luni, 27 martie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Martie 2023

Marilyn Raffaele 

Bine ați venit dragi cititori. 

Lumea pare să fi devenit din ce în ce mai polarizată, cu dualitatea părând să afecteze fiecare aspect al vieții de zi cu zi. Unii trăiesc într-o mare bogăție, în timp ce alții trăiesc în frică și sărăcie, luptându-se pur și simplu să supraviețuiască. Femeile sunt tratate ca ne-oameni în unele țări, în timp ce în altele dețin funcții de autoritate și sunt respectate. Manifestările dualității, separării și a două puteri par să se intensifice în loc să se diminueze. 

Multe dintre aceste probleme nu sunt noi, dar multora le par noi pentru că întotdeauna au fost ignorate, ascunse sau pur și simplu considerate normale. Acum, pentru prima dată, tot mai multe dintre aceste manifestări sunt recunoscute și puse la îndoială. Energiile de o rezonanță înaltă care curg pe Pământ în acest moment, precum și prezența multor stări de conștiință evoluate, acționează ca să deschidă mințile și inimile ajutându-i pe oameni să vadă lumea în moduri pe care înainte nu le cunoșteau sau, pur și simplu, fără să stea pe gânduri, le acceptau. 

Când o persoană ajunge într-o stare de receptivitate spirituală, conștiința începe să i se deschidă către adevăr. Chiar și cea mai mică perspectivă spirituală indică adeseori o trezire spirituală. Acest lucru li se întâmplă multora în acest moment și poate fi observat pe măsură ce din ce în ce mai multe persoane încep să recunoască faptul că cele mai multe dintre problemele lumii se datorează legilor, credințelor, conceptelor, tradițiilor și regulilor religioase care au fost acceptate și chiar îmbrățișate de majoritatea oamenilor pur și simplu pentru că au fost promovate de către cei aflați în poziții de autoritate. 

De-a lungul timpului ”liderii” din fiecare domeniu și-au forțat sau și-au cumpărat drumul în poziții de putere. Chiar și astăzi, cei din guvern, finanțe, afaceri, religie organizată, educație și sănătate care promovează planuri și programe deghizate ca fiind ”spre binele oamenilor”, dar care sunt în primul rând menite să le servească lor înșiși și amicilor lor. Lumea trei dimensională a acceptat pur și simplu acest lucru deoarece credința colectivă în separare i-a programat pe majoritatea să creadă că alții (cei aflați la putere, experții, liderii religioși, etc.) știu mai bine decât ei ce este mai bine pentru ei. Pe măsură ce ochii încep să se deschidă, mulți vor descoperi că ”împăratul n-are haine/este gol”. 

Portaluri de energie de-o rezonanță înaltă sunt acum deschise și active. Chiar dacă s-ar putea să nu vedeți încă schimbările pe care le-ați sperat sau așteptat, cei mai mulți dintre voi experimentați aceste energii fizic, emoțional, mental și spiritual. Meditația devine mai ușoară. S-ar putea să descoperiți că discernământul v-a crescut și-acum puneți la îndoială ceea ce vi se spune. Lucruri cărora înainte le-ați dat importanță au început să fie simțite ca neimportante și irelevante. Începeți să recunoașteți rămășițele din sistemul vostru personal de credințe și descoperiți că multe dintre lucrurile pe care întotdeauna le-ați considerat necesare ca să fiți fericiți (mâncare, distracții, relații, credințe religioase), pur și simplu nu sunt. 

Pe de altă parte, prezența Luminii de o rezonanță înaltă servește, de asemenea, la expunerea buzunarelor de energie învechită care trebuie recunoscute, conștientizate și eliberate – în prezent fiind experimentate de mulți ca discordanță fizică, emoțională, mentală și chiar spirituală care pare să vină de nicăieri. Aveți încredere și lăsați procesul să-și urmeze cursul, amintindu-vă întotdeauna că Sinele vostru Mai Înalt conduce întotdeauna spectacolul, nu conceptele și credințele trei dimensionale. 

Aveți încredere că există un Plan Divin și dați-i voie să se desfășoare fără să-i opuneți rezistență. Rezistența este un răspuns uman natural la orice ce este nedorit, dar rezistența este o formă de energie care pur și simplu hrănește și dă putere aspectului căruia i se opune rezistență. Non-rezistența nu înseamnă să ignorați o problemă sau să spuneți ”Dumnezeu este totul, asta nu este real” în timp ce vă luptați cu o problemă fizică sau emoțională. 

Non-rezistența spirituală înseamnă să faceți ceea ce sunteți ghidați să faceți, dar să o faceți fără să-i dați situației putere sau realitate prin înțelegerea faptului că, deși totul în dimensiunea a treia are o realitate de bază, creațiile trei dimensionale nu au nici o lege care să le mențină sau susțină, nu sunt rânduite de Dumnezeu, ci pur și simplu manifestă credințe trei dimensionale, motiv pentru care sunt întotdeauna temporare. 

Este greu să credeți că există un Plan Divin atunci când asistați la suferința atâtor de mulți sau când tot ceea ce pare să vă țină viața în ordine începe să se prăbușească. Cu toate acestea, oricine caută sincer adevărul, trebuie să aibă încredere în realitatea a cine și ce este. Cei care trăiesc vieți trei dimensionale că sunt doar un corp fizic supus tuturor bolilor, accidentelor, lipsurilor și limitărilor sistemului de credințe trei dimensional, pur și simplu vor continua să creeze și să sufere din cauza creațiilor conștiinței lor. 

Este momentul să acceptați într-adevăr, cu adevărat și sincer, că o conștiință a unimii cu Creatorul constituie automat unimea voastră cu tot ceea ce Creatorul este și, prin urmare, nu este nevoie să continuați să căutați constant binele din lumea exterioară. Pe măsură ce aceasta devine starea voastră de conștiință, abundența, armonia, creativitatea, completitudinea, inteligența, etc., etc. pe deplin prezente deja în Conștiința voastră Divină individualizată vor începe să se manifeste în moduri aparent obișnuite și fără efort. 

Voi, cei care citiți aceste mesaje, sunteți spiritual pregătiți să trăiți dintr-o conștiință a încrederii, în înțelegerea faptului că orice se petrece în viața voastră în acest moment face parte dintr-un proces evolutiv de neoprit care vă ghidează cu iubire afară dintr-o conștiință condiționată a dualității, separării și două puteri și într-o Conștiință Divină pe deplin prezentă deja în voi. 

Trebuie să fiți dispuși să renunțați la concepte și credințe bazate pe dualitate, separare și două puteri, chiar dacă făcând acest lucru vă separă de credințele unora dintre apropiați. Nu este nevoie să verbalizați schimbările pe care le faceți în interior sau să încercați să-i ”salvați” pe alții prin intermediul lor. Faceți aceste alegeri în tăcere și secret, trăindu-le cât mai bine vă susțin abilitățile. Încrederea voastră în adevăr, mai degrabă decât în conceptele lumii despre adevăr, vă va da voie să recunoașteți și să eliberați orice vă mai ține în robia falsului. 

Mulți dintre cei pregătiți să treacă într-o stare de conștiință mai profundă spun: ”Am fost lipsit/lipsită de iubire și răutăcios/răutăcioasă. I-am rănit pe alții. Nu sunt vrednic/vrednică, nu sunt pregătit/pregătită. Am fost o persoană rea și trebuie să-mi ispășesc păcatele înainte să fiu pregătit/pregătită.” ASCULTĂ ASTA – Ființele umane nu au fost niciodată și niciodată nu pot fi vrednice. Voi nu sunteți o ființă umană, voi sunteți o Ființă Divină care trăiește într-o energie densă și are experimentări trei dimensionale. Este imposibil ca oricine să fie nevrednic fie că crede acest lucru, fie că nu. Conceptele și credințele de ”nevrednicie” nu reprezintă nimic altceva decât ignoranța spirituală care v-a fost predată și promovată de către cei care nu cunosc încă adevărul. 

Chiar credeți într-un Creator omniprezent, omniscient, omnipotent? Dacă da, atunci de unde ar putea veni o persoană plină de păcat și greșeală? Din ce ar fi acestea făcute? De unde ar veni acest păcat și greșeală dacă Creatorul este omniprezent? Sunteți pregătiți să vă ridicați în sus piciorul pe care-l aveți plantat în dimensiunea a treia și să-l așezați lângă celălalt în lumea creată de Creator? Nimeni nu poate intra în aliniere cu energiile de rezonanță înaltă ale unui nou Pământ în timp ce continuă să se țină strâns de energiile familiare, dar de o rezonanță joasă, din care au crescut, depășindu-le. 

Încrederea spirituală nu este o credință oarbă într-un Dumnezeu nebulos care dăruiește și refuză un ajutor. Este, mai degrabă, acceptarea că datorită faptului că sunteți manifestarea/exprimarea unei Conștiințe Divine omniprezente, întrupați tot ceea ce Creatorul este, făcând totul, spre deosebire de Creator, iluzie. 

Faceți ceea ce sunteți ghidați să faceți atunci când experimentările trei dimensionale cer acțiuni practice trei dimensionale, dar rămâneți întotdeauna centrați în cunoașterea și încrederea că Sinele vostru Mai Înalt vă ghidează prin fiecare experimentare către aducerea aminte deplină a cine sunteți deja, dar ați uitat. 

Aveți încredere că sunteți ghidați în fiecare moment, indiferent de cât de dificilă ar putea părea lumea voastră umană pentru că UNimea este realitatea. 

Aveți încredere și dați voie.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 3/26/23

 

 

”Dacă poți vedea curajul de care este nevoie ca să fii deschis, centrat în inimă și înrădăcinat în iubire într-o lume cuprinsă de frică, cufundată în durere și copleșită de traume, începi să-ți aduci aminte de ce ai venit să ajuți.” – Matt Kahn


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.