joi, 2 martie 2023

Faruri de Lumină în furtună

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. Bună Sophia. 

Există un motiv pentru care ați ales și pentru care ați fost aleși să participați la marea dezvăluire și la marea trezire. Parțial se datorează bunei cunoașteri și puterii voastre. La ce duc aceste trăsături este nerăbdarea și această nerăbdare este cea mai tulburătoare pentru voi. 

Ceea ce va fi benefic acum pentru voi este o întărire și practicarea a orice în ce excelați. Dacă este artă, atunci luați o pensulă sau orice alt instrument care vă este favorabil. Dacă este vorba de construit sau muzică sau mișcare, atunci includeți pe parcursul zilelor voastre perioade lungi în care să faceți aceste lucruri. 

Ce vor face aceste lucruri este să vă reamintească cine sunteți, care vă sunt abilitățile naturale, darurile voastre. În acest fel vă veți întări esența și veți insufla, de asemenea, un sentiment de pace. Această pace este cea mai necesară acum. Nu va veni de la altcineva, ci de la sine. Înflorește în interior în momente neașteptate și crește. 

Expansiunea adevărului vostru personal face parte din scopul vostru. Știați că pentru voi acest moment va sosi în timpul acestei întrupări. Este aici și este acum. Nu aveți nevoie de un altul ca să începeți. Lucrul care vă inspiră vă va și calma, iar ceea de ce este cea mai mare nevoie chiar acum, este frecvența voastră puternică și pașnică. 

Acesta este motivul pentru care ați fost sfătuiți să stați departe de rețelele sociale. Mecanismele acelor locuri de întâlnire au fost create ca să vă distragă și să vă slăbească și să creeze dependență în voi. Metoda să inversați această dependență o găsiți în interior. Va fi diferită pentru fiecare dintre voi. Va trebui să ”renunțați la obiceiul” de-a căuta validarea, recunoașterea sau aprobarea în afara propriei voastre cunoașteri. 

Adevărul despre voi îl descoperiți în interior. 

Motivul pentru care v-ați găsit drumul către aceste cuvinte în acest moment se datorează alegerii. Ați ales și, de asemenea, ați fost aleși, să fiți unul dintre primii adoptatori. 

Asta este chemarea voastră. 

Pe măsură ce vă urmați pasiunile, veți descoperi punctele forte și inspirația care nici nu știați că se află acolo. Acest lucru vă va întări și va insufla putere în prezența voastră. Lumina voastră este necesară acum și în zilele care urmează. Lumina voastră devine fundamentală. Vă veți aduna laolaltă să puneți temelia Noului Pământ, indiferent de distanța fizică dintre voi. 

Lumina voastră este masivă și cu puterea intenției și a actualizării sinelui vostru vă conectați – unul cu celălalt.* 

În acest fel slujiți întreaga Omenire. 

Întărirea esenței voastre inițiază așa o plăcere personală, încât rezultă bucurie care apoi se răspândește. Asta nu înseamnă că trebuie să ignorați durerea și suferința care apar pe planeta voastră. Are rolul să vă aducă aminte de scopul vostru. 

Pentru că sunteți un Far menit să strălucească cu putere în timpul furtunii astfel încât ceilalți să-și găsească drumul. 

În acest fel, deveniți bastioane fundamentale; ancore pentru Noul vostru Pământ. 

Începe în interior. 

Țineți minte 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

 *Am văzut o rețea. Era o rețea de lumină, acoperind continente. A fost frumos. Eram noi.

 

 Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.