funcțiune și creat din această matrice vibrațională. Forma fizică se potrivește cu matricea vibrațională. 

Acesta este un mod destul de simplu de-a descrie un concept incredibil de complex. Cei care sunt conștienți și expansionați au văzut, vorbit și scris despre aceste aspecte ale acestui concept. Când există un flux de energie între tiparul vostru divin păstrat în a șasea dimensiune și forma voastră fizică solidă, aici, în dimensiunea a treia/a patra, totul este bine. 

Voi experimentați bunăstarea voastră personală, alții experimentează carisma voastră și viața voastră este o exprimare deplină a echilibrului și bunăstării. Această stare de perfecțiune exprimată în formă umană este idealul și scopul. Cu toate acestea, matricea personală și câmpul energetic sunt afectate de tot ceea ce întâlnesc. 

Din momentul concepției, în toată perioada în care corpul se formează în pântecele mamei, există un schimb și o amalgamare a matricei. Genetica familiei este întrețesută în matrice; convingerile și emoțiile puternice ale părinților sunt întrețesute în matricea voastră personală. Încă de la începutul copilăriei, toate experimentările și întâlnirile sunt întrețesute în matricea personală. Experimentările care sunt dureroase, înfricoșătoare, pline de frică, limitatoare în orice fel sunt și ele întrețesute mai mult ca blocaje sau încâlciri ale fluxului vostru de energie. 

Aceste blocaje și încâlciri sunt ceea ce am dori să-l ajutăm pe fiecare om să elibereze, astfel încât să existe din nou o curgere, un flux din planul vostru divin. Pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să se expansioneze în aspectele lor multidimensionale, ei vor deveni pionieri în acest domeniu al alinierii, echilibrării și descurcării împletirilor de energie. Medicina vibrațională este începutul acestei conștientizări. 

Amintiți-vă că energia urmează gândul. Puteți începe să descâlciți orice aspect al matricei voastre personale chiar prin gândurile pe care le aveți și le exprimați. 

Medicina vibrațională, așa cum și este numită, lucrează pe aceste nivele subtile să descâlcească și elibereze orice blocaje păstrate din memoria trecută sau chiar încâlcelile care le-ați preluat la naștere din matricea familiei. Asta este lucrarea care este făcută în acest moment de multe ființe trezite; vine în multe forme și în multe feluri. 

Așa că, dați-vă voie astăzi să vă jucați cu această idee și cu toate implicațiile ei. 

Deveniți conștienți de domeniile în care sunteți extinși și de domeniile în care s-ar putea să aveți o încâlceală energetică. Aduceți-vă aminte că asta nu este o sarcină, așa că, fiți jucăuși și plini de bucurie în descoperirea și expansiunea voastră a citirii propriei matrice vibraționale și a altora. 

Fiți în pace, Iubiților.   

Echipa



Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.