marți, 7 martie 2023

Examenul vostru final al iubirii de sine

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Probabil simțiți că nimic nu s-a schimbat înafară de voi – o ființă nouă într-o lume care nu se mai potrivește cu personalitatea voastră. Acest lucru este de așteptat având în vedere că sunteți cei dintâi dintre primii. Vă așteptați ca alții să vă înțeleagă nevoile în ciuda a tot ceea ce experimentează în timp ce încearcă să vă ajungă din urmă. 

Faptul că nu par să înțeleagă, sau măcar să vrea să o facă, vă rănește sentimentele în moduri pe care nu le puteți verbaliza. De ce nu simt de ce aveți voi nevoie? De ce aveți grijă de ei chiar și atunci când ei nu pare să facă același lucru pentru voi? Ce nu înțeleg ei? 

Și asta se întâmplă zi de zi. Voi faceți toată munca care trebuie făcută în timp ce ei ignoră sau nu pot înțelege ce faceți voi. Pe de altă parte, voi sunteți obișnuiți să aveți grijă de atâtea lucruri, iar ei se simt confortabil să le accepte. Ei nu sunt neapărat ignoranți în ceea ce privește nevoile voastre. Sunt mai degrabă obișnuiți cu modul în care ați funcționat înainte de tranziția voastră. Voi v-ați schimbat extraordinar de mult, iar ei s-au schimbat puțin. 

Cei din inima voastră observă că sunteți diferiți, dar nu pot înțelege cât de diferiți. Ei cred că sunteți obosiți, suprasolicitați sau că întâmpinați dificultăți psihologice – așteptând cu încredere să vă reveniți la 3D-ul supus, îngăduitor cu care ei sunt obișnuiți. 

Ei nu înțeleg că nu veți mai fi niciodată acea persoană 3D și nici nu și-ar dori să o faceți. Așa cum voi vă schimbați, așa se schimbă și ei – doar într-un ritm mai lent și într-o direcție oarecum diferită pentru că calea lor nu este calea voastră. 

Înseamnă asta că va avea loc un divorț sau sfârșitul unei relații sau prietenii cândva minunate? Poate. Dar cel mai probabil, voi doi veți reveni la o nouă relație de iubire pe măsură ce vă stabilizați și determinați poziția și fac și ei același lucru. 

Foarte curând, veți fi din nou sincronizați. Dar deocamdată, se pare că voi vă aflați pe o planetă de nevoi, iar partenerul/partenera sau prietenul/prietena voastră pe o alta. Voi îi speriați, iar ei vă enervează. Chiar dacă aceasta este o fază de scurtă durată, pentru că cei care vă urmează trec prin tranziție mai repede decât ați făcut-o voi, va fi o fază plină de furie, dezamăgire și ranchiună. 

Dați-vă voie să fiți voi în ciuda a ceea ce cealaltă persoană dorește sau cere, deoarece acesta este examenul vostru final al iubirii de sine. Puteți fi voi în ciuda cerințelor acelei cealaltă persoană? Cerințe pe care le-ați acceptat o mare parte a timpului în care ați fost cu acea persoană. Cerințe declarate sau nedeclarate a ceea ce ei așteaptă de la voi și ce voi v-ați așteptat cândva de la voi înșivă. 

Acesta este examenul vostru final al iubirii de sine. Și o înțelegere bruscă, care lor le deschide ochii în ceea ce privește nevoia de noi interacțiuni. Se vor schimba în ritmul necesar să rămână cu voi? Un da sigur, dacă trec dincolo de 3D. Și un nu cât se poate de hotărât dacă nu doresc să treacă dincolo de 3D. 

Acesta este punctul decisiv pentru multe dintre relațiile personale sau romantice. Dacă prietenul/prietena sau partenerul/partenera voastră refuză să vă recunoască nevoia de iubire de sine și sfârșitul grijii voastre pentru acele lucruri pe care le pot face singuri pentru ei înșiși/ele însele, este puțin probabil că relația va continua. Dacă încearcă să vă satisfacă nevoile, chiar dacă nu vă înțeleg întotdeauna acele nevoi, probabil vă veți întâlni undeva la mijloc în decurs de zile. 

Cea mai importantă parte a acestui mesaj este că a sosit momentul să vă revendicați pe deplin iubirea de sine, ceea ce înseamnă că va fi nevoie să spuneți ”NU” celor care pot avea grijă de ei înșiși fără ca voi să le liniștiți în mod constant problemele emoționale. 

Sunt adulți care învață să se iubească pe ei înșiși. Acest lucru nu se va întâmpla dacă voi le purtați greutățile în locul lor fără să vă plângeți, cu zâmbetul pe buze și mii de alți indicatori că voi credeți că ei sunt incapabili să aibă grijă de ei înșiși sau să se iubească pe deplin. 

Nu vă mai limitați iubirea de sine. Nu mai sunteți în postura să aveți grijă de ei. Nu vreți să vă mai dați voie să încetiniți sau să vă opriți pentru că cineva pare să aibă nevoie de voi mai mult decât aveți voi nevoie de voi înșivă. 

Este timpul iubirii de sine! Pentru voi înșivă și pentru cei pe care-i iubiți. 

Energiile care se rotesc ca un vârtej intensifică această fază pentru cei care doresc să-și revendice iubirea de sine. Cei care optează să ignore energiile și propria voce interioară, probabil nu vor mai face parte din viața voastră. Pentru că noii voștri actori în rol secundar sunt la fel de puternici ca voi. Și așa cum voi sunteți o stea, așa vor fi și ei în curând. 

Lăsați-i să se poticnească puțin în timp ce-și descoperă noul adevăr fără ca voi să aveți grijă de ei pentru fiecare mică julitură. La toată lumea i-ar plăcea să aibă un servitor care să se ocupe de fiecare nevoie pe care o are. Un sistem 3D îmbunătățit din nou și din nou. 

Voi și ceilalți nu mai aveți nevoie de cineva care să vă poarte de grijă sau de un servitor. Sunteți toți puternici în noua voastră lume bazată pe iubirea de sine. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.