duminică, 19 martie 2023

Iubirea Generațiilor

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite faruri de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă invit să inspirați profund și în timp ce expirați, imaginați-vă că panglici de lumină se extind din ființa voastră în lumea din jurul vostru, în Univers. Cu cât mai mult expirați lăsând aceste panglici de lumină să se extindă din toate părțile ființei voastre, cu atât mai mult vă împământați în ființa voastră, în esența și în adevărul vostru, precum și în Pământ. Vă puteți imagina aceste panglici de lumină; fiecare dintre ele are un scop. Fiecare dintre ele se extind în afară atingând un aspect al Universului Creatorului și lumea din jurul vostru, dăruind iubire. 

Astăzi eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vă vorbesc despre Iubirea Generațiilor. Fiecare suflet întrupat într-un corp fizic pe Pământ a experimentat iubirea. Fie că este vorba de iubire față de altcineva, iubire pentru un animal, iubire pentru Mama Natură, iubire de sine sau a unei experimentări. Fiecare Suflet întrupat pe Pământ în realitatea voastră actuală și în generațiile anterioare a experimentat o formă de iubire și este capabil astfel să se conecteze cu iubirea din ființa sa și să o împărtășească. Imaginați-vă toate acele multe suflete, toate conectându-se în iubire. Cât de puternic este că fiecare ființă de pe Pământ știe ce este iubirea, ele dețin iubirea în ființa lor, oricât de puțină este, și, dacă aleg, se pot conecta cu ea, o pot întrupa și o pot radia. 

Într-o lume în care se simte că negativitatea, haosul sau răul sunt mai mari decât iubirea. Această înțelegere este extrem de importantă. Da, probabil că putem spune același lucru despre vătămare sau rănire, probabil fiecare suflet a experimentat o formă de durere în timp ce a fost întrupat pe Pământ. Cu toate acestea, iubirea este extrem de împuternicitoare, extrem de puternică și, astfel, pe măsură ce vă dați seama că fiecare generație a experimentat o formă de iubire, puteți recunoaște că această energie iubitoare curge către voi acum. Nu numai din linia voastră ancestrală, ci din fiecare linie ancestrală. Aveți această abundență a iubirii care curge către voi în mod constant. Scopul său este să vă amplifice iubirea și să vă susțină în întruparea iubirii, precum și să trăiți ca un exemplu al iubirii. Iubirea este o cale de conectare cu Creatorul. Putem recunoaște că fiecare suflet care s-a întrupat într-un corp fizic s-a conectat la Creator, fie că își dă seama sau nu, și este corect să ne dăm seama că energia Creatorului curge prin toate liniile ancestrale, toate generațiile și că Creatorul este prezent în fiecare. 

Puteți privi în urmă la generațiile voastre sau la linia voastră ancestrală și poate fi plină de durere și răni. Cu toate acestea, va exista un moment de iubire, chiar dacă este iubirea unui nou-născut și, astfel, există o conectare cu Creatorul. Este important deoarece ne dăm seama că fiecare suflet întrupat pe Pământ a experimentat iubirea și o conectare cu Creatorul, că puteți chema această forță energetică să fie întrupată în ființa voastră. Apoi o puteți amplifica, hrăni și construi trimițând-o înapoi prin generații și liniile ancestrale ca să împuterniciți întreaga iubire și conectarea cu Creatorul. Dacă faceți acest lucru de mai multe ori, atunci energia iubirii din ființa voastră și energia iubirii din fiecare persoană care a fost întrupată pe Pământ va fi amplificată de atâtea ori de câte o veți face. Acesta este un mod foarte puternic de sporire și dezvoltare a conectării cu Creatorul și iubirea Creatorului în toate sufletele, în toate realitățile și dimensiunile, creând și amplificând, astfel, iubirea în realitatea voastră actuală, susținând, totodată, toate ființele în călătoria lor de ascensiune. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să-mi invocați energiile și prezența alături de voi și vă invit să vă recunoașteți propria iubire interioară și propria conectare cu Creatorul. Apoi să afirmați: 

”Scopul meu este să-mi împărtășesc iubirea și conectarea cu toate sufletele care au fost întrupate pe Pământ. În timp ce fac asta, le invit să-mi trimită iubirea și conectarea lor. Apoi voi hrăni și alimenta cu grijă iubirea și conectarea pe care le întrupez și pe cea care-mi este oferită și este împărtășită cu mine și o trimit înapoi tuturor sufletelor. Vă invit să vă împărtășiți din nou energia cu mine până când procesul este complet sau spun stop. Vă mulțumesc.” 

Imaginați-vă că vă trimiteți iubirea și conectarea fiecărui suflet din fiecare generație prin fiecare linie ancestrală, a voastră proprie și a altora. Vă trimiteți iubirea și conectarea și invitați acea iubire și conectare să curgă înapoi la voi de la acele suflete, vă dați voie să primiți în timp ce corpul și ființa voastră se umple cu lumină, iubire și conectare. Inspirați-le și expirați-le, concentrându-vă pe amplificarea energiei în ființa voastră și apoi trimiteți-o din nou afară și apoi o puteți chema înapoi de la toate sufletele. Din nou, amplificați-o în propria ființă și continuați acest proces, iubirea și conectarea se vor clădi în voi și în toți și veți simți prezența iubirii crescând. Acesta este un mod minunat de sporire a iubirii și conectării întregii lumi, nu numai în această dimensiune și realitate, ci și în alte dimensiuni și realități. Creați un impuls de iubire și un impuls de conectare și vă onorez pentru asta. 

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu orice alte energii care vin spre voi, pentru că concentrarea și intenția voastră sunt iubirea și conectarea și, prin urmare, asta este tot ceea ce veți primi și oferi. Când ați terminat puteți spune stop. Apoi dați-i voie Mamei Pământ să vă țină de picioare și să vă îmbrățișeze ca simbol al împământării voastre. 

Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.