joi, 9 martie 2023

O roată de carnaval

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Ceea ce se petrece acum pentru voi este o modificare rapidă. Lumea voastră și chiar corpurile voastre sunt în toiul schimbării. *(citiți nota de subsol înaintea de a continua) 

Da. 

Așa este și pentru Gaia. Așa este și pentru rasă. Modificările majore care au fost treptate se accelerează. Toți simțiți asta. Vă crează un surplus de stres. Vă crează disconfort și nevoia să evaluați cum să vă descurcați cu zilele voastre. 

Acest lucru nu este temporar, ca și cum într-o zi vă veți ”întoarce” la felul în care vă simțeați cândva. Nu există cale de întoarcere. Sunteți modificați pentru totdeauna și la fel și Gaia. Vizualul vostru vă prezintă o ilustrare a ceea ce se petrece cu voi. Sunteți re-cablați și ajustați prin mișcare și frecvență. Când acest lucru se petrece, exteriorul (corpurile și lumea noastră) arată în cea mai mare parte la fel. 

Totul se petrece intern și în interior. 

Rezultatul net este că s-ar putea ca toți să arătați la fel, dar niciunul dintre voi nu simte la fel. Nici nu veți simți vreodată la fel. Modificarea este reală. Schimbarea de frecvență este permanentă. Voi ați ales să veniți pentru această perioadă remarcabilă pe planeta voastră. O perioadă în care sistemul de control corupt este îndepărtat și înlocuit. Voi ați vrut să fiți aici pentru asta. Ați ales și ați fost aleși pentru asta. 

Înțelegeți că orice altă persoană a ales acest lucru. 

Indiferent de nivelul lor de conștientizare a ceea ce se petrece, ei au ales și au fost aleși pentru acest moment. Nu veți cunoaște motivele sau scopul lor să facă acest lucru, totuși, puteți fi siguri că, ca ei să fie acum aici, sunt puternici și au fost deciși să fie aici. Acest moment accelerează evoluția unui suflet; a fiecărui suflet. 

Pe măsură ce frecvența crește, veți vedea lucrurile diferit. Dacă vă imaginați într-o roată de carnaval care se învârte din ce în ce mai repede, se poate compara cu asta. Lucrurile vă trec cu repeziciune prin fața ochilor și pot fi mai greu de distins unul de celălalt. Devin neclare și dispar rapid în fundal. 

Orice iese în evidență și se cere să fie observat, o face doar pentru o clipă. Ceva nou și la fel de solicitant se apropie cu repeziciune și îl depășește repede. Ceea ce se va întâmpla cu tine, dragul meu om, este că în cele din urmă vei atinge o viteză care devine o constantă. Atunci ochii tăi, precum și ai celorlalți dintre voi, se vor adapta. Lucrurile devin mai ușor de văzut și de făcut. 

În mod logic, această nouă frecvență/viteză va prelua mai multe informații la intervale din ce în ce mai scurte. Capacitatea voastră de preluare, absorbire și de a înțelege totul se va extinde și veți simți acest lucru. Este ca și cum ați beneficia de o modernizare.    

Și, într-adevăr așa și este. Veți vedea mai clar, veți răspunde mai direct și veți înțelege mai bine, mai precis. Vălul iluziei este ridicat de pe întreaga voastră viață. Acesta este motivul pentru care v-ați întrupat. Ați dorit să simțiți asta într-un mod visceral, fizic. 

Așadar, accelerarea se va opri în cele din urmă. Odată ce o face, veți exista într-o nouă frecvență. Ca imagine, lumea voastră poate părea la fel în exterior – totuși, atât ea cât și voi, veți fi drastic de diferiți în interior după ce ați fost învârtiți ca într-o centrifugă și accelerați. 

O să vă placă unde ajungeți. Asta este garantat. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Văd ceva. Este o imagine pe care nu o prea pot desluși. Ca o sferă. Este goală, dar sunt lucruri pe care le conține în interior. Multe sunt colorate. Sfera se deschide la mijloc astfel încât să poți vedea în interior. Sfera se rotește înainte și înapoi. Conținutul este parcă centrifugat. Partea de sus este coborâtă încet înapoi în partea de jos. Este așa încât exteriorul arată la fel, dar interiorul a fost sever modificat.

 

Traducere  Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.