miercuri, 15 martie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 12 Martie 2023

Marilyn Raffaele 

Dragi cititori, bine ați venit din nou la mesajul nostru, un mesaj menit să ofere speranță, informații, o conștientizare spirituală mai profundă și o înțelegere mai deplină a ceea ce voi personal și lumea în general ar putea experimenta în acest moment. 

Acestea sunt vremuri tulburătoare în întreaga lume, dar schimbarea și discordia sunt inevitabile pe măsură ce multe credințe în mod obișnuit acceptate încep să se prăbușească ca să facă loc conștiinței unei lumi noi, una care să servească tuturor, nu doar câtorva aleși. Schimbarea este dificilă din cauza ideilor, conceptelor și credințelor care au creat, și continuă să susțină ideile separării, continuă să rezoneze ca realitate pentru mulți. 

Ați fost conștienți de ceea ce această viață aparte pe Pământ va implica (curățări, discordie, schimbare, etc.) înainte să vă întrupați, dar cu nerăbdare și iubire ați ales să veniți ca să ajutați și să faceți parte din proces. După ce ați sosit, în timp ce ați crescut, ați fost învățați și în mod continuu supuși lumii trei dimensionale, ați uitat cine erați cu adevărat și v-ați aliniat sistemului de credințe trei dimensional. Cu toate acestea, deoarece un nivel de conștiință odată atins nu poate regresa, starea de conștiință cu care ați sosit nu s-a pierdut niciodată, a fost doar uitată pentru o vreme. 

Motivul pentru care atât de mulți tineri se zbat în prezent este pentru că sunt suflete bătrâne incapabile să se conecteze cu o lume dincolo de care au evoluat în viețile lor anterioare. Au fost nerăbdători să joace un rol în procesul de ascensiune, dar odată ajunși în energia densă a Pământului au uitat de ce au venit. Mulți dintre ei nu se pot raporta la ceea ce un sistem de credințe trei dimensional consideră important și real. Datorită imaturității lor fizice, se cred neobișnuiți, diferiți și ciudați și că ceva trebuie să fie în neregulă cu ei pentru că atât de multe din ceea ce cei din jurul lor consideră important, lor li se pare prostesc, învechit, inutil și ireal. 

Este imperativ să înțelegeți că conștiința fiecăruia, care în realitate este însăși Conștiința Divină individualizată, atrage automat și trage către sine orice energie în aliniere cu care vibrează. Cei care prosperă în a fi o victimă de vreun fel, pur și simplu vor continua să atragă experiențe de acest gen până când starea lor de conștiință evoluează dincolo de orice credințe se manifestă. Nu există undeva un Dumnezeu care să-i pedepsească și să-i facă pe oameni să sufere. Fiecare persoană este propriul său creator personal în virtutea faptului că este o exprimare deplină a Creatorului/Dumnezeului unic.   

Cu mult, mult timp în urmă, înainte de materie, unele suflete în căutarea lor de experimentare au ales să experimenteze separarea de Creator. Rezultatul a fost că s-au pierdut și au fost prinși în iluziile separării creând o conștiință colectivă bazată pe dualitate, separare și două puteri, densitatea acestor energii manifestându-se ca materială/materie. 

Cei mai mulți dintre voi nu ați luat parte la acest experiment, dar pe măsură ce ați observat că aceste suflete cad din ce în ce mai adânc în propriile lor creații uitând cine sunt, mulți dintre voi ați ales să ajutați la eliberarea lor și, prin urmare, ați început o misiune pe parcursul multelor vieți trăite în energia trei dimensională în care ați acumulat energiile pe care acum le curățați. 

Să știți că totul se desfășoară conform planului. Pământul se îndreaptă încet dar sigur către sinele ei real care este exprimarea unei Idei Divine perfecte, chiar dacă lucrurile nu arată așa în prezent, cu toate curățările, schimbările și expunerile care vin în conștientizarea lumii în acest moment. 

Anxietatea și frica se manifestă pentru mulți în acest moment. Este important să nu le revendicați ca fiind ale voastre personale și să căutați moduri în care să le tratați, eliberați, vindecați sau rezolvați. Anxietatea și frica au reprezentat întotdeauna o mare parte a conștientului colectiv, dar în acest moment se manifestă o mai mare receptivitate la ele. Dacă experimentați anxietate și frică fără un motiv anume, nu vă aliniați cu ele, ci mai degrabă, pur și simplu și fără să opuneți rezistență, conștientizați-le drept ceea ce sunt: gânduri, idei, credințe, concepte care plutesc universal în conștientul colectiv. Liberul arbitru îi permite fiecărei persoane să accepte conținutul conștientului colectiv ca fiind real și personal al său sau să vadă aceste lucruri așa cum sunt ele cu adevărat și fără să le dea putere, le lasă să treacă pe lângă ele. 

Singurele calități permanente și reale pe care oricine le poate avea vreodată, sunt calitățile Creatorului. Când simțiți anxietate, frică sau orice alte emoții negative, centrați-vă în adevăr știind că doar Creatorul este putere, lege și realitate indiferent de aparențele exterioare. Acordați-vă adeseori timp să intrați în voi, să fiți liniștiți și să vă aliniați cu cine sunteți cu adevărat înțelegând că Creatorul nu s-a exprimat niciodată și niciodată nu s-ar putea exprima pe Sine ca orice altceva decât El însuși/Ea însăși și dacă frica și anxietatea ar fi fațete ale Conștiinței Divine, ar fi pentru totdeauna permanente, ele ar fi menținute în existență și manifestare de Legea Divină. 

Iubirea, energia care conectează și curge între toate exprimările Creatorului, începe să se răspândească mai profund în întreaga lume. Evenimentele legate de vreme, războiul și violența servesc la deschiderea inimii multora care până acum au trăit fericiți și confortabil într-un sentiment de separare. Cei care continuă să se creadă mai buni decât alții și, prin urmare, mai îndreptățiți să merite banii, bunurile, respectul și onorarea, etc. lumii, vor descoperi că, le place sau nu, toate sunt conectate. 

Experimentările trei dimensionale formează o cale evolutivă perfectă pentru cei care trăiesc pe deplin într-o conștiință trei dimensională. Pe măsură ce o persoană începe să se deschidă adevărului și atinge un nivel mai înalt de conștientizare, experimentările trei dimensionale dificile încep să scadă deoarece nu le mai crează. În ciuda aparențelor, să știți că nu există accidente. Înainte să se întrupeze, fiecare persoană alege cu ajutorul ghizilor săi experiențele pe care le consideră necesare pentru propria creștere spirituală. Evoluția spirituală este scopul de bază al tuturor experimentărilor pământești, indiferent de modul în care ar putea apărea, pentru că fiecare persoană lucrează cu bună știință sau fără să știe pentru atingerea unei conștiințe a realității și unimii cu Creatorul. 

Lecțiile de viață dificile implică frecvent energia situațiilor, obiceiurilor și credințelor din viețile trecute care sunt încă active și sunt purtate de la o viață la alta. Energii care trebuie să fie din nou experimentate, conștientizate, deasupra cărora este nevoie să te ridici în mod conștient și curățate. De exemplu, o persoană care este într-un fel persecutată în această viață poate foarte bine să fi fost persecutor în una sau mai multe vieți anterioare și trebuie să experimenteze personal această energie ca să rupă ciclul. 

Unii din comunitatea Afro-Americană au fost stăpâni de sclavi în trecut și au ales în această viață să se întrupeze cu pielea neagră ca să experimenteze, învețe și să ajute la schimbarea credințelor prejudiciatoare ale societății. Unele femei care trăiesc în și suferă în societățile opresive dominate de bărbați, au fost bărbați care au avut aceleași convingeri opresive în vieți trecute. Cu toate acestea, să știți că experimentarea propriilor creații din trecut nu este adevărată în orice situație. Mulți care suferă astăzi din cauza prejudiciilor, dominației masculine și persecuției, nu au avut nevoie de aceste experimentări pentru creștere personală, ci le-au ales anume în mod curajos ca să aducă schimbare și iluminare altora. 

Pe măsură ce o persoană evoluează într-o conștiință a unimii cu Sursa, multe dintre credințele, ideile, plăcerile, nevoile, dorințele și chiar problemele obișnuite ale lumii trei dimensionale încep să se simtă mai puțin reale, mai puțin importante și mai puțin atractive pentru că persoana a ieșit din alinierea cu ele. Mulți dintre voi s-ar putea să experimentați acest lucru acum, un sentiment de detașare de ceea ce lumea consideră important și necesar. Nu este nimic în neregulă cu voi, pur și simplu absolviți. 

Lumea exterioară, cu toată durerea ei fizică, emoțională și mentală, arată, se simte și acționează foarte real pentru că voi ați avut sute de vieți în care ați devenit din ce în ce mai condiționați de experimentările dualității și separării. Frecvențele unei conștiințe condiționate nu se pot alinia cu frecvențele mai înalte, mai puțin dense ale adevărului care curge acum pe Pământ și în conștientul colectiv. Oricine alege să facă parte din ”Noul Pământ” trebuie să fie în măsură să se alinieze cu acestea. 

Nu există conștiință neexprimată. Conștiința Divină este, întotdeauna a fost și întotdeauna va continua să se exprime pe Sine în și ca formă și varietate infinită – idei, creativitate, viață ... Aceiași O Conștiință Divină individualizată o exprimă, de asemenea. Ce mențin eu ca realitate în Conștiința mea?

 

Noi suntem Grupul Arcturian 3/12/2023

 

Traducere Monica Poka

Sursa  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.