joi, 23 martie 2023

Prăbușirea este iminentă

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Multe lucruri se întâmplă acum pe Pământul vostru. Chiar acum. Acestea sunt indicii ale prăbușirii a ceea ce a fost un mecanism fals de control al societății. Al societății voastre. Pentru că acestea sunt singurele lucruri pe care le-ați cunoscut vreodată, prăbușirea lor se simte ca o amenințare. Să știți că nu vă amenință viața, ci societatea. Veți trece prin asta și veți continua construindu-vă o societate nouă. 

Această construire va fi moștenirea voastră. De aceea vă aflați aici. Ați făcut o muncă asemănătoare și în alte ”timpuri” și din motive similare. Ați putea spune că sunteți specializați în asta. Le vorbesc acum acelora dintre voi care se simt atrași de aceste cuvinte în toiul prăbușirii lumii voastre. Datele nu sunt atât de importante aici pe cât de important este felul în care cuvintele vă afectează. 

Vă inspiră?

Vă simțiți chemați să intrați acum în rolul pe care vi l-ați propus?

Există ecouri șoptite de familiaritate care vă stârnesc?

Recunoașteți ceva în citirea sau la auzirea acestor cuvinte?

Este timpul, dragul meu om, este timpul. 

Nu contează unde îți faci casa sau în ce anume crezi. În adâncul tău simți un ecou al adevărului pe care ești aici să-l descoperi și să-l împărtășești. În adâncul tău te simți inspirat să preiei controlul și să mergi înainte. 

Recunoști îndemnul. L-ai mai simțit și înainte. 

Dragul meu, om drag. Să știi că ai venit pentru toate astea. Ai vrut să simți fiecare nano-secundă din această distrugere și reconstruire – ca om. Le vrei pe toate: 

Iubire

Ură

Disperare

Furie

Dreptate

Succes

Eșec

Dedicare

Compasiune

Empatie

Simpatie

Boală

Putere

Bucurie

Plăcere

Chiar și Frică 

Să fii om înseamnă să trăiești o viață a extremelor. Să fii om este o combinație extrem de fină de pierdere profundă și plăcere extraordinară, alături de o pasiune extremă. Să fii om este călătoria supremă cu senzații tari. Și tu le-ai dorit pe toate. 

Așa că, acum, pe măsură ce etapa ultimă a acestei finale este inițiată – veți avea totul. Va fi o mizerie; un spectacol dificil, glorios al Omului care descoperă atât ceea ce este cel mai bun, cât și ceea ce este cel mai rău în legătură cu el. 

Va fi o provocare să vă feriți ochii. Totuși, va trebui să o faceți ca să mențineți un flux constant al adevăratei voastre puteri. Devine imperativ să vă accesați și să vă răspândiți adevărata esență. Cea a Iubirii. Cea a Luminii. Asta vă va menține neclintiți prin haos și-i va stabiliza pe mulți alții. 

Ești un Far și Lumina ta este necesară. Pentru că în multe feluri și locuri va părea să fie întuneric, foarte întunecat. Nu evita aceste locuri întunecate. Du-te acolo pregătit cu o luminare deplină. 

Amintiți-vă că la final, când totul este spus și totul este făcut, vor mai exista oameni. Va mai exista comunitate. Va exista o societate. Cei care rămân în picioare printre ruinele societății prăbușite vor fi re-constructorii. Ei vor fi luminați de farurile care nu și-au diminuat niciodată lumina și vor fi întăriți de acea luminare constantă. 

Asta va fi fundația voastră. 

Asta va fi baza pe care o nouă societate este construită. 

Nu va fi înecată în slăbiciune sau frică, ci va rămâne neclintită și adevărată. Aceste lucruri sunt adevărate, iar Adevărul, dragul meu om drag, este cel care va învinge. Gata cu înșelăciunea. Gata cu minciunile. Gata cu controlorii externi care au intenția să vă slăbească și să treacă peste voi pentru plăcerea lor. 

Este o sarcină formidabilă, sau o serie de sarcini. Atât pentru a elibera planeta de această forță exterioară, cât și să reconstruiască societatea din Sursa voastră interioară. Sursa voastră este Iubirea. V-a propulsat prin întuneric și v-a alimentat Lumina. În fiecare pas al călătoriei ținta voastră a fost Adevărul, iar motivul vostru Pur. Asta este ceea ce v-a garantat succesul. Nu ați intenționat niciodată altceva. 

Aceste adevăruri le vei păstra în inima ta, om drag. Dă-le voie să te aline, om drag. Dă-le voie să te mângâie în perioada următoare. Cel mai întuneric este întotdeauna înainte de răsărit. 

Răsăritul unei Noi Ere va fi cu adevărat glorios. 

Bună treabă, om drag, bună treabă. 

Mai aveți de făcut totuși câțiva pași. Nu cădeți în disperare sau frică dacă ceea ce vă stă în față pare sumbru. Aduceți-vă aminte de zorii care vin. Vedeți-i, simțiți-i și se vor manifesta în fața voastră. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.