sâmbătă, 22 februarie 2014

Mesaj de la Metatron : Deschiderea către Oportunitățile celei de-a Patra Dimensiuni


Mesaj transmis prin Amuna Ra, 15 februarie 2013
Dragii mei, acordați-vă la respirația voastră și permiteți-vă să simți fluxul și refluxul respirației voastre în corpurile voastre. Urmați-vă respirația așa cum ea încetinește și se adâncește și în curând veți intra într-o relaxată stare alfa. Din această minunat de relaxată și confortabilă stare de a fi veți fi capabili să intrați în cea de-a 4 Dimensiune pe deplin conștienți și să o simțiți peste tot în jurul vostru, pentru că voi trăiți, vă mișcați și ființați în ambele Dimensiuni 3 și 4 în același timp în acest moment. Numai gândurile voastre obișnuite sunt cele care vă fac să vă așteptați ca lucrurile să fie așa cum sunteți obișnuiți să fie în lumea din jurul vostru, numai gândurile voastre obișnuite dragii mei.

Fiți atenți la cuvintele noastre, pentru că atunci când sunteți capabili să vă eliberați de gânduri și să vă goliți mintea, voi veți percepe cum este să fii în cea de-a 4 Dimensiune, unde nu există timpul așa cum îl experimentați voi în Dimensiunea a 3-a care operează cu timpul logic liniar și cu spațiul tridimensional. Acolo nu există timp ci numai eternul moment prezent. Totul este în momentul prezent, în acum. Acolo nu există spațiu așa cum în mod obișnuit voi îl concepeți, că spațiul dintre lucruri crează distanță, de exemplu. Trebuie doar să vă gândiți altundeva în scopul de a fi acolo în conștiința voastră. Iar acest lucru se petrece instantaneu, nu este nevoie nici de timp și nu este nici o distanță de parcurs.

Încercați acum, dragii mei, gândiți-vă la un loc frumos și îndepărtat în legătură cu care aveți amintiri frumoase. Concentrați-vă mintea pe acest loc îndepărtat și imaginați-vi-l cu putere, vedeți-i culorile, simțiți-i textura, auziți sunetele din jurul vostru și simțiți aromele mirosurilor distinctive ale acestui loc. În conștiința voastră dragii mei, voi sunteți pe deplin acolo, nu-i așa? Priviți și vedeți ce se schimbă în scena din fața voastră, atunci când o lăsați să se miște și să se desfășoare în imaginația voastră. Nu este aceasta o experiență reală în conștiința voastră? Iar conștiința voastră nu este reală pentru voi? Desigur că ea este reală pentru voi, pentru unii chiar mai reală decât lumea exterioară.

Pentru voi toți, atunci când faceți un exercițiu ca acesta, voi experimentați puterea conștiinței voastre și valabilitatea imaginației voastre. Acesta este modul în care se petrec lucrurile în a 4-a Dimensiune, care este adeseori numită Lumea Imaginației, Lumea Imaginară. Ea conține atât imagini cât și magie. Imaginile din conștiința voastră, aduse voit în ființare de către intenția și concentrarea voastră se trezesc în mod magic la viață și se mișcă de la sine. Dacă puneți o întrebare scenei din fața voastră, minunându-vă probabil cum aceasta se dezvoltă, voi veți experimenta instantaneu dezvoltarea.

Încercați dragii mei, întoarceți-vă la scena pe care ați văzut-o acum un moment și întrebați fie ce s-a dezvoltat din ea, fie ce a determinat-o să se întâmple, ceea ce a fost înainte. Lăsați-vă curiozitatea să vă conducă în această chestiune, pentru că trebuie să vă doriți să cunoașteți răspunsul. Întrebați și veți ști, veți ști răspunsul la întrebarea voastră, el va fi inconfundabil în fața viziunii voastre interioare......

Totul depinde de puterea voastră de concentrare, precum și de intensitatea dorinței voastre de a cunoaște. Voi sunteți ființe creatoare, și în fluidul maleabil din acest tărâm al Dimensiunii a 4-a, Lumea Imaginației, toate se vor mișca și re-forma în funcție de dorința voastră și de ceea ce voi vreți, de ceea ce intenționați în motivația voastră cea mai profundă. Acesta este motivul pentru care toate Școlile Misterelor își instruiau elevii în purificarea corpurilor lor emoționale și a voinței lor. 

Iar cei care au făcut deja acest lucru cu ei înșiși și s-au pregătit pentru a fi un instrument potrivit pentru a se deplasa printre Lumile Astrale ale celei de-a 4-a Dimensiuni vor face acest lucru cu ușurință, fără nici un pic de confuzie. Pentru ei, realitățile din spatele aparențelor vor fi revelate, pentru că acolo nu mai există nici un văl între lumi. Pentru că ei și-au antrenat viața gândurilor lor în așa fel încât să-și comande propriilor lor gânduri și și-au rafinat viețile emoționale, se cunosc atât de bine încât recunosc ceea ce provine din propria lor conștiință și ceea ce provine din conștiința unei alte ființe. Astfel ei pot determina instantaneu ceea ce le aparține lor și ceea ce le aparține altora.

Aceasta putere este cea mai necesară pentru a naviga cu ușurință prin Dimensiunea a 4-a, pentru că atunci când ea lipsește, conștiința este lovită ca și cum ați fi într-un vis urât în care cele mai imprevizibile lucruri pot să apară fără să aveți nici un control asupra lor. Aceasta stare de lucruri nu este de dorit, pentru că vă lasă plutind în derivă pe valurile astrale și în imposibilitatea de a conduce în vreo direcție. Aceasta poate fi o experiență extrem de enervantă.

Din fericire dragii mei, există cei care au bătătorit această cale înaintea voastră și s-au antrenat să poată rezista la ceea ce v-ar putea ataca, să le poată controla și transmuta cu ajutorul voinței lor, voința lor pentru binele suprem al tuturor, pentru ca nimeni să nu atingă aceste înălțimi fără a-și fi dedicat mai întâi voința personală pentru binele suprem. Aceștia sunt Îndrumătorii și Învățătorii Căii, iar voi puteți să-i recunoașteți prin statornicia și bunătatea și iubirea din inimile lor. Cu toate acestea, aceste înălțimi sunt scopul întregii omeniri: scopul ființei umane este de a se ridica la cel mai înalt potențial, acela de a deveni co-creator alături de ierarhiile angelice și de ființele stelare, de a recunoaște că în esența sa este o ființă creatoare divină.

Pentru a atinge acest obiectiv va trebui să realizați că aveți capacitatea de a vă transforma, pur și simplu prin faptul că luați decizia de a o face, prin a face pas după pas și continuând să mergeți înainte. Când lansați universului apelul pentru ajutor în acest proces de transformare spirituală într-o manieră cu adevărat altruistă, voi sunteți auziți și răspunsul vine întotdeauna. Deși unii ar putea ca la început să nu recunoască răspunsul, pentru că acesta poate veni sub forma unui proces. Poate părea că ați fi fost părăsiți de către forțele spirituale, chiar și de către propriii voștri ghizi, atunci când testul este acela de a sta pe propriile voastre picioare și de a acționa în afara percepțiilor voastre. Pentru că, cum v-ați putea ridica la potențialul vostru cel mai deplin dacă sunteți incapabili să acționați fără ajutorul unei autorități superioare?

Voi trebuie să deveniți cu adevărat suverani, suverani pe voi înșivă. Voi porunciți voinței voastre, și faceți doar ceea ce voi ați decis să faceți, mai degrabă decât să vă lăsați influențați de cei din jurul vostru, sau, subliminal, de către televiziune și internet. Voi porunciți gândurilor voastre și decideți ce veți gândi în loc să vă lăsați gândurile să se rostogolească nepoftite prin mintea voastră într-o neîncetată pălăvrăgeală. Și voi porunciți vieții voastre sentimentale în loc să vă lăsați bulversați așa cum sunteți atunci când sunteți plini de emoții, ceea ce înseamnă ” a vă ieși din fire” nu-i așa? Sentimentul real este mai silențios și mai adânc decât emoțiile de suprafață.

Ați putea întreba cum este posibil să faceți aceste lucruri? Ați putea să vă antrenați în fiecare domeniu printr-o serie de exerciții simple cum ar fi cele indicate în toate căile spirituale tradiționale. Și la fel ca atunci când învățați să cântați la un instrument muzical, începeți cu simple note și exerciții pentru a vă câștiga stăpânirea asupra corpului vostru și antrenați-l să facă ceea ce voi doriți și deveniți un muzician competent, astfel încât să puteți începe să vă antrenați viața gândurilor voastre, voința și viața voastră sentimentală printr-o serie de exerciții care, sistematic, vă înalță capacitatea stăpânirii de sine, astfel încât să puteți deveni o ființă creatoare competentă pe care se poate pune bază că ceea ce crează este destinat pentru Binele Cel Mai Înalt și nu aleargă razna cu creații haotice deoarece nu a practicat niciodată pentru a câștiga o reală competență. 

Acest lucru a fost întotdeauna important în toate sistemele spirituale din trecut, și este vital ca el să fie tratat cu toată seriozitatea de către toți cei care, în prezent, doresc să devină adevărați Lucrători în Lumină. Pentru că de acum voi lucrați simultan în cea de-a 3-a și a 4-a Dimensiune, va trebui să fiți în măsură să vă controlați sentimentele și gândurile și voința, astfel încât din neatenție să nu creați haos din cauza răspunsurilor voastre sălbatice la situații, sau să cauzați adevărate daune Lumilor Astrale. Pentru că o ființă creatoare este într-adevăr puternică, iar substanța Dimensiunii a 4-a răspunde cu viteza luminii la voința și sentimentele ființelor care au acces la aceste tărâmuri. Vă dați seama ce responsabilitate stă în fața voastră dragi Lucrători în Lumină? Mulți dintre voi v-ați asumat-o și ați acceptat necesitatea de a vă face curat în propria casă înainte de a acționa în exterior.

Aceste suflete lucrează de bunăvoie asupra a ce le-a mai rămas din bagajele ne-pre-lucrate, eliberându-le, și sunt ajutate în orice moment de îndată ce ele recunosc nevoia urgentă de a face acest lucru asupra lor. Când bagajele sunt eliberate, poverile puse jos, energia care fost blocată în aceste vechi probleme este eliberată în cantități mari. Această energie este cea care, cu zel, vă duce mai departe către Noul Pământ dragii mei. Noi reuniuni vor da roade. Veți începe să-i găsiți pe cei cu care veți putea lucra fără să ascundeți cine sunteți sau să simțiți că nu vă potriviți acolo. Pentru asta este necesar să străluciți în propria voastră lumină și să fiți cine sunteți, această nouă ființă care este în curs de revelare, care nu are nevoie să stea retrasă în frică, pentru că pe Noul Pământ toți au locul lor, toți sunt necesari pentru a contribui doar cu ceea ce ei aduc, doar cu ceea ce ei sunt.

Și acest proces se accelerează dragii mei, purtându-vă pe toți cu el în curgerea sa inexorabilă spre Lumină. Așa că, atunci când mergeți cu fluxul și dovediți că sunteți dispuși să învățați să cântați la propriul vostru instrument la potențialul vostru cel mai frumos, atunci veți primi tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a    realiza acest lucru în cel mai scurt timp posibil. Și nu vorbeam noi mai devreme despre faptul că timpul liniar nu există în a 4-a Dimensiune? Acest lucru înseamnă că, atunci când vă angajați pe această cale de purificare și pregătire pentru a deveni o ființă creatoare pentru Binele Cel Mai Înalt, acest lucru se poate întâmpla în realitatea celei de-a 4-a Dimensiuni, iar în vechea lume 3 D să dureze cât o clipire de ochi. Ceea ce este cel mai important este dorința voastră de a transmuta tot ceea ce este în voi și nu mai este necesar. Va deveni din ce în ce mai greu să păstrați ceva ce este nepotrivit pentru dimensiunile mai înalte, și din ce în ce mai ușor să renunțați la ceea ce vă împovărează. Tot ceea ce se cere este dorința reală de a face acest lucru. Pentru că dorința voastră este porunca voastră, dragilor. Tratați acest lucru cu mare seriozitate.

Metatron, 15 februarie 2013

Prin Amuna Ra
Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.