miercuri, 8 martie 2023

Alinierea la Accelerarea Cosmică

Aluna Joy Yaxk'in 

Am ajuns într-un alt moment evolutiv cheie, copleșitor și unic, în care toate sunt activate de, cel puțin, energiile pre și post echinocțiu. Doar că se întâmplă multe. Evoluția noastră fizică și spirituală capătă o uriașă accelerare pe care sunt sigură că o simțiți deja. Nu este nimic înfricoșător în legătură cu această perioadă, înseamnă doar că va fi nevoie să ajungem din urmă și să ne aliniem cu universul care se află într-o schimbare rapidă. ADN-ul nostru este actualizat într-un ritm mai accelerat. Unele părți din ceea ce credeam că suntem, sau ce am simțit că a fost adevărul nostru, vor fi lăsate în urmă, în vechiul ciclu. Totul se va simți puțin șocant, surprinzător și neașteptat. Bătrânii Stelari știau că asta urma să se întâmple. Este o parte normală a acestui proces de schimbare a ciclurilor sau a erelor. Dar modul lor drăguț să împărtășească despre asta a fost să spună ... totul va fi o surpriză. 

Simptomele noastre de ascensiune/trezire se vor intensifica în acest moment. Ori de câte ori evoluția și trezirea încep să avanseze într-un ritm mai rapid decât cel ”normal”, corpurile noastre fizice ar putea încerca să se dea înapoi pe măsură ce intrăm într-un teritoriu nou și frecvențe unice. Aceasta este o reacție de supraviețuire tensionată din partea costumului nostru spațial uman. Este normal să ezite în fața a ceea ce n-a mai fost niciodată experimentat. Am putea fi stăpâni pe mințile și inimile noastre în acest moment, dar corpurile noastre, născute în vechiul ciclu, mai au încă alte idei în timp ce ultimele rămășite ale programării primare luptă sau fugi sunt șterse definitiv. Pot vedea deja cum colectivul începe să iasă din programarea fricii și devine mai pozitiv deja. Nu există nici o încetinire a acestei treziri globale și nu există absolut nici o modalitate să încercăm să ne întoarcem deoarece vechea lume se șterge în urma noastră. 

Sunt simptome fizice pe care corpul nostru le-ar putea experimenta. Oricare parte pe care corpul nostru fizic o folosește ca să meargă înainte în viață poate avea probleme. Problemele de spate și de șolduri se pot intensifica atunci când experimentăm această împingere înainte în evoluție. Asta din cauză că vechiul nostru sine este încă puțin îngrijorat de trecerea în noul mare necunoscut. Genunchii noștri s-ar putea să ne dea scârțâieli neobișnuite din același motiv. Am putea, de asemenea, simți efecte în digestia noastră și să avem refluxuri gastrice, eructații (râgâit) și alte probleme digestive jenante. S-ar putea să ne fie greu uneori ”să ne tragem suflul” sau să avem mai multă anxietate. Putem avea și palpitații la inimă. Toate aceste simptome sunt reacții temporare de ”înmuierea genunchilor” declanșate de vechile noastre programe care se estompează pe măsură ce pășim înainte în frecvențe noi și mai rafinate. 

Este perfect normal să simțim acea adiere ciudată de anticipare pătată de un strop de frică de necunoscut atunci când intrăm într-un teritoriu nou. Asta înseamnă că facem ceva nou și proaspăt și că evoluăm și creștem. Frica și entuziasmul sunt simțite la fel în corpurile noastre. Sunt sigură că cunoașteți cu toți zicala ”simte frica și fă-o oricum”. Așa că, atunci când simțiți anticipare, amintiți-vă că acesta este și spiritul vostru care este entuziasmat de ceea ce urmează. Acesta este pur și simplu un truc să vă schimbați reacția fizică. 

Multe dintre planetele mai mari care au fost în mișcare retrogradă pentru multă vreme, intră acum în mișcare directă și încep să avanseze. Ne-am obișnuit cu energia blocată, dar acum suntem împinși înainte, în viitor. Până și nordul magnetic s-a deplasat într-o anumită direcție de ceva timp, dar s-a blocat, iar acum începe să se deplaseze înapoi în cealaltă direcție. Fie că suntem conștienți de asta sau nu, ceea ce se întâmplă pe Pământ și/sau în sistemul solar și în univers afectează orice altceva, inclusiv costumul nostru spațial uman. 

Intrăm, de asemenea, într-un maxim solar, un ciclu de 11 ani, iar acest lucru întotdeauna declanșează un timp de uriașă transformare în conștiința omenirii. Soarele ne actualizează ADN-ul. Dar ceva mi-a atras cu adevărat atenția cu privire la un alt soare în sistemul nostru solar. Umărul drept al lui Orion – Betelgeuse – dă semne din 2019 că va deveni supernovă. Tot ceea ce se întâmplă pe orice Soare (stea), asta include steaua roșie Betelgeuse, va afecta și Soarele din sistemul nostru solar. Ceea ce afectează Soarele nostru în sistemul nostru solar, va afecta și toate planetele din sistemul nostru solar. Orice ne afectează planeta, afectează și întreaga viață de pe ea. Asta înseamnă că ejecțiile imprevizibile aducătoare de moarte ale acestei stele ne vor afecta la nivele pe care nu ni le-am putea imagina în acest moment. Cu siguranță am văzut schimbări majore în conștiința colectivă din 2019. Oamenii de știință nu cred că vom experimenta această supernovă în timpul vieții noastre. Dar această clătinare, vizibilă pe cer noaptea, cu siguranță ne afectează sistemul solar și întreaga viață. Un indiciu străvechi că o supernovă a afectat omenirea în trecut a fost lăsat ca petroglifă în situl sacru Chaco Canyon din New Mexico. Este celebra petroglifă a supernovei! 

Orion și steaua/soarele Betelgeuse au un uriaș trecut istoric care este legat de omenirea actuală. Acestea sunt conflictele din Orion care au avut loc cu eoni în urmă. Dacă acest Soare din constelația Orion își începe ciclul morții, așa cum toate stelele o fac în cele din urmă, întrebarea mea este dacă va lua cu el amintirea acelui conflict și a tuturor programelor pe care acel conflict le-a creat. Centura de 3 stele din Orion este singurul loc în care pacea și armonia au fost menținute, precum și o înțelepciune străveche care a fost păstrată în Sirius. Dar, ar putea pierderea lui Betelgeuse să șteargă toate acele valuri repetitive de conflict? (Încrucișăm degetele) 

Energiile conflictului din Orion au străbătut prin Atlantida și au creat moartea acesteia. Acea catastrofă a căderii Atlantidei reverberează în linia temporală actuală chiar acum. Acest lucru ar explica o mare parte din frica și catastrofobia pe care colectivul le-a manifestat. Dar în acest moment al evoluției noastre avem un nivel mai profund de măiestrie și am evitat manifestarea unei catastrofe majore în această eră. Apropo, bună treabă tuturor! 

Este posibil ca reverberațiile acelui conflict străvechi să fi ajuns chiar mai departe și să fi provocat pierderea planetei Maldek. A fost o planetă care se afla la aceiași distanță de Soarele nostru ca Pământul. Maldek semăna foarte mult cu Pământul, dar a fost mult mai apoasă. Când planeta a fost distrusă, a devenit centura de asteroizi. Mulți dintre acești asteroizi au căzut în Peru și în jurul fragmentelor acestei planete pierdute au fost construite temple sacre. Pierderea acestei planete a păcii a rănit multe suflete la un nivel foarte profund și vedem un efect de ondulare a acestui eveniment catastrofal în omenirea de astăzi. 

Așadar, luând în considerare multe dintre aceste puncte, am putea ajunge la concluzia că procesul morții unei stele în sistemul nostru solar, Betelgeuse, ar putea foarte bine influența conștiința omenirii. Am putea șterge un tipar pe care l-am repetat de mai multe ori decât ne-am putea aminti vreodată. Doar câteva dintre suflete își aduc aminte de conflictele din Orion și, în cel mai bun caz, vag. Și doar câțiva își amintesc pierderea planetei Maldek chiar dacă este imprimată în multe suflete care trăiesc astăzi. Aceste amintiri sunt dureroase de amintit. Mulți își aduc aminte de Atlantida. Unii își aduc cu claritate aminte de Lemuria care, apropo, a evitat să acționeze din energiile conflictului din Orion și a fost în mod conștient închisă la sfârșitul ciclului său. Și cine știe câte ere au fost înaintea acestei ere în care programul conflictului a fost jucat din nou și din nou. Până când nu ne vom da seama cu toții de profunzimea și amploarea a ceea ce s-a repetat și nu vom vedea o perspectivă cosmică mai amplă, în timp și spațiu, vom continua să repetăm aceste tipare. 

Așa că, împărtășesc cu voi astăzi aceste lucruri pentru că mi-au captat atenția. Sunt entuziasmată de posibilitatea ca programele conflictului de pe această planetă ar putea fi modificate și chiar eradicate de un eveniment cosmic care s-ar petrece în Orion. Cred că acum suntem în proces să facem acest lucru. Stă la baza energiei pentru viitorul nostru. Sunt încântată de posibilitatea încheierii tuturor formelor de război și de marea suferință pe care o aduce și sunt încântată de apariția unei noi căi care începe pentru noi acum și o mai mare posibilitate de cooperare globală și universală, unitate în diversitate și, mai mult decât orice, pace. 

Orice este posibil.

Dacă ne-o putem imagina, o putem manifesta.

Bătrânii Stelari spun întotdeauna ...

singurul lucru care ne limitează ...

este imaginația noastră.

Așa că, visați MĂREȚ!


Traducere Monica Poka

Sursa: Facebook


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.