joi, 16 martie 2023

Două într-unul!

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Lucrurile de luat în considerare acum sunt întrebările cu privire la ce este cel mai important? Asta se referă la lucrurile fizice, lucrurile pe care le-ați acumulat. Acestea vor face parte din noua voastră lume. Lucrurile lipsite de importanță, străine nu vor face. 

Exercițiul alegerii este important. Vă dă voie să vă faceți bilanțul inimii. 

În ce fel? 

Sunt elemente care sunt importante pentru sinele vostru ego. Sunt elemente care sunt importante pentru sinele vostru de bază. 

Deoarece nu ieșiți, ci vă schimbați în timp ce rămâneți fizici, ambele trebuie luate în considerare: sinele-ego și sinele de bază. Veți dori ca ceea ce contează cel mai mult pentru voi, să vă însoțească în lumea care urmează. Veți dori, de asemenea, lucruri utile/necesare – cum ar fi periuța de dinți. 

Asta este o explorare a inimii, pentru că alegerile voastre vă arată ceea ce este cel mai important pentru voi și ce nu. Nu există răspunsuri sau alegeri corecte sau greșite. Ceea ce alegeți va fi baza pentru continuarea vieții în noua voastră lume. Este o oportunitate să renunțați la lucrurile care nu vă mai definesc sau entuziasmează. 

Noua voastră lume va fi definită de voi și nu de elita care controlează. În acest fel, va reflecta miezul, adevărul, esența voastră. Acesta este un exercițiu intelectual, nu unul în care se folosesc pix și hârtie. 

Ceea ce veți descoperi este că într-o bună zi vă veți trezi în noua voastră lume – și veți fi înconjurați de lucrurile care contează cel mai mult pentru voi. 

Atunci veți ști. 

Veți ști cu siguranță că vă aflați într-o nouă lume. Veți ști că asta una este creația voastră și că este întemeiată pe iubire, nu pe frică. Adevărul este cel care vă însoțește în acest loc următor. Este iubire. Sosește în inimile și sufletele luminii. Această lumină sunteți voi. 

Ești pe cale să te îmbarci într-o călătorie extraordinară, om drag. Nimeni înafară de tine n-ar fi putut să o facă. Și ai făcut-o, și o vei face, și ești. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot.


____________________________________________________________________________ 

 

Sunt Unul. 

Începeți să vă confruntați cu incertitudinea în domeniul financiar. Aceasta este însoțită de frică. Asta este frica pe care aș dori să o abordez. Frica nu este de ajutor în majoritatea cazurilor. Inspiră producția de adrenalină, care este necesară pentru mișcări rapide și amenințare fizică extremă, dar în niciun alt loc. Prăbușirea financiară și reajustarea sistemelor voastre nu reprezintă o amenințare fizică extremă, deși se poate simți așa. 

Ceea ce se întâmplă, de fapt, pentru voi este o eliberare din sufocarea sclaviei. Pentru asta se va lupta, iar voi veți fi martori, la prima mână, la lupta înainte-înapoi. Vor fi evenimente care vor părea dezastruoase pentru voi, dar care sunt, în schimb, dezastruoase pentru așa-zișii voștri controlori. 

Asta nu înseamnă că schimbarea va fi ușoară, ci că va fi temporar, să spunem, incomodă pentru voi – nu dezastruoasă. În cele din urmă și într-un final, semnifică sfârșitul așa-zișilor-controlori ai voștri. Banii și controlul lor au fost/sunt principalele lor instrumente. 

Să știți că nu sunteți destinați luptei și/sau lipsei perpetue. 

Ceea ce se întâmplă face parte din procesul de eliberare, din mecanica reconfigurării. Pentru că societatea va fi restructurată și făcută într-un mod în care fiecare persoană să beneficieze, nu doar câteva alese. Ceea ce se va întâmpla pentru voi este o instabilitate pe măsură ce împingerea și tragerea controlului financiar are loc. Veți vedea titluri și auzi anunțuri care par să se contrazică între ele. 

Să știți că sunt planuri în acțiune care se asigură că omenirea este acoperită, este îngrijită și va prospera financiar și fizic. Urmați-vă ghidarea interioară cu privire la chestiunile financiare și la toate structurile voastre de susținere fizică. Lucruri precum alimentele, îngrijirea sănătății și siguranța pentru voi și cei dragi sunt nevoi individuale. Asta nu este o călătorie măsură-universală-care-se potrivește-tuturor și veți face întotdeauna bine dacă vă urmați mai degrabă sinele interior decât pe oricine altcineva. 

Banii sunt un mecanism de control. Indiferent de suma pe care o aveți, fiți siguri că aveți controlul asupra acelei sume. Este necesar în viața voastră actuală și, prin urmare, merită atenția voastră. Vedeți structuri care se prăbușesc în jurul vostru, structuri financiare. Să știți că cele care nu supraviețuiesc tulburărilor – nu pot. Nu au fost menite să o facă. Cele care supraviețuiesc în cele din urmă, sunt cele care susțin un nou Pământ și o societate a împuternicirii și autorității sinelui mai degrabă decât datorii și sclavie. Nu poate fi altfel. 

Sunteți martori la înlăturarea lanțurilor care vă leagă nu numai pe voi, ci întreaga voastră lume. 

S-au petrecut multe sub titlurile știrilor. Pe măsură ce distrugerea și eșecurile sunt anunțate în mass-media voastră, vă dați seama că sfârșitul se apropie. Nu poate fi altfel. 

Veți fi martori la sfârșit. Nu toată lumea sau fiecare instituție a fost menită să supraviețuiască prăbușirii. Frecvența noului vostru Pământ îi va susține pe cei care promovează: 

Unitatea

Colaborarea

Sănătatea

Bogăția

Creșterea

Vitalitatea

Adevărul

Pentru toți. 

Amintiți-vă aceste lucruri în timp ce treceți prin colaps. 

Asta e tot.


Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Foto: Chaz Shand Photography

Sursa

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.