sâmbătă, 25 martie 2023

Divinitatea voastră în acțiune

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă aduc bucuria, râsetele, dulceața Tărâmului Angelic să vă înconjoare și îmbrățișeze în acest moment. Să vă invite și să vă ducă în bucuria, râsetele și dulceața din ființa voastră. Sunt multe denumiri pe care le putem da Divinității. Esența și exprimarea Creatorului în ființa voastră și în întregul Univers al Creatorului. 

Divinitatea se manifestă în numeroase moduri, se poate manifesta ca râs, bucurie și dulceață. Se poate manifesta ca pace, liniște și calm, echilibru, adevăr, luminare, inspirație și iluminare. Divinitatea se poate manifesta ca un impuls, cum ar fi transformarea care trece de la o fază la alta. Recunoașterea a ceva ce a fost demult uitat. Putem asemăna Divinitatea cu meditația. Cu toate acestea, este nevoie să recunoașteți Divinitatea nu numai în meditațiile voastre, ci în întreaga voastră ființă și în întreaga voastră realitate, putem recunoaște că Divinitatea este o calitate a Creatorului. Este, totodată, și un impuls, cum ar fi o transformare sau o acțiune, și Divinitatea este o întrupare. Înseamnă că trăiește activ pe Pământ și în Planurile Interioare. Poate însemna și o energie împământată a Creatorului. 

Avem o calitate, un impuls și o întrupare. S-ar putea să fiți în măsură să recunoașteți că aceste trei aspecte le experimentați adeseori în realitatea voastră. De fapt, în fiecare zi, în fiecare moment nu numai în meditație și în practica spirituală, ci în conectarea voastră cu alții, cu natura, cu animalele, realizările, aspirațiile, visele voastre, acțiunile și reacțiile pe care le creați. De asemenea, este important să vă dați seama că o emoție negativă, o experiență negativă și o întrupare negativă, toate vă ajută să faceți un pas mai aproape de Divinitatea voastră. Cu această înțelegere a Divinității, puteți începe să recunoașteți Divinitatea în ființa și în realitatea voastră. De fapt, în tot ceea ce sunteți și în tot ceea ce experimentați. 

De ce ați alege să vă concentrați pe recunoașterea Divinității? 

De fiecare dată când alegeți să vă recunoașteți Divinitatea, vă amintiți și accesați un aspect mai mare al sinelui vostru întreg și complet. Este ca și cum ați aduna piese de puzzle care să ducă la un puzzle sau o imagine uriașă care să permită o înțelegere și o realizare mai mare, fiecare piesă de puzzle aducându-și propria înțelegere. Este important să începeți să recunoașteți toate aspectele realității și ființei voastre ca Divinitate a Creatorului, prin urmare, adunând și amintindu-vă aspecte ale propriei Divinități, sinele vostru întreg și complet, exprimarea voastră a Creatorului. 

Cum puteți experimenta acest proces? 

Este nevoie ca mai întâi să recunoașteți calitățile Creatorului, impulsul Creatorului și întruparea Creatorului. 

Recunoașteți toate calitățile Creatorului pe care le întrupați și pe care le experimentați de la o zi la alta. Fericire, bucurie, iubire, adevăr, conștientizare, curaj, siguranță, credință și încredere. 

Recunoașteți impulsul pe care-l puneți în acțiune. Acțiunile voastre de creație, acțiunile voastre de îngrijire, de susținere a voastră înșivă, de susținere a altora, de transformare, de inspirație, de trezire, de vindecare și de eliberare. Dați-vă voie să recunoașteți fiecare proces pe parcursul zilei voastre. Vă puteți spune ”recunosc acest proces ca fiind Divinitatea mea sau purtând Divinitatea mea” sau ”recunosc că acest proces mă duce mai aproape de Divinitatea mea”. Puteți crea cuvintele care vă susțin și vă ajută. 

Recunoașteți întruparea Creatorului Divinității în voi înșivă și în ceilalți. Poate vedeți cel mai frumos copac. Acordați-vă un moment, recunoașteți Divinitatea care este prezentă. S-ar putea să aveți un schimb frumos cu o altă ființă. Acordați-vă un moment, recunoașteți Divinitatea în acea ființă. S-ar putea să primiți un cadou, cineva poate vă susține sau se produce o sincronicitate. Dați-vă voie să recunoașteți întruparea Creatorului, a Divinității. Simplul fapt să vă acordați un moment în care să recunoașteți acest lucru ca Divinitate, este ca și cum v-ați acorda un moment să ridicați o bijuterie care întotdeauna a fost a voastră, s-a întors la voi, la adevărul vostru. 

Când vă dați voie să vă concentrați, concentrați-vă pe prezența Divinității voastre în aceste trei moduri diferite: calități, impuls și întrupare. Vă veți recunoaște Divinitatea în acțiune. Nu numai că Divinitatea voastră va crește și se va amplifica, ci se va revărsa din ființa voastră în tot ceea ce faceți și tot ceea ce spuneți. Prin urmare, prin procesul de concentrare, veți fi Divinitatea în acțiune și prin procesul de-a vă da voie să faceți acest lucru, veți fi Divinitatea în acțiune pentru că Divinitatea se va revărsa din voi în fiecare acțiune, fiecare aspect al ființei voastre. 

Asta este calea unui Maestru Ascensionat. Un mod în care să vă accesați măiestria, accesând în același timp și frumusețea vieții. Pentru că vă aflați pe acest Pământ să experimentați frumusețea Creatorului în formă fizică. Când vă recunoașteți calitățile, impulsul și întruparea în interior. Sau situații negative, dureroase, sentimente, toate în corpul vostru sau în corpul altcuiva și știți că acestea vă vor conduce la Divinitate. Acesta este un mod puternic să vă schimbați perspectiva astfel încât să puteți recunoaște frumusețea în lume. Prezența Creatorului în tot și în toți cei care trăiesc realitatea voastră așa cum sunteți meniți să o faceți. 

Iubirea mea este veșnic cu voi. 

Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron 

 


Traducere Monica Poka

link catrea rticolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.