miercuri, 29 martie 2023

Răscrucea

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Hai să mergem mai departe, Sophia. 

Ajungeți acum la un fel de răscruce. Într-una din direcții vă îndreptați către conflict și vină, polaritate și divizare, strigări de nume, judecată și disperare. Într-alta, pășiți în înțelegere, apreciere, răbdare, compasiune și răspuns empatic. Aceste căi există una lângă alta. Uneori, și în anumite conjuncturi, se împletesc. 

Este derutant. 

Este frustrant. 

Pentru că ați ajuns la această răscruce fără o hartă și singuri. Pentru că, cu siguranță, nu există un tovarăș de călătorie care să fi parcurs exact traseul vostru sau să fi ajuns exact la concluziile voastre. Sunteți suflete individuale într-o călătorie unică către aceiași destinație. 

Acea destinație este iubirea viscerală. Acea iubire viscerală este principiul de funcționare al Noului Pământ. Să ajungeți acolo este motivul pentru care sunteți aici. Este motivul pentru care v-ați întrupat. Ați dorit această experimentare nu numai ca să ajungeți acolo, ci și pentru fiecare pas făcut pe parcurs. 

Pe cale, perspectiva voastră asupra oricărei direcții se simte extrem de personală. Sunt oameni, sisteme și acțiunile lor pe care fie le urâți, fie le aplaudați. Foarte puține lucruri din viața voastră vă lasă acum fără o părere. Totul vă cere să decideți. Să decideți nu numai ce simțiți în legătură cu ele, ci și dacă credeți sau nu că sunt adevărate. Apoi, pare să vă ceară o părere în legătură cu ele; să le decideți vrednicia sau ticăloșia. Să le declarați corecte sau greșite. Să vă pronunțați dacă sunt bune sau rele. 

Și aici, chiar aici și chiar acum, dragii mei, este momentul vostru de evoluție. 

Pentru că vă confruntați cu decizii care vă fac să vă simțiți drept Creatorul. Unele dintre ele vi se par evidente, cum ar fi torturarea unei alte forme de viață. Altele nu sunt atât de clare, cum ar fi furtul. 

Ce este corect? 

Ce este greșit? 

Cine este bun? 

Cine este rău? 

Ce părere aveți de pedeapsă? 

Cine ar trebui să decidă? 

Când ceva este rău și când ceva nu este rău? 

Cine a făcut regulile și de ce sunt făcute regulile? 

Cine decide? 

Răscrucea este acel loc în care te întâlnești față în față cu tine însuți/însăți. 

Voi veți decide care cale veți continua să o urmați în călătoria voastră pământeană. Ambele vor fi disponibile încă o perioadă, precum și multe altele între ele. Aceste altele vor conține elemente ale ambelor și vor fi pictate în neprihănire de sine. Vor părea contradictorii; unde reacțiile opuse și extreme abundă și sunt evidente pentru oricine privește. 

Această răscruce este momentul vostru să decideți dacă sunteți sau nu pregătiți; pregătiți pentru compasiune deplină. Alegerea nu va fi întotdeauna evidentă. Decizia să o faceți nu anulează consecințele comportamentului sau absolute în luarea deciziilor.   

Cu siguranță există sisteme, acțiuni și oameni care va fi nevoie să fie opriți. Nu există loc pentru ei pe Noul Pământ. Nu vor fi în măsură să facă față frecvenței. Metoda de eliminare a lor este foarte umană și este aici, mai ales aici, unde compasiunea devine trăită și exprimată. 

Pentru că niciodată nu veți ști ce este în inima altuia. Dar vă cunoașteți propria inimă și aici, la răscruce, veți descoperi exact ce este asta. 

Unii dintre voi veți alege răzbunarea. Alții vor alege mai degrabă o oprire și apoi o direcție nouă. 

Asta ar putea arăta ca o încheiere a contactului cu o persoană, un sistem sau un loc. Ar putea literalmente arăta ca o oprire – cum ar fi o închidere, o moarte, o mișcare în altă direcție sau într-un alt loc. 

Pentru că ceea ce este în inima voastră în timp ce aceste activități umane sunt în desfășurare determină calea aleasă de voi la răscruce. 

Mai aveți câțiva ani. Alegerile voastre vor fi numeroase și vă vor provoca. Întrucât citiți aceste cuvinte, este clar că vă aflați într-o căutare a Adevărului. Vă este sugerat să vă concentrați în interiorul vostru. În cele mai adânci cotloane ale inimii voastre veți găsi Adevărul fiecărui răspuns al vostru. 

Veți vedea dacă s-a bazat pe Iubire sau pe frică. 

Răspunsul pe care-l căutați se află în interiorul vostru. 

Odată găsit, vă va ghida și vă va informa ce cale ați ales. Apoi evoluția voastră continuă. 

V-ați angajat într-un efort profund uman și răspunsurile voastre sunt văzute în modul vostru uman de-a fi. Faci lucrarea Creatorului, om drag, și nu este ușor. Nici nu este menită să fie. Este menită să fie dusă la îndeplinire. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.