duminică, 5 martie 2023

Sinele vostru magnific

Sanat Kumara prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe de lumină, eu sunt Sanat Kumara. Vin prin dimensiuni dăruindu-vă înțelepciunea și energia mea să vă susțină în ascensiune în acest moment. Desigur, nu este energia mea să v-o dau, mai mult de-atât, eu întrupez energia Creatorului, lăsând-o să curgă prin ființa mea în ființa voastră. Ați putea spune că acționez ca un filtru pentru energia Creatorului. În timp ce energia curge prin ființa mea, intențiile și scopurile mele crează și activează anumite vibrații ale Creatorului ca și cum ar da o focalizare energiei Creatorului. La fel este pentru toate ființele, inclusiv pentru voi înșivă, vă puteți imagina ca pe un filtru al luminii Creatorului. 

Astăzi aș dori să vin să vă vorbesc despre propriul vostru sine magnific. Este real în ființa voastră, voi aveți măreția Creatorului și putem recunoaște acest lucru ca pe un filtru. Energia Creatorului curge în ființa voastră, aveți un scop, aveți o misiune, aveți intenții pentru această realitate, iar acest lucru atrage ca un magnet acele energii ale Creatorului care sunt cele mai potrivite și care vă vor servi. Putem recunoaște aceste energii ca fiind sinele vostru magnific pentru această realitate. Puteți numi acest aspect sufletul, esența voastră, sinele vostru divin, sinele vostru mai înalt, toate sunt etichete. Ne conectăm cu energia adevărului din ființa voastră. Este important să înțelegeți că și sistemul vostru de credințe acționează ca un filtru pentru energia și lumina Creatorului. Sistemul vostru de credințe poate acționa ca un amplificator și ca un blocaj pentru anumite energii ale Creatorului. Prin urmare, voi conțineți în ființa voastră măreția Creatorului, intențiile, scopul, misiunea pentru această viață și tot ceea ce Creatorul dorește să vă dea ca să susțină această manifestare. Apoi aveți sistemul vostru de credințe, unele credințe amplifică aspecte ale energiei Creatorului, în timp ce altele vă ascund aspecte ale energiei Creatorului astfel încât să nu le recunoașteți. Dacă vă lăsați sistemul de credințe să se modifice și schimbe și să fie aliniat cu sinele vostru magnific, atunci există o singură ușă deschisă. Măreția Creatorului curge cu ușurință, cu perfecțiune, în mod natural și sunteți în măsură să o experimentați și să o exprimați. 

Eu, Sanat Kumara, vă invit să vă imaginați că aveți un sistem de credințe care este aliniat cu sinele vostru magnific. Dați-vă voie să vă acordați câteva momente, poate doriți să afirmați: 

Eu sunt sinele meu magnific. 

Eu, Sanat Kumara, vă invit să explorați ce înseamnă asta. 

Ce înseamnă să fiți sinele vostru magnific? 

Înseamnă că voi sunteți Creatorul în manifestare sau un aspect în manifestare al Creatorului, iar atunci când îl recunoaștem pe Creator, recunoaștem că Creatorul este, de fapt, fără nume, fără formă, fără limite și, totuși, puternic și profund iubitor. Ne simțim în siguranță acasă în energia Creatorului, în acea vibrație a forței de viață. Este important să recunoaștem că odată ce-i punem o etichetă Creatorului, nu accesăm neapărat întregul adevăr al Creatorului. Cu toate acestea, cuvintele sunt aspectul nostru principal sau instrumentul principal de creație și manifestare atunci când ne aflăm în existență pe Pământ și, astfel, cuvintele sunt necesare nu numai pentru înțelegere, comunicare, ci și pentru manifestare. 

Vă puteți imagina pe voi înșivă ca fiind fără formă, fără etichete, fără limite, profund iubitori, profund puternici și mulțumiți sau în pace? Într-o realitate în care experimentați dimensiunile fizice, toate au un impact profund. Prin urmare, poate părea provocator să rămâneți echilibrați și centrați. Cu toate acestea, impactul vă încurajează să vă întoarceți în centrul vostru. Deși se simte ca și cum lumea din jurul vostru, și poate chiar lumea din voi, se concentrează pe deconectare și că tot ceea ce experimentați pare să vă deconecteze de Creator, vă poate fi greu să observați conectările care sunt întotdeauna acolo. Fiecare moment vă îndreaptă în direcția conectării, așa că, în acest moment și în zilele care urmează, vă invit să contemplați: 

Cine ați fi dacă ați fi fără formă, fără etichete, fără limite, profund iubitori, profund puternici și mulțumiți? 

Asta ar putea părea o sarcină imposibilă, chiar și o scurtă contemplare vă va susține tranzițiile în sistemul vostru de credințe, dându-vă voie să vă recunoașteți sinele magnific în ființa voastră și să recunoașteți credințele care vă blochează sinele magnific. Este important de spus că o credință, un gând, o afirmație pe care o credeți adevărată, poate fi eliberată foarte ușor. Cu toate acestea, un aspect al ființei voastre se va ține de credință ca și cum ar fi o pătură de siguranță sau ceva care vă salvează de pericol. Credința nu are importanță și poate fi ușor eliberată și o nouă credință care vă servește este adoptată. 

Eu, Sanat Kumara, încerc să spun că atunci când vă aflați în formă umană, acordați o mare importanță anumitor credințe, dar dacă sunteți dispuși să dați la o parte această importanță și vă deschideți mintea și ființa ca să vă conectați cu o nouă credință care vă servește sau cu un nou mod de gândire, o nouă perspectivă și o nouă interpretare poate fi obținută. Acest lucru poate elimina granița sau blocajul, ajutându-vă să excelați în energia voastră divină. 

În zilele care urmează eu, Sanat Kumara, vă invit să meditați și să contemplați la tot ceea ce Creatorul este, fără etichete, fără formă, fără limite, profund iubitor, profund puternic și profund mulțumit. Ultimele trei sunt mai accesibile și, prin urmare, puteți începe întotdeauna cu acestea și apoi să începeți să contemplați fără formă, fără limite și apoi fără etichete. În timp ce faceți asta, vă încurajez să vă conectați cu sinele vostru magnific din interior. Pur și simplu mențineți intenția să vă conectați cu sinele vostru magnific. Deși, pe măsură ce contemplați tot ceea ce Creatorul este, sinele vostru magnific va curge în mod natural în atenția voastră. 

Îi puteți cere sinelui vostru magnific să vă facă conștienți de credințele care vă stânjenesc sau vă blochează sinele magnific. Ar putea fi frici, îndoieli, judecăți sau orice altceva. Lăsați orice este nevoie să vină în conștientizarea voastră să fie prezent, apoi gândiți-vă la ce vă doriți în schimb. Ce credință ați vrea să întrupați? Ce este mai aliniat cu Creatorul? 

Odată ce aveți acea credință, acel cuvânt, acea afirmație, acea cunoaștere, atunci îi puteți cere apoi sinelui vostru magnific să transforme vechea credință în noua credință. Nu numai că începeți să vă transformați realitatea, dar și eliberați blocajele pe care le-ați așezat ca să vă rețineți măreția sinelui vostru magnific, sinelui vostru divin, esența, adevărul, oricum ați dori să-l etichetați. Astfel, totul va curge cu o mai mare ușurință, realitatea voastră, creșterea voastră spirituală, talentele, abilitățile voastre, tot ceea ce Creatorul Divin este va fi amplificat și exprimat prin voi. 

A sosit timpul să fiți sinele vostru magnific, liber de granițe și limitări, în măsură să curgeți și să vă exprimați cu ușurință. 

Vă mulțumesc că sunteți prezenți cu mine.

 

Eu sunt Sanat Kumara.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.