duminică, 5 martie 2023

Teme care urmează pentru acest Echinocțiu transformator – Martie 2023

Aluna Joy Yaxk'in 

Pe măsură ce Echinocțiul se apropie, iar ceea eu simt este că este un punct de inversare pentru omenire în conștiință, frecvență, realitate, etc., m-am gândit să fac o listă cu teme pe care le-am urmărit, prin care am putea fi transformați în perioada dintre acum, Echinocțiu și până în aprilie. Asta va afecta omenirea până la sfârșitul anului și pe parcursul primei jumătăți a lui 2024. Martie și Aprilie ne vor oferi schimbări foarte mari la nivele de care până acum nici nu știam că există. 

O uriașă revărsare de lumină și frecvențe noi inundă deja, declanșând un nou plan divin sau, așa cum le place Bătrânilor Stelari să spună, declanșează o ancorare a câtorva dintre noile legi ale Naturii pentru acest nou ciclu de 26000 de ani. Acest lucru nu se întâmplă doar pentru Pământ sau omenire, ci pentru întreaga galaxie pe măsură ce aceasta se mișcă în sus cu încă o octavă. Pășim mai departe pe o pânză goală și vom crea o nouă realitate în timp ce înaintăm pas cu pas. Dacă ne uităm la ciclul nostru de viață bazat pe un ciclu de 26000 de ani, suntem încă nou-născuți. Cordoanele noastre ombilicale sunt atașate încă de lumea veche. În curând, ele vor cădea și vom naviga complet fără o cârmă în noul ciclu. În prezent, noi nu cunoaștem adevărata strălucire a cine suntem cu adevărat sau cum să folosim noile instrumente care ne sunt disponibile. Va deveni interesant. 

În săptămâna dinaintea Echinocțiului și în săptămâna de după Echinocțiu, văd că va exista o frumoasă ridicare a energiei. Greutatea tuturor procesărilor și transformărilor din ultimele luni va scădea încetul cu încetul într-un crescendo energetic. Ne va duce la următoarea frecvență mai puțin densă. Vom începe să ne simțim mai clari, mai puternici, mai încrezători, mai împământați. Uriașa transformare din 2022 a fost o muncă dură și grea. 

Dar până când ajungem la aceste energii frumoase și echilibrate ale Echinocțiului, cea mai importantă sarcină, care se află în fruntea listei, este să ajungem cu SURFUL ÎN CENTRU. Să fim calmul din furtună. Nu vă implicați în polarități. Fiți confortabili cu nesiguranța, pentru că adevărul se va schimba de multe ori ca nisipurile mișcătoare sub tălpile noastre până când aterizăm în acest nou ciclu de timp. Ori de câte ori ne atașăm de ceva, s-ar putea să ne tragă preșul de sub picioare. De data asta nu este vorba despre ancorare, ci despre a rămâne fluizi și deschiși la neașteptat. Multe dintre noile legi ale Naturii ne vor lua prin surprindere. 

Erupțiile solare vor crește pentru că acum ne aflăm într-un maxim solar. Acesta este un ciclu de 11 ani. Câmpul magnetic al Pământului este mai subțire în timpul Echinocțiului. Dar asta înseamnă și că vom fi puternic afectați de erupțiile solare și de CME-uri (ejecțiile de masă coronală). Tocmai am avut o erupție solară de clasă X în 17 Februarie. Toate culturile străvechi au sărbătorit Echinocțiul, de la Celți la Incași, Mayași, Egipteni. Trebuie să ne amintim că avem nevoie de Soare ca să ne trezim. Soarele este VIAȚĂ. Energia de la Soare ne ajută să ne trezim, evoluăm și să ne aducem aminte. Dar, știm și că activările solare pot provoca simptome incomode, după cum știm cu toții deja. Este de ajutor să trimiteți iubire și apreciere Soarelui. Trageți în mod intenționat SOARELE în fiecare celulă din corpul vostru, cu picioarele goale pe Pământ. Dacă nu ne luptăm cu aceste supratensiuni, ne va fi mai ușor să curgem cu ele. Am atașat o Invocare a Undelor Solare mai jos, dar, vă rog, să vă oferiți inima în orice mod simțiți că este potrivit pentru voi. Nu puteți greși atunci când vă oferiți Soarelui. Soarele vă cunoaște motivația și intenția. 

Și schimbările Pământului vor fi, cel mai probabil, în creștere. Pământul a oscilat între o încălzire periculoasă și o Eră Glaciară instantanee. Nici eu nu văd să se întâmple într-un mod catastrofal, dar conștiința Pământului se joacă cu vechile amintiri ale acestor manifestări din ciclurile trecute. De asemenea, putem vedea o creștere a intensității cutremurelor și activității vulcanilor. Vom vedea mai multe schimbări magnetice (maxime și minime). Fluctuațiile în câmpul magnetic al Pământului ne afectează conștiința. Magnetismul scăzut pe Pământ ne poate face să ne simțim neîmpământați, dar magnetismul scăzut va subția și vălurile dintre lumea noastră materială și lumea spirituală. Acestea sunt momente puternice de trezire la o mai profundă conștientizare spirituală. Este, de asemenea, un moment foarte bun în care să dăm drumul vechilor programe care nu ne mai servesc. 

Vom vedea mai multe fluctuații ale timpului, fuzionări, suprapuneri și îmbinări de linii temporale. Va fi destul de interesant, ca să zicem așa, și mai degrabă derutant. Vom primi o degustare puternică despre cum este să trăiești multidimensional, sferic, simultan și vom învăța cum să ne ajustăm la confuzia trăitului într-o realitate multi-perspectivă până când ne adaptăm. Și o vom face. Credeți sau nu. Suntem pregătiți pentru asta. 

Realități noi și diferite vor spulbera ceea ce am crezut că știm că este adevărat. Temelia realității noastre se va schimba de multe ori. Trăim efectiv într-o perioadă de tranziție care este construită pe nisipuri mișcătoare. Lipsa stabilității exterioare ne ghidează spre interior să ne găsim ghidarea interioară divină, busola interioară, iar acest lucru va scădea nevoia încrederii în autoritățile exterioare. Vom fi în măsură să aflăm, auzim, ascultăm și primim de la sursă prin propriul centru al inimii. Vom începe să trăim dintr-o inimă nelegată și curgătoare și vom înțelege că putem avea o coeziune a comunității doar dacă există unitate în diversitatea noastră. Bătrânii Stelari vorbesc despre asta de foarte multă vreme. Acum vom începe să o experimentăm. 

Lămpile sunt diferite, dar lumina este aceiași. – RUMI 

Vom începe să vedem mai multe interconexiuni galactice și vizitatori. Da, tocmai am spus asta! Actualul sistem care se prăbușește va încerca să distrugă dovezile și/sau dea vina pe puterile opuse pentru aceste întâlniri. Ca să spunem doar atât, planeta noastră are foarte puțină diplomație galactică și acest lucru este dezamăgitor. Dar noi, cei care citim aceste lucruri acum, așteptăm asta de foarte multă vreme. Să spunem doar că, s-ar putea să dorim să ne pregătim pentru contact. Trimiteți-vă invitațiile familiilor voastre stelare. 

Corupția globală de la vârf va continua să se prăbușească, să fie doborâtă și înlăturată. Nu există loc unde să se ascundă cei care au beneficiat de averea sau statutul lor care îi făcea imuni la consecințele acțiunilor lor de serviciu către sine. Vom continua să ne mișcăm într-o lume condusă de sisteme guvernamentale în care codul sau legea de bază este transparența, cinstea, impecabilitatea și integritatea. Asta va fi piatra de temelie a Noii Lumi, deoarece nu ne vom mai baza pe ”figuri alese ale autorității” pentru că vom fi propria autoritate și ne vom conduce singuri prin adevăr și integritate. Ne va lua ceva timp să aterizăm și să ne ancorăm în Noul Pământ într-un mod în care să putem menține viața fizică în timp ce facem această schimbare. 

Concluzia este să ne dăm seama că realitatea noastră actuală este o pânză goală ca noi să începem să creăm o nouă lume. Stați în inimă, rămâneți neutri, asumați-vă responsabilitatea pentru toate acțiunile voastre, acționați din impecabilitate, onestitate și integritate și, mai ales, mențineți-vă echilibrul cu Mama Pământ. 

Spre deosebire de vremurile din Lemuria, în care am rămas conectați cu corpul nostru de lumină, sau vremurile din Atlantida, în care eram ancorați în corpul nostru mental avansat, în această viață vom învăța să le facem pe amândouă și, în plus, simultan și cu o întorsătură unică care vine doar odată cu noile legi ale Naturii ancorate în acest nou ciclu. Suntem una cu Pământul, iar Pământul este disponibil să ne ajute să ne menținem echilibrul prin toate aceste schimbări. Prin orice schimbare a erelor, Pământul a fost o constantă pentru omenire. Culturile indigene din întreaga lume mai înțeleg încă acest lucru. 

 

Intenția de la răsăritul Soarelui 

Dragă Mare Creator ... Venim în fața ta cu inimi smerite, pline recunoștință și pace

Stăm aici plini de o copleșitoare iubire și respect

pentru Pământ, omenire și întreaga creație.

Acceptăm cu mare onoare intenția pozitivă de echilibru, pace și armonie împreună

 cu nemăsuratele binecuvântări și iubirea familiei noastre din Est care ne-au fost trimise.

Vă mulțumim pentru aceste binecuvântări.

 

Dragă Mare Creator ... avem ochi noi să vedem așa cum tu vezi.

Avem urechi noi să auzim așa cum tu auzi.

Avem inimi noi ca să iubim așa cum tu iubești.

Avem minți noi să înțelegem așa cum tu înțelegi.

 

Dragă Mare Creator ... scoatem acum la iveală noile daruri care sunt în noi

Ne trezim acum la noua lumină care este în noi

Umblăm acum pe o nouă cale care stă în fața noastră.

Umblăm acum în echilibru, pace și armonie

cu lumina, iubirea și adevărul gloriei și puterii universului.

 

Dragă Mare Creator ... avem curajul să calibrăm binecuvântările care ne sunt oferite.

Avem o nouă îndrăzneală să împărtășim aceste lucruri în lume.

Avem perseverența să trăim în fiecare moment

în căile echilibrului, păcii și armoniei.

 

Intenționăm acum ca pacea, echilibrul, armonia, adevărul,

iubirea, integritatea, compasiunea pe care le simțim în inimile noastre astăzi

să fie ancorate în Mama Pământ,

prin toate timpurile, spațiul, dimensiunile, trecut, prezent și viitor,

în corpul, mintea și spiritul a tot ceea ce este viu

7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Trimitem acum aceste intenții pozitive fraților și surorilor noastre

în vest, cu multă iubire și recunoștință.

 

 

Traducere Monica Poka

Link catre articolul original

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.