sâmbătă, 15 februarie 2014

Akasha Evazivă


10 August 2013 Minneapolis, Minnesota

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Partenerul meu iese din conștiința lui printr-o mișcare pe care o practică de ani de zile. Aceasta nu este o însușire umană ușoară, pentru că totuși Omul vrea să dețină controlul complet și total asupra acelor lucruri care sunt legate de supraviețuirea sa. Unul dintre ele ar fi conștiința lui, așa că transmisia pe care o vedeți acum este un pic mai diferită de cele din trecut. Am mai spus acest lucru și înainte, că nu există nici o preluare a Ființei Umane în timpul acestui proces. Este mai degrabă un amestec, un parteneriat și asta este ceea ce o să vedeți. Deci, pe măsură ce partenerul meu se retrage, el așteaptă și privește la tot ceea ce se petrece. Este chiar capabil ca, mai târziu, dacă este nevoie, să transcrie totul. Aceasta din cauza faptului că avem o Ființă Umană care este capabilă să lucreze cu acea parte sacră a sa care este nouă și diferită. Este mai degrabă o participare decât o preluare. 

Ceea ce vedeți în acest nou mod de lucru este posibilitatea dată omenirii de a participa intelectual și emoțional pe măsură ce mesajele sunt transmise. Acest lucru îmbunătățește mesajele, pentru că Omul care este în această stare de transmițător este un translator. El este un traducător care folosește limbajul pe care-l are și se mișcă printr-un sistem care este localizat în portalul din glanda pineală. Sistemul este o comunicare multidimensională printr-o sursă care este în 3D [glanda pineală]. Toate acestea fiind spuse, să mergem mai departe; ca și multe alte mesaje pe care le-am transmis, și acesta este o combinație de informații noi cu lucruri pe care le-am mai spus, dar care au fost răspândite prin mai multe mesaje. Așa că acum le vom uni într-un singur mesaj în scopul de a prezenta un nou concept.  

Akasha umană 

Am vrea să vorbim mai mult despre Akasha Ființei Umane. Acum veți observa că arareori folosim cuvântul Înregistrare Akashică. Aceasta din cauza faptului că însuși semantica cuvântului înregistrare vă dă un sentiment liniar a unui fel de listă, iar noi nu vrem ca voi să o priviți în acest fel. Și nu numai asta, dar Akasha Umană conține mult mai mult decât simpla înregistrare a vieților. Deci, de aici vom începe astăzi. Vom merge încet, astfel încât orice concepte noi care vă vor fi prezentate să fie explicate corect și bine, așa încât să le puteți înțelege în integralitatea lor.  

La ce vă gândiți când spunem Akasha? Am numit acest mesaj Akasha Evazivă, deci am stabilit deja subiectul despre care vom vorbi. Akasha Ființei Umane este o istorie a tot ceea ce Ființa Umană a experimentat pe planeta Pământ. Acum, există mai multe atribute Akashice în voi care merg dincolo de umanismul vostru, dar ele sunt foarte bine ascunse și nu constituie subiectul acestei seri. Deci ați putea spune că cel mai mult din ceea ce voi aveți, așa cum definim Akasha Umană, este experiența voastră directă de pe pământ. Și această Akasha este bine ascunsă și evazivă, dar ea se arată tot timpul în moduri pe care voi nu le recunoașteți. Deci vom începe de aici prin a descrie cum poate fi ea de fapt în voi și, totuși voi să nu fiți deloc conștienți de existența ei. 

Puzzle-ul Akashic 

Cele mai multe Ființe Umane nu au nici măcar o idee că au de-a face cu Akasha în fiecare zi. Cei mai mulți oameni sunt conduși de ea, deși nici măcar nu știu de ea. Așa că aș vrea să vă pregătesc prin a vă spune chiar acum că Akasha nu este ceva care să comunice cu voi într-un mod tradițional. Nu este ceea ce v-ați aștepta. Să ne întoarcem pentru un moment și să privim imaginea de ansamblu. Akasha este un sistem, dragii mei, și este frumos. Stau în fața voastră și știu cine este în încăpere, și vă cunosc viețile, pe fiecare dintre ele. Cunosc puzzle-ul pe care-l purtați în jurul vostru azi. Stau aici ca un consilier care n-a fost niciodată Om, privind la cum lucrează puzzle-ul vostru Uman, ceea ce este uimitor pentru mine.  

Voi sunteți ceea ce am putea numi un grup de suflete care sunteți toți specialiști în exprimarea biologică a ființei [Kryon descrie un grup care s-a specializat prin trecerea prin multiple vieți Umane]. Sursa creației, care este Dumnezeu, care a creat Universul, galaxiile și tot ceea ce există, are un grup de specialiști de elită iar aceștia sunteți voi! Voi sunteți parte din supa care este Dumnezeu și care v-ați specializat în a face ceea ce faceți. Acesta este un rol dificil, așa că numai câteva trilioane au fost selectați să facă acest lucru. Dacă vreți să știți care este esența sufletului vostru ca și specialist, ea este iubirea și compasiunea. Aceasta este esența. Nu este întotdeauna văzută așa, dar ea este acolo, iar atunci când veniți pe Pământ, misiunea voastră este să o dați mai departe – să o împărtășiți chiar cu energia planetei. Akasha este un sistem care ajută la conducerea Oamenilor în situații în care să învețe și să găsească soluții.  

Atributul piesei lui Dumnezeu, care sunteți, rămâne de partea mea de voal. Voi veniți pe planetă ca ființă biologică și vă este ascuns cine sunteți voi cu adevărat în timp ce încercați să vă faceți drum printr-un pământ întunecat. Vă este ascuns și modul în care voi încercați să găsiți lumina care este în voi chiar în propria voastră structură celulară. Aveți o muncă grea de făcut. Toți Maeștrii care au umblat pe acest Pământ au încercat să vă arate această parte Uman Dumnezeiască și v-au spus că ea există. Dar ea trebuie descoperită.  

Kryon este aici de multă vreme. Am fost aici cu voi în timp ce urmăream cum sunt stabilite rețelele atunci când a fost format Pământul. A fost la fel ca și înainte, când priveam cum erau formate în alte locuri alte planete, știind că într-o zi veți face ceea ce faceți acum, din nou și din nou și din nou. Un anumit grup dintre voi a venit primul, iar apoi ceilalți ați venit mai târziu. Așa este sistemul. În acest sistem există un atribut real al structurii care onorează conștiința, liberul arbitru și conceptele despre care am de gând să vorbesc chiar acum. Toate acestea sunt spuse pentru a înțelege că Akasha nu este o greșeală sau un mister sau un sistem bazat pe șansă. Este un proiect și este proiectat să vă ajute.  

Akasha este intrinsecă. Ea există de la începuturi și a venit cu voi în biologia voastră pe parcursul ”creării conștientizării” voastre. Este o parte a voastră de care nu vă puteți despărți niciodată, nu poate fi ștearsă, și cu care trăiți în fiecare zi. Este parte a sistemului cu care v-ați născut, dar ea poate fi îmbunătățită, înțeleasă și schimbată pentru a crea procesul vostru evolutiv. 

Akasha Evazivă 

Acum, aici este ceea ce face această Akasha evazivă, dragii mei. Acest sistem, acest frumos sistem, vrea să fie în permanență în buzunarul vostru precum și un ajutor în viața voastră. Dar el răspunde aproape în totalitate atributului Uman al liberului arbitru pe planetă. Dacă Oamenii decid că planeta ar trebui să se întoarcă înapoi în întuneric, Akasha se manifestă diferit. Dacă Oamenii decid că umanitatea va crește în conștiința Umană, lumina va începe să devină prevalentă, iar Akasha va răspunde diferit. Deci acum vedeți că ea este dinamică, și nu ”stabilită la naștere”. Se schimbă așa cum voi vă schimbați. Deci prima trăsătură este că ea este într-o continuă mișcare. 

Este atât de evazivă! Dacă eu i-aș cere oricăruia dintre voi ”Vorbește-mi despre viețile tale anterioare”, sunt cele mai mari șanse ca până și cei mai luminați dintre voi să spună: ”Nu sunt chiar sigur. Am fost sau poate n-am fost aici sau acolo. Se pare că nu pot alege o viață separată din supa care este conștiința mea. Am câteva amintiri ciudate, dar nu sunt sigur că s-ar putea să fi fost sau s-ar putea să nu fi fost asta sau aia.” Și ar fi corect! Deci, de ce este Akasha atât de evazivă?   

Motivul este acesta – ascultați cu atenție, pentru că aceasta este o informație nouă. Akasha nu este o funcție a creierului. Ea nu se află în locul în care intervin sinapsele memoriei, așa că atunci când încercați să răspundeți la întrebarea Akashică de mai sus, voi căutați aceste lucruri într-o structură a conștiinței care lucrează cu amintirile obișnuite și cu atributele sinaptice ale creierului Uman. Akasha nu se află în creierul vostru, așa că nu veți găsi amintirile pe care le căutați. Akasha este mai degrabă în ADN-ul vostru. Deci, dintr-o dată avem o situație în care comunicarea Akashică este foarte diferită. Ea nu este liniară și nu poate fi reamintită așa cum creierul vostru își amintește orice. Ea nu vă va oferi fapte. Este evazivă! Deci, cum ați putea ajunge la ea? 

ADN-ul comunică cu voi și cu conștiința voastră într-un mod diferit de cel în care o face creierul vostru. Am descris în trecut acest lucru, și el este complex. Dar o voi spune oricum: Informația conținută în ADN-ul vostru trebuie să ajungă în cele din urmă în creierul vostru pentru ca voi să o puteți conștientiza [să deveniți conștienți de ea și să o credeți]. Ea ajunge apoi în conștiința voastră și lucrează într-un anumit mod, pe care-l vom descrie în continuare. Ea face acest lucru prin ceea ce noi numim suprapunerea câmpurilor multidimensionale. Acesta nu este un mister științific, pentru că în electronica voastră voi aveți acest tip de comunicare tot timpul. ADN-ul nu trebuie să vă vorbească în amintiri, sinapse, structură sau liniaritate. El vă vorbește în concepte emoționale. Procesul de suprapunere a câmpurilor multidimensionale are un nume în electronică, iar acesta este inductanță. Acesta este și modul în care soarele transmite informații și chiar atribute astrologice prin heliosfera soarelui în rețeaua magnetică a planetei prin suprapunerea câmpurilor multidimensionale. Deci, acest lucru este firesc, are loc tot timpul, și este fractal  [are multe părți care se repetă]. Dar totul se întâmplă la nivelul ADN-ului de bază. În jurul ADN-ului vostru voi aveți un câmp care interacționează cu conștiința voastră prin ceva ce noi am numit ”corpul inteligent” sau înnăscut. Dar hai să nu complicăm lucrurile. Să știți doar că Akasha este evazivă pentru că ea nu vă permite să vă amintiți lucrurile așa cum vi le amintiți în mod normal. Ea nu este tradițională. Este parte a sistemului de comunicare a ADN-ului.  

Cum ajunge Sistemul Akashic să afecteze un Om? 

Haideți să vorbim despre cum funcționează, care este energia lui astăzi și unde este condusă. Akasha are ceea ce am putea numi draivere. Draiverele sunt cele care comunică anumite sentimente cu privire la Akasha în creierul vostru și vă permite să simțiți ceva. Nu trebuie să apară ca o amintire și așa cum am mai spus sistemul Akashic nu are în mod necesar rolul de comunicare a unei vieți individuale trecute.[ Aceasta poate apărea mai târziu odată cu trezirea și procesarea ADN-ului]. Draiverele Akashice normale nu transmit creierului cine ați fost, unde ați fost sau când ați fost. Nu există nume sau sexe, chiar dacă credeți că ați putea ști. Ceea ce vă oferă în schimb, sunt concepte legate de experiențe și emoții 

În acest moment, draiverele Akashice pentru umanitate, sunt aceleași cu cele care au existat de eoni. Primele lucruri pe care le veți simți din Akasha voastră, care se conduc singure în conștiința voastră, sunt instinctele de supraviețuire. Ele sunt legate de experiențele trecute care au creat frica, drama și treburile neterminate. Voi știți că am dreptate. Ce simți, suflet bătrân? Este ceea de ce ți-e frică. Aceasta este ceea ce Akasha va transmite conștiinței voastre, nu amintirea a ceea ce s-a întâmplat ci o rămășiță de emoție a ceea ce s-a întâmplat. Aceste atribute Akashice sunt denumite draivere pentru că ele vă pun în acțiune, sau, în multe cazuri, în non-acțiune. Simțiți ceva și nu vreți să mergeți acolo sau să faceți ceva din cauza a ceea ce simțiți. Este intuiție sau amintire Akashică? Conceptele pe care le recepționați sunt de la nivelul  ADN-ului, radiază către creierul vostru și vă conduc prin această expunere la partea emoțională a gândirii voastre. De ce au aceste lucruri o energie atât de joasă? De ce frică și dramă? De ce treburi neterminate, și, da, hai să-i spunem pe nume – vinovăție. De ce? Voi sunteți suflete bătrâne! Nu meritați ceva mai bun de atât? V-am dat informația mai înainte. Energia pe care voi ați creat-o pe planetă conduce conștiința lui Gaia și eficiența ADN-ului vostru și viitorul umanității. Ea reprezintă liberul vostru arbitru până la acest punct, iar acest lucru se schimbă.   

Recalibrarea Akashei personale 

Imaginați-vă o Akasha care-și realiniază draiverele. Dacă în loc de frică, dramă și treburi neterminate, Akasha începe să vă prezinte altceva? O va face, dragii mei, pentru că asta vine cu noua energie și recalibrarea care are loc chiar acum. Ea reprezintă o schimbare în comunicarea Akashă pentru că vibrația voastră este în creștere. Toate celulele din corpul vostru știu ce se întâmplă în această nouă eră. Ați putea întreba chiar acum ”Ei bine, Kryon, asta nu înseamnă că Akasha fiecăruia știe?” Răspunsul este ba da! Diferența este dacă creierul va permite sau nu ca acest proces să fie simțit. Acum, aici este momentul în care intră în scenă glanda pineală.  

Și creierul are draiverele sale, iar unele draivere sunt spirituale. Voi le numiți filtre. Alții le spun filtre de credință. Creierul permite ca lucrurile să fie sau să nu fie cunoscute [crezute] pe baza experiențelor din trecut și a încredințării  ”cum funcționează lucrurile”. Voi creați o nouă conștiință, și o parte din ea este și permisiunea acordată Akashei să-i vorbească. Cei din această cameră care ascultă acest mesaj precum și cei care-l vor asculta sau citi mai târziu pot începe să înțeleagă acest lucru deoarece ei își cresc lumina conștiinței, ei îngăduie adevărul. Aceasta începe să schimbe comunicarea cu Akasha. Glanda pineală funcționează mai bine, filtrele sunt mai clare, iar draiverele Akashice încep să se schimbe.  

O mare parte din omenire are filtre care nu-i vor permite noua gândire spirituală. Ei sunt consemnați în propria lor cutie de credințe și, prin urmare, deși ADN-ul poate furniza informații noi, ei nu sunt ”acordați la acel post”. Dar omenirea este autorizată pentru schimbare, chiar dacă unii nu o pot recepționa încă. Aceasta este frumusețea sistemului sufletului bătrân, pentru că voi ați creat o activare la nivel mondial care poate fi ”văzută” de fiecare Om dacă acesta dorește. Aceasta este libera alegere.  

Acum, într-o clipă vom vorbi despre unul dintre cele mai puternice și comune draivere și despre cum funcționează el. Dar mai întâi ceea ce vreau să vă spun este că întotdeauna există excepții de la regulă, pentru că aceste lucruri de care vă vorbesc nu sunt absolute pentru orice Ființă Umană. Întotdeauna există unii care sunt diferiți. Motivul este că drumul vostru în viață, ceea pentru ce ați venit și ceea ce faceți pe planetă în slujba umanității este unic pentru fiecare dintre voi. Nu este general pentru fiecare suflet. Deci, modul în care eu vă dau această informație este o imagine de ansamblu și asta este tot ce vă dau. Deci, haideți să vorbim despre una dintre cele mai profunde excepții de la cele comune ale draiverelor Akashice, iar acesta este punctul în care veți începe să vă dați seama că ceea ce spun este corect, din moment ce o puteți chiar vedea.  

Copilul minune nu este condus de frică, dramă sau treburi neterminate. Copilul minune care cântă la pian ca un maestru când are doar patru ani este condus exclusiv și complet de măiestria lui. Pictorița care pictează ca un maestru când are opt ani este condusă de măiestria ei, și asta este totul! Minunii ar trebui să-i pese mai puțin de supraviețuire atâta timp cât ea își are măiestria ei. Ea este mistuitoare, foarte liniară, și este tot la ce ea se poate gândi. Acest lucru crează un puzzle în psihologie unde veți avea o Ființă Umană care nu are posibilitatea de a-și aminti un talent complex pe care nu l-a experimentat niciodată în această viață, dar care totuși e acolo. Puzzle-ul pentru psiholog este: Cum poate exista acest lucru dacă nu face parte din amintirile creierului? ADN-ul îl împinge către creier atât de repede pe cât de repede creierul îl poate primi. Este măiestria multor vieți. Încotro o iau mâinile tale? Cum ții în mână pensula? Care sunt notele de pe claviatură? Îți amintești muzica? 

Acestea sunt cazuri speciale, dragii mei, dar le vedeți destul de des pentru ca să vă dați seama că ele nu se potrivesc cu sinapsele și cu memoria. Aceasta este Akasha la un nivel multidimensional, care împinge ceva către copilul care este conceptual – artă, muzică, poezie și sculptură. Durează multe vieți pentru a crea un maestru artist, iar el se va naște din nou și din nou continuându-și măiestria pe care a avut-o înainte. Tot ceea ce el/ea își dorește este să meargă mai departe cu ea. Acest proces este foarte diferit de procesul vostru și posibilitățile tuturor lucrurilor de care v-am vorbit sunt reduse la un singur lucru pentru ei, o singură concentrare pentru ei, iar voi o veți vedea manifestându-se într-un copil minune. Apropo, acesta este motivul pentru care atât de mulți artiști sunt disfuncționali, deoarece pentru ei lucrurile doar continuă  uitând de realitatea în care supraviețuiesc, de cei din jurul lor fiind interesați numai de măiestria lor.  

Karma  

Lucrul care conduce cea mai mare parte a omenirii este unul dintre draiverele pe care voi l-ați etichetat drept karmă. Acum, karma este mai mult decât o treabă neterminată. Karma nu este o pedeapsă pentru faptele din trecut, dragii mei. Acesta este un atribut al judecății, care nu este de la Dumnezeu. Karma este detectarea unei experiențe trecute la care aveți un răspuns emoțional în urma căruia ori veți repeta acea experiență, ori vă veți îndepărta de ea. Karma este puternică și cei mai mulți oameni o simt, dar ei nici măcar nu bănuiesc că recepționează un anumit draiver de la Akasha ADN-ului. Karma de multe ori nici nu are o finalizare caracteristică! Uneori cineva care a fost polițist devine polițist, sau un militar de carieră devine din nou militar de carieră, sau mamele devin mame. Ea este un draiver de amintire a lucrurilor atât pozitive cât și negative. Uneori este doar o emoție. Uneori ea conduce pe cineva într-o stare de spirit clasică care este problematică. 

Vreți să știți ce este acel clasic? Este acea problemă clasică cu care psihologii chiar au de furcă. Este greu de descris, dar vă veți da seama că ea există atunci când o voi descrie. Uneori lucrurile pe care le simțiți de la ADN nu sunt plăcute, dar vi le amintiți ca și cum ar face parte din voi – și nu puteți trăi fără ele. Aceasta este karma. Există Ființe Umane care vin în această viață și sunt convinse că nu merită să fie aici. Dacă aceasta este simțirea lor, ADN-ul încearcă să coopereze cu ea. Ați știut asta, nu-i așa? Structura celulară ia indicii din gândirea umană. Lipsa prețuirii de sine se va manifesta prin probleme care crează, ați ghicit, și mai multă lipsă de prețuire de sine. Crează, de asemenea, și dramă și se pare că unii oameni pur și simplu, nu pot scăpa de ea.  

Omul care este precoce abuzat în viață are mai multe opțiuni. El și-a creat probabil puzzle-ul ca să vadă dacă poate sparge tiparul (karma la superlativ). Cu toate acestea, uneori, doar validează ceea ce el simte, că nu ar trebui să fie aici. Așa că, acel om va ieși adeseori dintr-o relație abuzivă și va intra în alta și în alta! Prietenii se vor uita în jur și vor întreba ”Ce este în neregulă cu tine? Continui să faci aceiași greșeală!” La nivel Akashic, el răspunde din nou și din nou acelorași instrucțiuni. Este zona de confort a victimei. Vedeți asta? 

Asta este ceea ce face Akasha. Vă prezintă concepte ale existenței. Vă va face să vă fie frică dacă v-a fost frică și înainte. Dacă v-aș spune dragii mei, că ați fost uciși datorită credinței voastre, probabil că m-ați crede. Sufletele bătrâne au fost – cele mai multe dintre ele. Dacă v-aș întreba de câte ori s-a întâmplat sau unde s-a întâmplat, ați ghici. Vedeți ce spun? Akasha lucrează cu concepte nu cu amintiri concrete. Vă oferă, de asemenea, concepte care sunt invitații pentru schimbare.  

Vieți trecute în Akasha 

Unele concepte interesante sunt transmise prin Akasha. Hai să vorbim despre viețile trecute. Viețile trecute transmit în Akasha conceptele care sunt moștenite [moștenirea Akashică].Așa că, dacă ai fost un războinic și ai fost ucis în luptă, s-ar putea să nu-ți placă mirosul prafului de pușcă. Aceste lucruri vă sunt transmise în moduri neobișnuite. Unii dintre voi pot sta pe un câmp de luptă și să-l miroasă! Unora dintre voi le va place, deoarece este mirosul victoriei și eliberării – mai multe concepte. Dar voi știți că există ceva acolo, dragii mei, și că acela este un concept. Și el merge în percepția voastră senzorială centrală. Aceasta este Akasha la superlativ. Nu vă amintiți atât de mult pe cât de mult simțiți  în aceste zile că ceva există în voi.  

Cititorul vieții trecute trebuie să soluționeze toate astea. El trebuie să liniarizeze ceva ce nu este liniar. Este evaziv, după cum vedeți. Cititorii vieții trecute pot simți câmpul cuantic din jurul vostru creat de ADN [Merkaba]. Acesta este locul în care un cititor bun poate ajuta la extragerea vieților individuale din acea ”supă de concepte”, lucru pe care voi nu veți fi niciodată capabili să-l faceți. Aceasta explică cum un cititor bun vă poate ajuta cu blocajele și experiențele trecute pe care se pare că voi nu le puteți găsi singuri. 

Acum, un suflet bătrân are un atribut Akashic suplimentar. Sufletul bătrân, unul care a fost aici, prin definiție pentru mii de ani și viață după viață, a experimentat tot ceea ce era de experimentat. Deci ce crezi că este în Akasha ta, suflet bătrân? Am să-ți spun eu: este același lucru ca și în a oricui altcuiva – dramă, frică și treburi neterminate, până acum. Sufletul bătrân are un depozit de vieți în care s-a trezit și asta este diferența. În noua energie, asta este ceea ce sufletul bătrân va începe să-și reamintească. Deci, a fi un suflet bătrân, până în acest moment nu a avut atât de multă importanță în felul Akashei așa cum are acum.  

Lucrurile se recalibrează. Asta este totodată și o recalibrare a Akashei. Are legătură cu felul în care simțiți, ce faceți cu ea și cu felul în care ea vă conduce ca să faceți lucrurile. Cel mai interesant atribut al unui suflet bătrân este că acel suflet bătrân simte că el și-a dat seama de toate lucrurile. Că a fost acolo, că a făcut acest lucru. Că nu este nimic nou în ceea ce el a cunoscut și s-a angajat ca mod de viață, sau ceea ce el crede a fi un mod de viață, pe planeta Pământ. Este atât de interesant și de multe ori total greșit.  

Sindromul Atlantida 

Am dat deja scenariul mai înainte, dar vreau să-l dau din nou pentru ca să-l examinați și voi. Știu că e controversat pentru mulți dintre voi. Câți dintre voi au fost în Atlantida? Deoarece s-au ridicat multe mâini am să vă întreb ”Chiar? În care Atlantida ați fost?” Atunci voi îmi veți spune ”Ei bine, n-am știut că a fost mai mult de una!” Au fost cu mult mai multe decât una dragul meu Om. Permiteți-mi să vă întreb ” Ce s-a întâmplat acolo?” Atunci voi ați putea spune ” Am avut această societate avansată și apoi am fost distruși pentru că am făcut ceva rău. Acest lucru se află în Akasha noastră și îl cunoaștem.” 

Există unele concepte pe care voi le aduceți în Akasha voastră și care sunt extrem de umane. Am să vă numesc una dintre ele ”Dumnezeu, Gaia și sursa creatoare a Universului cu un creier uman”. Oamenii aplică propriul lor proces intelectual la tot ceea ce înseamnă Dumnezeu. Grecii au făcut foarte bine acest lucru. Ei și-au creat Zeii pentru a fi superiori oamenilor, dar Zeii lor au fost total disfuncționali. Ei au avut tot felul de probleme, completate de gelozie, ură, răzbunare și chiar incest! Zeii lor nu se plăceau prea mult unul pe celălalt, exact așa ca în familiile umane. Ei se jucau cu oamenii de rând doar pentru a-i irita pe alți zei. A existat judecată, mânie și furie. Aceasta este mitologia grecilor. Ei au creat Zei cu atribute Umane.  

Ei bine, desigur că azi ați depășit acest stadiu. În schimb, voi aveți acum un Dumnezeu care este Iubire. Dar apoi, cumva, a fost un război în ceruri, și îngeri căzuți și mânie și judecată și suferință. Îngerul căzut vă vrea sufletul, bineînțeles, și așa mai departe și așa mai departe. Mitologia continuă. Dragii mei, societatea voastră pur și simplu a făcut același lucru pe care l-au făcut grecii, doar că într-un fel mai modern. Toate acestea vin din Akasha fie că credeți fie că nu. Este o credință conceptuală că conștiința este aceeași peste tot prin Univers, și că, bineînțeles, aceasta este conștiința umană. Voi într-adevăr nu sunteți conștienți de ceva mai inteligent decât sunteți voi, așa că nu aveți nici un alt concept pentru Dumnezeu. 

În plus, voi aveți frumoasa entitate Gaia care se mânie și atunci vă fulgeră și vă trăznește sau vă pedepsește cu uscăciune astfel încât culturile nu pot crește iar voi nu aveți ce mânca. Înțelegeți ceea ce vreau să spun? Cât de multă energie se consumă într-o ceremonie făcută pentru a o mulțumi pe Gaia? Oamenii fac acest lucru de secole. Acest lucru vine, literalmente, de la sufletele bătrâne. Cu cât mai mult ați trăit pe această planetă, cu atât mai mult vă asociați conștiința umană cu orice altă conștiință pe care o vedeți în Univers.  

Atunci de ce problema Atlantidei? Bine, o voi explica din nou, Lemurian. Voi ați plecat de pe acel mare munte din Hawaii atunci când acesta a început să se scufunde. A fost casa voastră pentru mii de ani – cel mai înalt munte de pe Pământ. El a început să se retragă sau să se scufunde deoarece bulele de magmă au început să se răsufle prin mai mulți vulcani eliberând astfel presiunea care le-a împins în sus. Nici măcar    n-ați avut habar dacă întregul munte va ajunge să dispară sau poate chiar să explodeze! Așa că, pe parcursul mai multor ani, mulți dintre voi ați luat calea mării și ați scăpat. Când scufundarea s-a oprit, unii au rămas, iar culmile munților au devenit insulele din zilele voastre. 

Știți voi ce le plăcea Lemurienilor să facă și ce este astăzi în Akasha lor? Lemurienii căutau alte insule pe care să trăiască. Aceasta face parte din conceptele pe care ei le au înscrise în ADN-ul lor, care le spune că aceasta este modul de a trăi. Este un concept de a fi și de-a lungul istoriei, mulți Lemurieni au ajuns pe alte insule. Ei le-au simțit ca fiind casa lor. Totuși, multe alte insule sunt vulcanice. De multe ori, prin cursul natural al geologiei, activitatea vulcanică sau cutremurele care vor avea loc și alte insule se vor scufunda. Știai că acest lucru se află în Akasha ta, suflet bătrân? 

Deci, ce crezi că vei face data viitoare, Lemurianule, când o altă insulă se va scufunda? Cei mai mulți dintre voi vor dori să scape – și vor căuta o altă insulă! În următoarele voastre vieți veți căuta o altă insulă!Este interesant, dar este extrem de uman, ca atunci când se petrec lucruri rele să dați cumva vina pe ceva sau cineva – de obicei pe voi înșivă. Aceasta este lipsa de auto-apreciere a sufletului bătrân de care am vorbit de atâtea ori. Așa că acum ești vinovat de acest lucru, și acum ai o altă conștiință care-ți spune că acea insulă ți-a făcut ceva. Aceasta este influența negativă al lui Gaia care presupune că Gaia este mânioasă. De fapt, influența reală al lui Gaia este o colaborare frumoasă cu conștiința umană! Dar Akasha voastră, care este foarte evazivă, vă va oferi un concept cu totul diferit. 

Așa că sufletul bătrân nu-și amintește Atlantida în mod corect. Atlantida este pur și simplu un nume generic pentru orice insulă pe care ați trăit și care a fost distrusă în timp ce voi erați acolo. Cele mai multe insule au avut un motiv bun pentru faptul că au fost înconjurate de ape. După cum am mai spus, multe au fost vulcanice. Uneori ele au fost situate în locuri vulnerabile fiind acoperite cu ușurință de ape din cauza cutremurelor și inundațiilor. Uneori acest lucru s-a petrecut din cauza ciclului apei care are loc la fiecare  1500-2000 de ani. Contează pe un Lemurian să fie acolo! V-ați gândit vreodată la acest lucru? Asta nu înseamnă să discredităm Atlantida în sine, doar că vreau să vă spun că au fost mulți dintre voi în această situație și că s-a fixat în ADN-ul vostru conceptual ca un mare eveniment.  

Pe cât de avansată vă pare tehnologia, lăsați-mă să vă spun eu ce vă ”amintiți” voi ca tehnologie avansată. Nu este ceea ce voi aveți astăzi. Ea este gândirea conștientă a minții voastre superioare. Aceasta este înalta voastră tehnologie, pentru că și pe o insulă voi vă puteți aduna împreună, așa cum ați făcut-o și în Lemuria, și să ridicați vibrația pământului pe care vă aflați. Nu are nimic de-a face cu mașinăriile și cu luminile care clipesc. Este vorba despre o conștiință care ar putea schimba fizica.  

Noile draivere Akashice 

Întoarceți pagina cu mine pentru un minut. Vreau să vă vorbesc acum despre noile draivere Akashice. Ele sunt acțiunile pline de compasiune, iubire și treburi finalizate. Acestea sunt cele ce  urmează a fi transmise de către ADN-ul sufletului bătrân către creierul acestuia. Ele vor începe un proces prin care vor ajuta sufletul bătrân să gândească în afara cutiei gândirii tradiționale. Sufletele bătrâne vor începe să vadă că ele nu sunt victime ale vieții. Că ele aparțin acestui loc! Auto-aprecierea va crește, pentru că ele vor ști că oamenii merită să fie aici. A sosit timpul!  

Acest lucru va permite Akashei să vorbească cu creierul  și cu corpul ereditar în concepte mai înalte, cele ale compasiunii. Întrebați un chirurg cât de multe Ființe Umane continuă de multe ori să trăiască într-un spital luni de zile doar  pentru a-și vedea un nepot absolvind. Întrebați un medic dacă a văzut vreodată triumful minții asupra materiei. Un medic care lucrează îndeaproape cu moartea și cu muribunzii vă va putea spune povești uimitoare despre felul în care Ființe Umane s-au ridicat de pe patul de moarte atunci când ele au decis că sunt vrednice să fie aici. Ce părere aveți despre remisia spontană? Acesta este cursul schimbării Omului.  

Rezultatele Noii Conștiințe și a Modificării Akashei  

Akasha vă vorbește prin concepte. Noua Energie poartă draivere de supraviețuire diferite pentru sufletul bătrân. În creierul vostru vor fi transmise concepte în care karma nu mai există. Aceasta a fost anulată, așa cum v-am spus acum cu mai bine de 20 de ani în urmă [Kryon Cartea Întâi]. V-am spus să renunțați la karmă pentru că ea nu mai este necesară. Mergeți înainte cu energia Akashică pe care voi înșivă vi-o creați pentru viitorul vostru, nu un concept din trecutul vostru.  

Unii dintre voi sunt intrigați și se simt ciudat pentru că fără draiverul karmei se simt ca și cum ar fi goi. Ei bine, lăsați-mă să vă spun ceva, a sosit timpul să înțelegeți ce este acel sentiment. Asta înseamnă că voi vă controlați viața! Înseamnă că nu sunteți o victimă a circumstanțelor care vă împing și vă trag în toate părțile. Ați renunțat la vechea energie a draiverului karmei așa că acum a sosit timpul să creați! Asta este concepția, iar Ființele Umane care nu primesc acest mesaj cred că ceva nu este în regulă. Unora le place sentimentul diferit și îl asimilează ca stare de ”normalitate”. Este o recalibrare. Nu mai există karmă.  

Viețile trecute nu vor mai avea influența pe care au avut-o, iar lucrurile pe care erați obișnuiți să vi le amintiți despre trecut au început să se recalibreze. Acum veți începe să vă amintiți de succes, iubire, compasiune și de rezultatele care apar datorită gândurilor înalte. Vă veți dori din nou aceste lucruri. Vedeți unde vă duce acest lucru? Imaginați-vă o Ființă Umană care este condusă numai de lucruri pozitive. Imaginați-vă o Ființă Umană care este condusă atât de total de aceste lucruri pozitive încât el/ea va elabora cărți și emisiuni de televiziune și filme despre acele lucruri pozitive. Imaginați-vă cum ar putea acest lucru schimba ceea ce ceilalți văd sau simt. Imaginați-vă cum cei puțini pot arăta ceva celor mulți, ceva care ar putea schimba planeta! Imaginați-vă finanțarea pentru aceste lucruri ca fiind ușoară, pentru că tot așa o văd și sufletele bătrâne care au bani!   

Dragii mei, veți începe să vă amintiți, nu vechea mitologie, ci Realitatea lui Dumnezeu. Voi sunteți o parte din puzzle și voi purtați acum soluția. Meritați să fiți aici și cu cât vă treziți mai mult, cu atât mai mult veți trăi. Conștientizarea conștiinței de către o minte plină de compasiune va prelungi durata vieții. Nu veți vedea niciodată un Dumnezeu mânios în gândirea voastră plină de compasiune. Nu veți vedea niciodată mitologia unui creator care judecă. Care nu a existat niciodată! Este doar un gând uman atașat lui Dumnezeu. Gaia va deveni partenerul vostru pe Pământ, nu o forță înfricoșătoare căreia trebuie să-i oferiți ofrande mai mult decât i-ați oferi unui partener uman. Vă veți îndrăgosti de Gaia. Vedeți diferența? Aceasta este Akasha evazivă, care se recalibrează pe sine pentru a deveni mult mai puțin evazivă. Acest fapt împinge Ființa Umană într-o cu totul altă conștiință de a fi. Atunci veți începe să înțelegeți tot ceea ce maeștrii planetei au înțeles. 

În încheiere vă întrebăm din nou: Cine este maestrul vostru favorit? Cine? Alăturați-vă lui/ei chiar acum. Cum vă simțiți? Răspunsul vostru va fi ”Relaxat, liniștit, în siguranță, atât de bine!” Așa că vă întreb din nou, ce au avut ei care să vă permită vouă să vă simțiți în acest fel? Răspunsul este ceea ce voi învățați să aveți pentru voi înșivă; pace acolo unde nu există nici un motiv 3D pentru pace, calm acolo unde nu există nici un motiv 3D pentru calm, o conștientizare a lucrurilor frumoase, ezoterice care sunt dincolo de văzul celor care cred numai în ceea ce ochii lor pot să vadă. Este iubirea lui Dumnezeu care devine proeminentă în viața voastră și care vă eliberează total de configurațiile victimizării și fricii. Sunteți relaxați și îi tratați pe ceilalți în mod diferit. Conceptele Akashice ale măiestriei se manifestă în viața voastră de zi de zi, iar lucrurile care de obicei reprezentau o problemă devin pur și simplu o parte a provocării de a fi Om și nu o problemă de supraviețuire resimțită ca nivel de bază sau care vă apasă ”butoanele” fricii.  

Unii dintre voi care se află în această încăpere și dintre cei care citesc au nevoie să audă această ultimă parte, iar voi știți despre ce vorbesc. Nu a sosit timpul să vă eliberați de acest proces vechi? De ce lăsați aceste lucruri să vă conducă în frustrare? Ele vă fac să îmbătrâniți. Puteți să vă eliberați de ele acum. Spuneți-o cu voce tare dacă vreți să o faceți. Lăsați-vă celulele să o audă! Catalizatorul pentru o planetă iluminată se află în fața mea. Este sufletul bătrân care va permite ca aceste lucruri să aibă loc în viața lui și va trăi mai mult din această cauză. 

Există în public unii care au venit aici pentru o vindecare. Permiteți-i să aibă loc. Permiteți-i să înceapă acum. Permiteți-vă să vă ridicați de acolo de unde știți că a început. Aș vrea să vă spun un lucru de care poate că nu sunteți conștienți: Fiecare celulă din corpul vostru știe despre ce vorbesc. Ele toate ascultă și aplaudă, dacă voi le permiteți. Voi sunteți răspunzători de tot.  

Creierul este marea stație centrală pentru tranzitul energiei conștiinței. Voi controlați ceea ce vreți și ceea ce nu vreți să permiteți în ea. A sosit timpul să permiteți unei noi Akasha să vă vorbească despre gloria și măreția sistemului la crearea căruia ați ajutat și voi.  

Acesta este mesajul pentru azi. Eu sunt Kryon, îndrăgostit de umanitate – și pe bună dreptate.
Și așa este.

KRYON

link catre articolul original

Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.