vineri, 3 martie 2023

Vă schimbați forma într-o nouă realitate

Mesajul lunii Martie

Arhanghelul Mihail prin Ronna Vezane 

Preaiubiți maeștri, o nouă zi răsare pe Pământul vostru, o eră care a fost profețită și prezisă de multe ere trecute. Imaginile holografice și tiparele de frecvență care v-au format realitatea personală, se schimbă. Acesta este motivul pentru care vă simțiți atât de vulnerabili și nu mai aveți o identitate la care să vă puteți raporta sau parametri familiari care să vă ghideze. 

Pe scurt, vom trece în revistă ”Ritul Trecerii” pe care voi și fiecare Suflet uman trebuie să-l experimentați ca să vă revendicați identitatea Triadei Sacre Cinci Dimensionale. Trebuie să treceți prin procesul revizuirii sau eliberării tuturor conceptelor voastre de frecvență mai joasă a ceea ce ați crezut că era important în realitatea voastră Trei/a Patra de Jos dimensională: relațiile voastre personale; bunurile voastre; percepția voastră despre ce și cine ați fost, pe măsură ce intrați în armonie și acordare cu Sinele vostru Mai Înalt în timp ce accesați treptat energie mai rafinată, frecvențe mai înalte, informații noi și o mai mare înțelepciune. 

Treptat ați devenit mai confortabili cu realitatea voastră Patru Dimensională pe măsură ce ați lucrat și ați trecut prin toate energiile emoționale negative care au ieșit la suprafață din interiorul minții voastre subconștiente, îndepărtând și curățând percepțiile depășite. Frecvențele pulsatoare, transformatoare ale Luminii au reverberat prin adâncurile structurii voastre celulare. Au început să slăbească toate energiile afectate care s-au acumulat de-a lungul Veacurilor, stârnindu-le, împingându-le la suprafață să fie eliberate și înlocuite cu Atomii Sămânță de Memorie cu o frecvență mai înaltă. Pe măsură ce începeți să rezonați cu o vibrație mai rapidă, multe dintre tiparele vibraționale rafinate ale Sinelui vostru Suflet și ale Sinelui vostru Supra Suflet/Sine Mai Înalt, au început treptat să curgă în și prin vehiculul vostru fizic. 

Câștigați un set cu totul nou de reguli după care să trăiți, o multitudine minunată de informații interesante și o nouă înțelepciune care să vă ajute să funcționați în această realitate nouă pe care ați imaginat-o. Bucuria și beatitudinea au devenit normalul, și, treptat, începeți să vă manifestați visele și viziunile. În mod uimitor, ați întâlnit și prieteni noi interesanți pe care instantaneu i-ați recunoscut ca membri ai familiei voastre de Suflet. Ați început să împărtășiți, să predați și să proiectați această nouă viziune, acest nou aspect pe care vi l-ați luat, iar lumea a început să arate mult mai strălucitoare. 

Și-apoi, dintr-o dată, se pare că ați făcut un pas în spate deoarece mulți dintre voi ați început să manifestați boli dramatice pe care nu le înțelegeți. Vă sunt puse obstacole în cale, împiedicându-vă avansarea; ceea ce credeați că este misiunea voastră, darul vostru pentru omenire. Mulți dintre voi nu mai puteți găsi alinare în meditație sau nu mai puteți ajunge în sus (sau în interior) ca să atingeți acel sentiment plin de iubire al Unimii cu Ființele de Lumină. Simțiți că sunteți într-un vid, un sentiment de pierdere sau, cel puțin, un sentiment de ireal. 

Dați-ne voie să vă liniștim, dragilor, totul face parte din proces. Sunt vremuri de mare accelerare, transformare și schimbare critică, haotică. Vă infuzăm cu cantitatea maximă de substanță Divină – Particule Adamantine ale Luminii Creatorului – pe care vehiculul vostru fizic o poate conține. Făcând acest lucru, vă accelerează călătoria de-a lungul căii inițierii astfel încât ar putea să vi se pară că vă aflați într-un vârtej de schimbări în timp ce încercați să vă adaptați la noua voastră persoană. De fiecare dată când vă ridicați conștiința sau atingeți un sub-plan de frecvență mai înaltă și îl încorporați în oricare parte a Ființei voastre – fie că este fizică, emoțională sau eterică – acesta pătrunde în profunzimile Ființei voastre pe măsură ce eliberează orice impact corespunzător sau energii negative care rezonează la o frecvență mai joasă. 

Multe dintre aceste energii au fost imprimate în corpurile voastre eterice și emoționale în timpul acelor experimentări străvechi ale primelor voastre întrupări fizice în planul Pământului. Acestea sunt, într-adevăr, foarte puternice. V-au afectat în fiecare viață pe care ați experimentat-o de atunci, adăugând și amplificând energiile negative până când v-au prins în robie, creând astfel durere și suferință. 

Acestea v-au împiedicat să aveți sănătatea perfectă pe care o doriți; corpul puternic, atractiv la care visați; abundența; puterea; relațiile; din nou și din nou. Așa că, vedeți voi, ca să vă ajute și să vă împiedice să intrați în copleșire, Sinele vostru Mai Înalt vă pune în ceea ce poate fi numită o ”zonă nulă” sau o perioadă ”în afara timpului”. Aceștia sunt termeni care sunt în prezent luați în discuție în legătură cu Centura Fotonică și sunt concepte valide; cu toate acestea, vi se aplică și vouă personal. 

Rotația Pământului vostru încetinește datorită scăderii magnetismului planetar, în timp ce, în același timp, vibrațiile sau frecvențele Pământului vostru (bătăile inimii sale), cresc. Fiecare ființă umană care trăiește pe Pământ este afectată de această schimbare, precum și orice altă ființă vie care există pe planetă. Cel puțin, fiecare Ființă încearcă să se potrivească cu aceste frecvențe noi ca să rămână acordată la Pământ, deoarece vechile frecvențe nu mai sunt tolerabile. 

**Rotirea Pământului încetinește. Acest lucru se datorează faptului că Luna exercită o atracție gravitațională asupra planetei, ceea ce provoacă o decelerare de rotație, deoarece Luna se îndepărtează treptat. De-a lungul milioanelor de ani rotația Pământului a încetinit datorită efectelor de frecare asociate cu mareele conduse de Lună. (Internet – RV) 

Aceia dintre voi care sunteți Arătători de Cale, Slujitori ai Lumii, ați depășit cu mult aceste frecvențe de bază și funcționați dintr-o rezonanță mult mai înaltă. Realitatea voastră este centrată în Câmpul Eteric/Auric al Pământului, care s-a mutat în nivelele sub-dimensionale mai înalte ale celei de-a Patra Dimensiuni. Planeta voastră iubită avansează rapid și, pe măsură ce o face, realitatea voastră trebuie să se schimbe în continuare. Tot ceea ce ați crezut că este adevărul vostru, noul vostru mod de-a funcționa și a Fi, noua voastră identitate se topește cu repeziciune. Apare o nouă imagine holografică și, în incertitudinea voastră, vă întrebați unde vă încadrați în această nouă schemă și ce aveți de făcut acum? CINE SUNTEȚI VOI? 

Din nou, curajoșii mei, vă spunem ”relaxați-vă, eliberați și înțelegeți” că și asta este doar o parte a spiralei fără de sfârșit. Nu veți mai avea voie să stagnați sau chiar să stați la un anumit nivel pentru foarte mult timp. Timpul și procesul de transformare se mișcă prea repede. Limbajul vostru se schimbă, iar procesele voastre de gândire sunt diferite. Vechile zone ale creierului vostru care vă conțin trecutul sunt treptat rafinate sau sunt mai greu de accesat. Începe să pară că tot ce s-a întâmplat înainte, chiar și anul trecut, este un vis vag. Sunt activate zone noi cu o frecvență mai înaltă ale creierului vostru, Mintea Sacră, așa că, este nevoie să învățați să gândiți într-un mod cu totul nou. 

Atomii Sămânță de Memorie ai informației, imagini holografice de mare importanță și modele geometrice sacre vor începe să apară în conștiința voastră și trebuie să învățați cum să le descifrați. Poate părea că cei de care treceți mai departe, nu vă mai înțeleg. Sau că nu puteți găsi cu ușurință cuvinte ca să continuați vechile modele banale de conversație. Veți descoperi și că nu este nevoie să verbalizați fiecare gând pe măsură ce începeți să captați telepatic energiile și gândurile celor din jurul vostru. Învățați că nu este nevoie să vă verbalizați toate gândurile ca să fiți înțeleși și nu veți fi cu ușurință înșelați. Vă veți spune adevărul cu integritate spirituală și nu veți mai juca jocurile ego-ului din trecut. 

Pe măsură ce încet vă creați Câmpul Auric Spiritual rafinat și vă creșteți gradul de conștientizare, fiți blânzi cu voi înșivă. S-ar putea să vă simțiți foarte vulnerabili uneori. S-ar putea să simțiți că vă pierdeți o parte importantă din voi și acest lucru este adevărat. Dar este o parte care nu mai servește binelui vostru cel mai înalt, chiar dacă v-ați obișnuit să cărați acest bagaj vechi peste tot cu voi. Este momentul să dați drumul la tot ceea ce nu puteți lua cu voi pe măsură ce reintrați în forma voastră desăvârșită și rarefiată a materiei sau formei Luminii Sacre. Ați coborât într-un vehicul frumos, perfect eteric, fizic; un corp cristalin Divin născut din inima/mintea sacră a Mamei/Tatălui nostru Creator. Dați-ne voie să vă oferim o analogie cu ceea ce s-a petrecut aici cu eoni în urmă și ceea ce se petrece acum. 

Imaginați-vă că sunteți un scafandru pe cale să se scufunde pe fundul oceanului. Plutiți, și nu puteți pluti decât la suprafața apei dacă nu atașați de voi ancore sau greutăți astfel încât să puteți coborî și să umblați pe fundul oceanului sau să aveți vreun mijloc de propulsie care să vă ducă în adâncuri. La fel este și cu Ființa voastră Spirituală. A trebuit să luați în densitate ca să puteți coborî în fizic. Dar, ați luat o densitate mult mai mare decât era planificat inițial, făcând și mai dificilă ieșirea din nou la suprafață sau ceea ce se numește dimensiunile mai înalte. 

Așa că, vedeți-vă aruncând ancorele și greutățile care vă țin să umblați în adâncuri în mlaștina, ceața și iluzia dimensiunilor mai joase. Dați-vă voie să lepădați straturile grele, poverile care vă țin blocați sau ancorați. Dați-vă voie să ”Lepădați cătușele, astfel încât să puteți, încă o dată, să vă avântați în înălțimea rarefiată.” 

Sunteți conștienți de faptul că aceia dintre voi care v-au avansat frecvențele și rezonanța dincolo de cea a Pământului, vă ajută, de fapt, planeta iubită să urce mai sus pe spirala Ascensiunii? Asta este o parte de o importanță vitală a misiunii voastre, dragilor: să vă ajutați frații și surorile, dar și să fiți șuvoaie de Lumină care devin mai puternice și mai plutitoare, ridicând conștiința de masă, curățând structura eterică aurie a Mamei voastre Pământ, astfel încât și ea să-și poată revendica poziția ei Divină în marea dramă a evoluției. 

Vă implorăm să nu vă atașați de nici un mod de a fi, de nici o modalitate, de nici o filozofie care este prea îngustă sau structurată. Nu intrați în nici un acord care dă putere cuiva din afara voastră. Discernământ, discernământ, discernământ. Nu putem sublinia suficient de tare acest lucru. Pe cât de repede apare un adevăr aparent, iar voi îl includeți în sistemul vostru de credințe, el poate fi înlocuit de un adevăr mai înalt sau un concept nou. Privind în urmă, nu puteți vedea că o mare parte din cunoștințele pe care le acceptați acum ca adevărul vostru absolut au fost dincolo de cea mai nebunească imaginație a voastră în urmă cu cinci ani sau chiar cu un an în urmă? Fiți conștienți de faptul că ceea de ce sunteți atât de siguri astăzi cu siguranță se va schimba mâine sau în viitor. 

Acesta este motivul, dragilor, pentru care vă simțiți atât de vulnerabili. Vă SCHIMBAȚI FORMA, la fel și realitatea voastră. Sunteți în mijlocul unui vis în curs de desfășurare care avansează rapid cu o viteză accelerată. Dacă dați voie fixațiilor trecutului și acelor energii învechite să apară, astfel încât să poată fi transmutate sau dizolvate, și dacă nu încercați să vă agățați de vechile tipare, forme gând sau structuri, nu vă veți simți atât de stresați sau în afara controlului. Trebuie să recunoașteți că nu este o perioadă de plictiseală sau stagnare. Într-adevăr, este ceea după ce ați tânjit de-atunci, cu mult timp în urmă: când v-ați fuzionat magnificul Sine Spiritual în cadrul limitator al unei structuri fizice. 

Treziți-vă în fiecare zi într-o anticipare plină de bucurie și mare așteptare. Lăsați fiecare zi să se desfășoare în perfecțiunea ei, dăruindu-vă noi delicii și eliberându-vă de cătușele trecutului. Așa cum am subliniat de multe ori ”Rămâneți în momentul ”ACUM”!” Făcând acest lucru vă concentrați pe ceea ce se întâmplă în PUNCTUL DE LINIȘTE/PUTEREA MOMENTULUI. Fiecare moment, fiecare gând și eveniment, este de o imensă importanță pentru că comorile unei noi înțelepciuni, perspective noi, puteri de raționament noi și daruri noi se revarsă într-un ritm uimitor. Cu toate acestea, trebuie să fiți deschiși să le primiți. Cu fiecare nouă pulsație a unei vibrații mai înalte, o parte din realitatea voastră existentă începe să se dizolve pe măsură ce tiparul se repetă din nou și din nou. 

Nu puteți da greș! Puteți doar să vă trageți înapoi și să vă creați disconfort dacă vă luptați și vă țineți singuri  scufundați în vechea densitate. Vă implorăm, acceptați aceste cele mai prețioase daruri care vă sunt oferite. Deveniți propriul vostru martor sacru în timp ce culegeți, sortați, eliberați și rafinați informațiile și experiențele care vă vor duce în conștientizarea voastră. Nu vă blocați și nu deveniți atașați de vreun model sau modalitate stabilită pe măsură ce ieșiți treptat din coconul omenirii fizice și intrați în forma cristalină a omenirii Spirituale. Dați-vă voie să călăriți pe creasta valurilor puternice ale transformării. Nu este nimic de care să vă temeți, dragilor, sunt atât de multe de câștigat. 

Simțiți căldura respirației noastre sacre cum vă mângâie obrazul și aura iubirii în care vă învăluim. Suntem aproape. * Întindeți mâna și atingeți-ne * Vă vom răspunde * Nu sunteți singuri * N-ați fost niciodată singuri *

 

EU SUNT Arhanghelul Mihail

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Transmis prin Ronna * Scrib Sacru * În calitate de transmițătoare a acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, îmi revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri web și în publicații este permisă atâta timp cât informațiile nu sunt modificate, extrase sau adăugate, iar creditul acordat autorului și adresa site-ului meu sunt incluse. https://www.starquestmastery.com/

De asemenea, vă rog ca la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați atât traducătorul cât și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/

Mulțumesc!

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.