marți, 14 martie 2023

Frica a fost tema voastră din trecut

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate credeți că vă schimbați prea repede sau prea încet. Schimbarea voastră este corectă pentru voi. Și în timp ce vă faceți griji în ceea ce privește viteza schimbării voastre, descoperiți că alții se îndepărtează sau se conectează în moduri pe care nu le-ați anticipat. Toate acestea sunt de așteptat. 

Surpriza, dacă vreți, este că schimbarea omenirii și a naturii se petrece mult mai rapid decât noi, cei din Univers, ne-am așteptat. Mulți dintre voi vă treziți la frici și mergeți la culcare în aceiași noapte, știind că totul este în regulă cu lumea voastră – în ciuda condițiilor neașteptate și neobișnuite care cândva v-ar fi creat săptămâni sau ani de îngrijorare. 

Așadar, totul se schimbă în moduri sperate, dar nu neapărat așteptate. 

În viața voastră 3D au predominat frica și îngrijorarea. Îngrijorările legate de venit, sănătate, companie, trebuie-uri, și așa mai departe. Chiar dacă acele griji continuă să producă temeri, aceste temeri sunt de o durată relativ scurtă. Nu vă mai opriți viața în loc să vă gândiți cât mai este până când ciocanul o să cadă, pantoful o să cadă sau orice altă expresie folosiți ca să vă susțineți gândurile de frică. 

În schimb, începeți să înțelegeți că, deși a apărut o frică veche, acea frică nu va dura mai mult de câteva ore sau zile. Spre deosebire de fosta voastră viață 3D, în care temerile legate de un incident v-ar putea schimba tot restul vieții. Frica nu a dispărut complet, în schimb a devenit gestionabilă. 

Frica nu mai atârnă asupra voastră, colorându-vă gândurile și acțiunile cu un cenușiu ce nu pare să se ridice. Norii voștri de îngrijorare sunt acum de scurtă durată, la fel ca norii de pe cerul vostru. 

Deveniți rapid o altă persoană. Cineva care nu mai atașează o grijă sau frică cu o alta ca să creeze o viață bazată pe frică. Mai degrabă, recunoașteți frica ca pe o entitate singulară și creați modalități de gestionare sau de reducere a acelei frici. 

Ca ființă nouă, v-ați șters tăblița sau karma fricilor din trecut. Eradicând nevoia de-a construi o frică peste alta – similar straturilor de vopsea pe un perete. Sunteți proaspeți și noi fără obstacolele de tipul – acea frică este similară cu această frică. Și din cauza acelei frici s-a produs o catastrofă. Acum aveți un perete proaspăt de pictat cu un strat subțire de vopsea ușor de îndepărtat sau îl lăsați așa cum este. 

Temerile de ieri nu se mai aplică. 

Nu mai sunteți ostaticul a ceea ce s-ar putea întâmpla sau ceea ce s-a întâmplat. În schimb, abordați problemele ca fiind fie rezolvabile, fie că pot fi șterse. Aveți control complet asupra fricilor voastre actuale, lucru care n-a fost niciodată adevărat în viețile voastre anterioare pe Pământ – cu excepția primei dăți când ați intrat pe Pământul 3D bazat pe frică. 

Sunteți noi și lumea voastră este nouă. 

Problemele voastre anterioare 3D nu se mai aplică. Iar problemele voastre viitoare, dacă există, sunt doar în faze de formare, așa cum este valabil și pentru bucuriile și pacea voastră. 

Sunteți noi și lumea voastră este nouă. Ceva ce nu s-a întâmplat de când Pământul a fost format cu eoni în urmă. Sunteți ca niște bebeluși într-o nouă familie iubitoare în loc de bebeluși într-o familie plină de frică, plină de furie. Unii dintre voi susțin că frica vă domină lumea, în ciuda celor mai mari eforturi ale voastre să găsiți bucurie și pace. Este așa cu un motiv. 

Continuați să vă treceți în revistă acțiuni sau activități pline de frică? Sunteți înconjurați de oameni bazați pe frică? Luați parte la discuții bazate pe frică? Sau sunteți pregătiți pentru ”Nu mai sunt în acea lume 3D și nici nu-mi pasă de acea lume. Noua mea lume, viața mea, este plină de bucurie.” Astfel de afirmații și acțiuni interioare sunt tot ceea ce este necesar ca să vă mutați în noua voastră casă de ființare. 

Straturile de acțiuni bazate pe frică, sau pentru această analogie, vopsea, au fost curățate și îndepărtate. Acum sunteți liberi să vă vopsiți pereții în orice culoare sau nici o culoare. În locul straturilor groase de vopsea bazate pe frică, fricile voastre sunt acum minime și ușor de îndepărtat. Temerile voastre actuale nu mai sunt atașate de fricile care s-au petrecut cu multe vieți în urmă. Sau atașate de ceea ce s-ar putea întâmpla așa cum este prezentat în știrile voastre sau de alții. S-a terminat. 

Dați-vă voie să curgeți de la o frică minoră la alta fără efecte persistente. 

Unii dintre voi credeți că fricile voastre sunt mult mai dramatice și de durată mai lungă decât altele. S-ar putea să fie adevărat. Dar, după toate probabilitățile, temerile voastre se vor risipi în curând, pentru că această nouă lume nu mai este o lume a fricii, ci a iubirii. Iubiți-vă pe voi înșivă și viața voastră. 

O viață care va fi greu de manevrat dacă frica continuă să fie tema voastră dominantă. Frica a fost tema voastră din trecut – înainte să fi făcut tranziția și să ajutați lumea să facă același lucru în această viață. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Adam Pachula Photography




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.