miercuri, 22 martie 2023

Frica nu mai domină

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Nu mai este nevoie de frică – cel puțin de frici care durează săptămâni, luni sau ani. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. În același timp, sunteți nevoiți să abordați acele frici care încă par să apară zilnic, fie că sunt minore sau care pun viața în pericol. Pentru că sunteți în procesul creării de noi modalități de abordare a fricii. 

Fricile voastre 3D au fost acumularea fricilor voastre din această viață și din viețile trecute. Așadar, de cele mai multe ori, o posibilă frică devine realitate pe măsură ce vă faceți griji, conștient sau subconștient, în legătură cu evenimente din trecut. 

Acum, că ați făcut tranziția, fricile voastre sunt mai mult ca norii de pe cer – într-o zi aici, dar nu și în următoarea. Această schimbare vă derutează pentru că vă întrebați dacă ar trebui să vă faceți griji sau dacă creați un basm care se va prăbuși, pentru că nu sunteți pregătiți pentru ce-i mai rău așa cum ați fost în 3D – zi de zi. 

Nu mai este nevoie să vă temeți de fricile voastre – sau să vă acordați timp să procesați majoritatea fricilor pentru că acestea sunt acum trecătoare. 

Frica are acum la fel de puțină greutate pe cât o făcea cândva iubirea 3D. 

În 3D, toată lumea căuta iubirea – mai ales iubirea romantică. Filmele, cărțile și interacțiunile comunității au evoluat în jurul găsirii și menținerii iubirii – ca și cum iubirea ar fi ceva aluziv și prețios care trebuie apucat înainte să pălească sau să dispară. 

Frica a fost întotdeauna o parte esențială a vieții voastre 3D – în ciuda credinței în și a nevoii de iubire romantică, părintească și comunitară. Poate v-ați îndrăgostit și v-ați întrebat cât va dura. Sau ați făcut parte dintr-o familie care nu a arătat sau nu a putut să arate iubirea de care ați avut nevoie. Sau prietenii voștri nu au fost atât de iubitori pe cât ați sperat. Așa că, chiar dacă poate ați descoperit iubirea, acea iubire a fost adeseori colorată cu frică și trepidare. 

Acum se întâmplă reversul. Dar poate nu atât de repede pe cât v-ați dori pentru că ați fost înfometați de iubire de eoni 3D. În același timp, fricile voastre trec de la predominante la a reprezenta o mică parte din repertoriul vostru emoțional. 

Tocmai începeți să înțelegeți acest nou limbaj al iubirii. Un limbaj care vă va domina viața pentru totdeauna. 

Noul vostru limbaj al iubirii oferă puțină crezare lucrurilor groaznice care s-ar putea sau ar trebui să se întâmple. În schimb, se concentrează pe elementele pozitive ale ființei voastre. Acest lucru este uneori o piesă dificil de procesat pentru că, chiar dacă sunteți obișnuiți să vă fie frică, nu vă simțiți atât de confortabil să vă iubiți viața și să știți că doar se va îmbunătăți. 

Desigur, mass-media voastră nu a ajuns încă într-o lume dincolo de 3D. Pentru că mass-media urmărește dolarii din publicitate. Așa că, în timp ce vedeți și auziți piese mass-media negative, producătoare de frică, ființa voastră interioară devine din ce în ce mai indiferentă la frică decât a fost oricând înainte pe Pământ. 

Mass-media voastră nu mai vorbește cu sau pentru voi. 

Desigur, unii continuă să accepte și chiar cer o viață plină de frică. Ei sunt pământenii care urmează directivele celei mai recente emisiuni. 

Voi nu mai sunteți în acea arenă a fricii, așa cum este adevărat acum pentru milioane de ființe de pe Pământ. În loc să fiți prinși în acel mediu bazat pe frică, vă surprindeți pe voi înșivă cu atitudinea voastră calmă. Calmă, cel puțin după ce încercați să vă speriați singuri cu puțin succes. Chiar dacă ar putea apărea ceva furie sau surprize, fricile de ieri nu mai par atât de importante. 

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să vă speriați, ci, mai degrabă, că aveți din ce în ce mai puțin succes să vă speriați singuri. Viața voastră a evoluat dincolo de fricile de ieri. 

Vă treziți din ce în ce mai mult la sentimentul că totul este bine în lumea voastră în ciuda a ceva care cândva ar fi creat frică. Și, spre deosebire de fosta voastră viață 3D, în care de cele mai multe ori v-ați gândit că poate viața voastră ar fi în regulă dacă s-ar întâmpla asta, dar datorită fricilor dominante care vă nuanțau gândurile și acțiunile, nu s-a întâmplat niciodată. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. O lume care reduce fricile făcându-le gestionabile, pe termen scurt. Iubirea a devenit tema dominantă. 

Nu mai este nevoie să vă temeți de viitor sau de orice altceva s-ar întâmpla pe neașteptate. Sau că nu veți avea o viață iubitoare. Nici nu mai trebuie să vă temeți că deși alții s-ar putea să aibă o viață minunată, voi sunteți atât de ghinioniști încât credeți că așteptările voastre la iubire și râsete, ar trebui minimizate. 

Viața voastră de frică 3D s-a încheiat. Sunteți noi și la fel este și Pământul. Acum sunteți complet cufundați într-o nouă lume a iubirii. Și nu sunteți singuri. Voi și cohortele voastre pământești dominați această nouă lume. 

Așteptați-vă la iubire și bucurie. Și să știți că frica este de-acum o umbră pe care o abordați uneori, dar nu vă mai domină viața. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

Foto: Adam Pachula Photography

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.