sâmbătă, 11 martie 2023

Echilibrarea Trecutului

Lady Quan Yin prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite ființe de lumină, eu sunt Lady Quan Yin, este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi. Vă aduc energia întrupării, a păcii și a integrării sufletului. Scopul meu astăzi este să vă ghidez într-o tehnică specială care vă ajută să aduceți echilibru în viețile voastre trecute sau simultane, precum și în experiențele voastre de pe Pământ în trecut, prezent și viitor. Trecutul vostru, fie că este trecutul vostru sau viața simultană sau trecutul realității voastre actuale, vă influențează momentul prezent și viitorul pe care-l creați pentru voi înșivă. Poate fi influențat într-un mod pozitiv și iubitor sau poate crea provocări, haos, tulburare, frică sau anxietate. 

De multe ori nu vă dați seama sau nici măcar nu puteți înțelege când o viață trecută sau o viață simultană sau trecutul realității voastre curente vă influențează existența pentru că totul se simte ca și cum ar veni de la voi, că este sinele vostru normal și natural. S-ar putea să nu fiți pe deplin conștienți de capacitatea voastră de-a manifesta și de modul în care vă folosiți de experiențele trecute ca să vă manifestați realitatea actuală. Precum și modul în care vă dictează cum să acționați și reacționați. Există o zonă de necunoscut și există, totuși, o zonă care nu știți că vă influențează sistemul de credințe, vă influențează acțiunile și reacțiile și tot ceea ce creați. 

Eu, Lady Quan Yin, doresc să vă ofer o tehnică care să aducă în echilibru tot ceea ce ați experimentat și tot ceea ce vă influențează realitatea, aducând-o în echilibru cu sufletul vostru și cu esența ființei voastre, vindecând, prin urmare, aspecte ale trecutului vostru sau experiențe care să vă susțină în influențarea realității voastre actuale cu vibrația echilibrului. Imaginați-vă, dacă echilibrul ar fi fost energia din care ați creat, ar însemna că v-ați simți în siguranță în realitatea, corpul și ființa voastră. Experimentările voastre ar veni dintr-un spațiu al echilibrului. Ele v-ar permite să experimentați echilibrul, dar și să promovați și să amplificați echilibrul în realitatea voastră, încurajându-vă astfel să explorați echilibrul ca o calitate sacră a Creatorului. 

Coloana voastră vertebrală conține energetic o hartă a întregii voastre călătorii, din momentul în care v-ați separat de Creator și ați intrat în formă, până în acest moment. Harta conține traseul pe care l-ați parcurs, toate viețile, viețile trecute simultane pe care le-ați experimentat, toate lecțiile pe care le-ați învățat, toate lecțiile care mai trebuie învățate, conexiunile făcute și obiectivele sufletului vostru. Tot ceea ce are legătură cu călătoria voastră de până acum și chiar în viitor este conținut energetic în coloana voastră vertebrală. Fiecare viață pe care ați experimentat-o este descărcată în coloana voastră vertebrală și o purtați cu voi. Purtați cu voi această hartă ca să puteți avea acces la alte vieți, la obiectivele, la aptitudinile și abilitățile voastre. Asta înseamnă că aveți șansa să aduceți echilibru întregii voastre călătorii lucrând energetic cu energia coloanei voastre vertebrale, este aproape ca câmpul auric al coloanei voastre. 

Mă puteți chema pe mine, Lady Quan Yin în timpul meditației și pe ghizii voștri să vă înconjoare. Voi începe de la baza coloanei voastre vertebrale așezându-mi mâinile energetice în față și în spate și voi începe să trimit energia echilibrului, păcii, întrupării și integrării sufletului de o culoare roz și portocalie ca piersica în coloana voastră și în energia coloanei voastre. 

Dați-mi voie să urc încet pe coloană. Dați-mi voie să-mi mișc mâinile cu o viteză potrivită pentru voi și dați-vă voie să observați pur și simplu. Respirați profund și fiți conștienți că lucrez cu energia coloanei voastre vertebrale și cu harta călătoriei voastre. 

Scopul vostru este să fiți conștienți de tot ceea ce vă vine în minte și în conștientizare, fie că este vorba de o culoare, un simbol, un cuvânt, o amintire, o viziune, un sentiment, vă invit să le observați și să le onorați. Creăm echilibru în energia coloanei voastre vertebrale și în călătoria voastră. S-ar putea să experimentați instantanee cu lucruri pe care este nevoie să le conștientizați cu mintea conștientă. Cine ați fi dacă ați fi fără formă, fără etichete, fără limite, profund iubitori, profund puternici și mulțumiți? 

Pe măsură ce ajung în partea de sus a coloanei voastre vertebrale, voi intra și în craniul vostru trimițând energia și în craniul vostru. Veți experimenta asta într-un mod unic pentru voi. 

Apoi, voi face un pas în spate și voi așeza aceiași energie în întregul vostru câmp auric și în spațiul inimii voastre. 

Voi așeza un dar al echilibrului, vă puteți da voie să recunoașteți acest dar. Simbolizează echilibrul vostru. 

Stați în acest spațiu atâta timp cât doriți și puteți practica acest proces ori de câte ori doriți. Este, totodată, o tehnică pe care o puteți folosi atunci când tristețea, furia, frica și orice altă emoție care vă face să vă simțiți deconectați de voi înșivă sau de Creator, intră în conștientizarea voastră. Deși lucrăm cu energia coloanei vertebrale și a călătoriei voastre, tristețea sau furia pot veni din partea de jos a coloanei vertebrale, adică chiar de la începutul călătoriei voastre sau de mai sus pe coloana vertebrală, adică, din această viață. 

Sunt întotdeauna prezentă să fiu în serviciu. Atunci când simțiți că procesul s-a încheiat, vă puteți imagina, simți, conștientiza cum Mama Pământ vă ține picioarele cu mâinile ei energetice ca să vă împământeze, centreze și echilibreze ființa. 

Uneori nu este nevoie să știți ce este vindecat sau echilibrat. Dați-vă pur și simplu voie să primiți. 

Vă mulțumesc că mi-ați dat voie să lucrez cu voi astăzi. Această echilibrare va avea o influență puternică asupra ființei voastre.

 

Eu sunt Quan Yin. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.